Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna!

Dordia si mie mi-a trecut chestia aia prin cap , cu menopauza. Chiar am vrut sa-mi cumpar un test de menopauza.Dar mi-a venit dupa trei zile cum trebuie.
O bunica de-a mea a intrat la menopauza la 36 ani si eu anul asta fac 36.
Mult succes si trage tare in continuare.

Cornelia te-am intrebat ce dieta tii ca daca vrei sa slabesti 6 kg intr-o luna nu e suficient sa iti schimbi treptat modul de a te alimenta. Eu nu sunt de parere sa tii o dieta dura ci doar sa nu te mai angajezi sa dai asa multe kg jos intr-o luna.
Eu am inceput lupta cu kg dupa sarcina de la 86 kg.La inceput am dat jos 7 kg intr-o luna cu disociata dar a fost un efort enorm de vointa si epuizant pentru organism.

Acum dupa atatea diete cred ca ceva nu e in regula cu colecistul meu ca am niste dureri in zona si mi-e greata dupa ce mananc anumite alimente.
De aceea nu va incurajez sa dati jos mai mult de 3-4 kg intr-o luna.

Violeta cand vad ce mananci intr-o zi , mai bine zis cat, ma intreb cum de te mai tii pe picioare.Cred ca trebuie sa iti accelerezi intr-un fel metabolismul.Fa mai multa miscare si mananca la ore fixe fara sa sari vreo masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, ai cumva un al 3-lea ochi sau ti-a vindut cineva un pont?

Eu si vizitatorul misterios: www.wrongspelling.com/album/index.php?id=224" target="_blank">calare pe elefant, www.wrongspelling.com/album/index.php?id=218" target="_blank">la masa, www.wrongspelling.com/album/index.php?id=219" target="_blank">mingiind elefantul, www.wrongspelling.com/album/index.php?id=221" target="_blank">pe treptele Marelui Palat din Bangkok. Si ceva special pentru Roxa-boxa (stie ea de ce ), www.wrongspelling.com/album/index.php?id=216" target="_blank">aici si www.wrongspelling.com/album/index.php?id=223" target="_blank">aici. www.wrongspelling.com/album/index.php?id=217" target="_blank">O poza cu un transsexual si www.wrongspelling.com/album/index.php?id=220" target="_blank">eu, "altfel". La final, va ofer www.wrongspelling.com/album/index.php?id=222" target="_blank">o scoica .

Urmeaza si runda a doua, dar nu ma intrebati cind. Sper sa fie saptamina asta....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Diana Mirela, iti urez si eu "La Multi Ani!" si tot ce iti doresti (chiar daca e cu intirziere).

AncaGN, bine ai venit in grupul nostru! Cind mai ai nelamuriri, intreaba-ne! Daca raspunzi la intrebarile pentru noile venite de pe prima pagina vom putea sa ne facem si noi o idee despre tine. Cite kg ai, ce inaltime, ce diete ai tinut, cit vrei sa slabesti? Te asteptam cu raspunsuri si spor la slabit!

Dordia, eu iti urez sa fie cum vrei tu, insa nu crezi ca ar fi mai bine pentru corpul tau si sanatatea ta sa incepi o sarcina cu kg mai putine? Zic si eu....

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vaaai, ce surpriza! A zis Tzuni ca merge in Thailanda si n-am retinut eu? Mi-au placut muuuuult pozele! Asteptam runda a doua.

Nu e neaparat nevoie sa se inceapa o sarcina de la mai putine kg. In general o mamica mai plinuta ia mai putin in greutate in timpul sarcinii, decat una subtirica. Olo ii daduse Sabinei niste link-uri despre cum sa duci o sarcina sanatoasa ingrasindu-te cat mai putin (sau deloc). Personal mi se pare mai periculos sa incepi o sarcina dupa ce ai tinut o cura de slabire care te-a vaduvit de vitamine necesare organismului ca sa sustina sarcina. Nu cred ca e cazul Dordiei, pare sa manance destul de sanatos.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Andre_ea, eu ma gindeam ca cu cit esti mai grasa cu atit e mai greu in sarcina. Mi-am amintit cum ma simteam eu la 78 kg, cind urcam scarile gifiind si pufaind, iar acum, cind am 68 kg imi este mult mai usor. Daca as ramine acum gravida si as pune doar 10 kg mi-ar fi foarte greu... Banuiesc ca una e sa incepi de la 60 kg si sa pui 10-20 kg in sarcina si alta e sa incepi de la aproape 90...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Ce surpriza frumoasa ne-ai facut, Delidana !

Tu si Tzuni va cunoasteti doar de pe forum? V-ati mai vazut pana acum?
S-a organizat vreodata o intalnire a "noilor stiliste"?

Mergi la inceput

Ne-am cunoscut la acest subiect in urma cu citiva ani. Ne-am vazut o singura data, anul trecut cind am venit eu in tara.

Nu inteleg ce vrei sa spui cu "noile stiliste".

Edit, ca m-am prins de faza cu noile stiliste. A fost o intilnire anul trecut la care am fost 4 fete: Roxa-boxa, Cami, Tzuni si eu. Daca s-a mai organizat vreuna eu nu stiu dar stiu ca unele fete se cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Delia, in sarcina e oricum greu, mai ales la final. Ajungi la un moment dat sa-ti fie greu si sa te misti in pat de pe stanga pe dreapta, din cauza burtii mari.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele vreau sa calculez eu procentul la gr din care fac parte. Deoarece nu vreau sa citesc acum in urma atatea pagini plizz spuneti mi acolo in tabel la fetele mai vechi kg reprezinta kg pierdute acum in acest concurs??? ma refer la cookie, daria, alma_n la mine nu e cazul.

Deci va rog fetele confirmati sau infirmati:
-cookie a slabit 3,5 kg,???
-alma_n 5 kg,???
- daria 10,3 kg ???
- mercedes 4,6 kg - la mine e ok.

Haideti sa reusim sa punem si noi procentajul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,n-am mai apucat sa intru de luni,dar am citit din urma si va pup cu drag pe toate.
Eu sper sa am un raport bun lunea viitoare,am recuperat deja porcul de luni si sper sa ajung cat mai repede (si sa trec) de pragul de 80 care ma dispera de atata vreme.

Carmen,dechizi tu subiect nou cand se umple asta?

Ruxandra,ti-o fi pofta de ciorba dar stii ce greu se duce de pe burta????Ce pacaaaaaaaat...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput