Nou stil de viata (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Ruxi, merci pt raspuns. Sper sa ne vedem in week-end.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca avem poze noi la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, sa fie, ca pina acum numai de vreme umeda si ploioasa am avut parte, iar miine mergem la mare unde vom sta pina luni daca nu ploua.

Puskin, ti-as trimite si tie o bucata de concediu daca s-ar putea.

Tzuni, ia mina de pe ciocolata ca te vad!

Miag, salutare!

Roxa-boxa, Mik, Olo, Khristin, Daria, Crystina, unde sinteti fetelor ca nu v-am vazut de mult.....

Va pup si ne revedem luni.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Abia acum am reusit sa fac modificarile la listuta... Acum mai bibilesc si aliniatul pe maine.

Felicitari fetelor care au slabit!

Zuzi, succes la job!

Miag, ok, am inteles.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

S-au adunat mai multe fete cu 3 semne de intrebare. Dau un ultim apel, poate aqu raportat si nu s-a vazut. Deci: Dulcetica, Claudelu, Inni, Liris, Khristin, Deea111 spuneti raportul sau veti fi sterse de pe listuta!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Timeea la concursul Pampers

Mergi la inceput

Natiune am fost la doctor si 4 zile trebuie sa iau orgametril...si apoi cica vin si rusii mei.
Azi am fost fte cuminte. Meniul pe azi:
D- 2 biscuiti
P-piept de pui 100 gr+ fasole verde 100 gr
C- lapte degresat cu fulgi/ iaurt cu graham

Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor n-am noutati.
azi mi-a fost tare rau, nush de la ce, am mancat niste fructe dimineata si un pic de sos de pui de la fi-miu (1 an 5 luni - va dati seama ca e dietetic) si m-a lovit damblaua, mi-e greata si ma umflu cu ceai de menta cu sunatoare. Puiul nu a avut nimic, fi-miu l-a halit instant si n-a avut nimic, eu nush ce naiba am, am mancat repede, pe fuga....
cred ca am baut vreo 2 kg de ceai, mi-e sete continuu...

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, . eu citesc da' nu prea scriu. Am stat acasa (cu sotul) zilele astea, pina ieri, si numai mese strcuturate am avut, si cu putin vin alaturi. Asa ca nu poci sa va spun decit ca stagnez. Miine si poimiine ma duc la job si asta e benefic.

Addya, ai febra ? s-au calmat varsaturile ? Poate ti se trage de la o fructa nespalata. Daca tot te tine, du-te la doctor. Sanatate !

Vacanta placuta Delidana si care mai pleaca !

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Dordia, draga si primeste si de la mine felicitarile mele pentru slabit. Sa stii ca mult te-a ajutat si apa mea cu lamaie. Nu crezi?

Azi nu m-am simtit f. bine. Dimineata nu am putut sa ies afara , asa ca toata ziua m-am simtit umflata si greoaie. De mancat, cam putin (2 mere, o para, 5 castraveciori verzi, niste varza alba cruda si niste masline verzi umplute cu gogosari). Acestea, portionate in 3 mese. Seara am fost la sala, unde am procesat niste exercitii pentru abdomene si coapse, brate si picioare, bicicleta, etc. (total 1 ora si jumatate)

Doroty , eu am grupa A. Carnea si lactatele nu fac parte din alimentatia mea zilnica. Pot sa spun chiar ca lipsesc mult. Mai ales carnea, care nici nu prea imi place. Cu toate astea nu am slabit conform celor spuse in "dieta pe grupe sanguine". Cred ca fiecare organism, indiferent de grupa sangvina, reactioneaza diferit la grupele de alimente. La mine de exemplu are efect o dieta hipocalorica asociata cu miscare.

Va las acum ca mor de somn (si de frig).
Pupici. Pe maine.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Meniul meu de azi:
MD : iaurt degresat + muslli cu fructe uscate
P: salata din: rosii+ piept de pui + castravete + ardei gras+ branza rasa
G: 1 ardei gras + branza
C: 2 kiwi

Sanatate multa bolnavioarelor.