Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Mephala30,

Multumesc de lamuriri. Nu caut nici premii si nici statistici, ci doar ajutor, suport si intelegere.

Vad ca vreti sa incepeti un concurs de la sfarsitul lui mai si eu as vrea sa incep un regim de acum si mi-ar fi placut sa particip, dar vad ca se patrunde cam greu in cercul vostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

fetelor, am trecut sa va salut!

Sunt mindra ca sunt albastrica si colegele mele sunt printre "cele mai cuminti si constiincioase".

Eu pe baricade la Superdieta, miine e ziua a treia.

O zi buna tuturor!

ina C

Ana, nu e cerc, asa mi s-a parut si mie la inceput si am ezitat sa intru sau am intrat si am renuntat.
Apoi a fost primul concurs cu care am avut rezultate foarte bune, am fost in echipa cu inca trei fete noi si ele, cu care nu am schimbat prea multe vorbe.Dar am slabit foarte bine, de aceea tin foarte mult sa redevenim ce am fost: sa fim disciplinate si sa vrem sa slabim, ATIT!

ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

"La multi ani!", diana si felicitari an_k!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Salutare si de la mine pentru toate fetele!

Diana Mirela Sanatate multa iti doresc, tie si celorlati dragi tie, si mult noroc si fericire.

Bfly , iti multumesc, esti o draguta. Dar din pacate am inceput sa dau f.f.f.greu jos. Insa sunt multumita si nu renunt, ceea ce ar trebui sa faci si tu, chiar daca imprejurarile nu-ti sunt propice.

AnaGN , bine ai venit printre noi. Sa stii ca si eu sunt relativ noua, dar cred ca m-am integrat destul de bine, nu-i asa fetelor? Daca vrei sa-ti schimbi modul de viata (in ceea ce priveste alimentatia), ai nimerit unde trebuie. Pentru mine acest subiect m-a mobilizat f. mult, si ma mobilizeaza in continuare. Deci alatura-te noua!

Adelapop bine ai revenit printre noi!

Sa va zic ce am mancat azi:
- un mar
- un iaurt 0,1% (450 g)
- 3 rosii mici, 3 castraveti cu telemea de vaca
- 2 litri de apa cu o jumatate de lamaie.

Seara am fost la sala, dupa care nu am mai mancat nimic.
Va pup si va urez noapte buna!

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hop si eu la raportul de seara.

meniu:
MD : 2 kiwi
P: 100 gr branza, sunca de pui, un ou, rosie si castravete
S : nik pt ca am ajuns tarziu acasa din cauza ca am fost cu piticot la dr. la un control de rutina. Totul e ok, suntem sanatosi, voiosi.

Rusii mei inca nu au venit. Sper sa ramana inzapeziti pe drumuri si sa se rataceasca si sa nu ma mai gaseasca decat peste vreo 2 ani asa. Sau...poate un pic mai devreme....Joi seara voi merge la control desi...probabil ca merg degeaba dar...tot ma duc. Stiti ce mi-a trecut prin cap azi??? O maaare tampenie dar o zic: daca sunt in prag de menopauza?/?? Na ca am zis-o! Sunt dusa rau nu???

Gata ca bat campii! Spor la slabit fetelor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza!!!

Se pare ca eu sting lumina si tot eu trag draperiile dimineatza. Poftiti la o fara zahar sau...doar cu zaharina.
Azi incepe o noua zi de asteptari si sperante.
Va poop si o zi buna va doresc!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor. Si eu tot la cafea.
dordia, hai ca pana maine nu mai e mult si poate te lamuresti. Eu nu inteleg insa de ce a zis sa faci Clear Blue abia peste 2 sapta. Eu stiu ca asta e unul dintre cele mai bune si e 99% sigur inca din ziua in care trebuia sa vina CM. Tin pumnii stransi, dar fi atenta ca si daca nu e bebe luna asta sa nu cumva sa cazi in "butoiul cu melancolie" ca nu ai voie! Si nici sa nu cazi in frigider....ca-ti dau o bataie...Servici usor!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si multumim pentru cafelutza!

Hopes, scuze, am omis ieri sa-ti raspund: copilasii sunt bine, putin cu muci, dar sanatosi in rest.
Teo vorbeste in pasareasca, cu strigaturi, n-a zis nimic de genul "mama", "tata".
Sanatate lui Edi si astept sa ne revedem in noul apartament!

AnaGN, nu fi timida, nu e cazul!

Puskin, Miag, asteptam pozele!

Tzuni printeso, te rugam, indura-te de noi si spune doua vorbe! Esti bine?

Diana, lista arata bine!
Vezi ca s-a strecurat o greseala: la inflacarate procentul e de 40%. Am gresit eu?

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Diana Mirela!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salut fetele!
Eu am reusit ieri sa fac Pilates dupa cel putin o luna de pauza. Azi am febra musculara, mai ales la sus la spate. Sper sa ma tin de exercitii in continuare. In schimb mananc numai ce nu trebuie. In ritmul asta ajung de unde am plecat.

AncaGN, nu suntem chiar asa inabordabile. De fapt suntem ocupate si grabite si scriem cam putin. Spune datele tale pentru listuta: inaltime, greutate actuala, greutatea la care vrei sa ajungi. Si spor la slabit!

Diana, multumim mult pentru listuta!
Dordia, iti tin in continuare pumnii sa fie bb.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput