Nou stil de viata (139)
Raspunsuri - Pagina 22
alma_n spune:
Raport - 400g, deci 66 kg.
Incet, dar sigur ![]()
Mercedes, Cookie, cum facem cu calculele?
Daria ai abandonat?
addya spune:
raport si eu: stagnare![]()
la mine e normala stagnarea pt ca tin o dieta ciclica, cand a inceput concursul eu eram deja pe finalul perioadei de slabit si urma faza de mentinere (2 saptamani).
sa ca de azi pot reintra la cura mea ormala si sper sa mai scutur din kg.
oricum in we m-am razgaiat si eu cu inghetata si niste cioco kinder.
plus o bere asa ca....gata, inapoi la munca de jos!
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
DianaR spune:
Buna ziua! Vin si eu la raport, ma mentin in continuare. Si asta e chiar minune ptr ca am mancat... De toate...
Carmen, mai un pic si treci la fulguleti! Iti prieste concursul asta!
Am lasat doar prima greutate(sper ca e cea din 16 aprilie cand a inceput concursul...) si greutatea de la ultimul raport sa fie mai usor de calculat procentul echipelor.
Dordia, iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
Slaba activitate... Al doilea raport pe care il prind ca serifa la capitolul asta...![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
anky spune:
quote:
Originally posted by an-k
fetelor am un raport surprinzator- 79,4 kg, de la care incepem calatoria celor noua luni catre bb 2. O sa va mai scriu si o sa revin in forta dupa ce nasc
Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Felicitari pentru bb 2
,sarcina usoara iti dorescAnca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
dordia2000 spune:
Anka
felicitari si sa dea Domnul un bb sanatos, o sarcina usoara si tot ce va doriti!!!
Ce chestie....mie imi intarzie rusii si tu esti gravi. Ce tare as vrea sa intru si eu sa zic....ca suntem 2 in 1....offf....
Abia astept sa treaca orele sa ajung acasa sa imi fac testul pe care il voi cumpara pe drum spre casa.
Halllo....azi e zi de rapoooort. Nu se mai inghesuie nimeni la raport??? Echipa mea stiu ca mai nocturna dar..parca prea e liniste.
Va pooop!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
DianaR spune:
Anca, felicitari ptr sarcina! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Tocmai iti schimbasem categoria... Te trec imediat la gravidute!
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Echipa Teal, vedeti ca am sterd-o pe Deea din listuta si din concurs. Ati ramas doar 4 acum! Astept calculul!
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
cornelia_laura spune:
In primul rand: FELICITARI An-k
!!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel! Si bebe sa vina pe lume sanatos!!!
Din suflet ma bucur pentru voi si imi inchipui ce fericire
e la voi in casa. Pentru noi nu a existat fericire si implinire mai mare ca venirea unui copil. De aceea noi il vrem si pe bb 3...Mi-ai dat o veste minunata care mie mi-a ridicat moralul si mi-a acut ziua foarte frumoasa.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
cornelia_laura spune:
Si acum la raport:84 Kg= minus 1 kg!!!
Si pentru ca An-k iese din concurs am sa trag si mai tare si pt ea ca tare m-a bucurat azi!!!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty