Nou stil de viata (139)
Raspunsuri - Pagina 13
an-k spune:
Cornelia, multa sanatate sa va faceti cu totii bine cat mai repede
Doroty, tocmai asta mi se pare simplu la dieta asta, e adaptata la cotidian, adica mi-ar fi fost mai greu sa merg cu supa sau salata dupa mine la pranz, iar la cina mancam cu totii impreuna. Imi vine greu sa cred ca ma ingrasa conopida- citisem despre ea la caloriile negative.
Andreea, biscuitii nu sunt obligatorii, dar sunt nemaipomeniti pt cei dependenti de dulce si care se lasa greu impresionati de o dieta- fac viata mai frumoasa pe durata regimului![]()
Abia astept sa vina ziua de luni, nu mai pot de curiozitate sa vad efectele noii diete, oricum primele efecte le vad, nu mai am fata asa de buhaita, si mi s-au dezumflat mainile cu toate ca rusii nu au venit inca.... sa fie cu ochi?... as vrea io!
Cornelia Laura -An-k -Anky -Doroty
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mamica dulce spune:
Buna fetele,
acum e prima data cand pot sa intru de sambata sau duminica,nici nu mai stiu.Cert e ca am mult de citit din urma
Cand m-am trezit luni dimineata calculatorul era bucati pe masa si pana la pus sotzul la loc si a facut curatenie prin programe am fost rupta de lume.
Imi pare rau ca am intarziat cu raportul,nici nu e mare branza ce-am dat jos,doar -500 g,adica am ajuns la 81.500.
Dar dat fiind ca sunt cu rusii si dupa un weekend lung si plin de tentatii,tot e bine si asa.Inca am timp sa recuperez.
Va pup cu drag,va urez o saptamana frumoasa si mai intru pe seara,dupa ce termin de citit ultimile pagini.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
gusta spune:
Pentru echipa rosie am calculat eu procentul.
Am slabit 5,1kg si asta inseamna un procent de 30%.
Inflacaratelor daca nu e bine corectati-ma.
Marilena si Mara Augusta
miag spune:
Salutare natiune!
Am fost la munte.Ne-am distrat de minune, dar ne-am intors un pic raciti, mai exact Roli muceste de zor. De asemenea ne-am intors cu 1/2 kg in plus
.Eu tot astept rusii, gravi nu sunt ..deci iar am o mareeeee dereglare hormonala si iar trebuie sa ajung la doctor. Am deja o intarziere de aprope 2 saptamani si cred ca de la asta iar fac retentii de apa.
DianaR, nu este nici o greseala. De vreo 2 luni am mari probleme cu ovarele si tot iau antiinflamatoare si 'hormonei' si asta vad ca isi spune cuvantul asupra kg mele.
Puskin , aici sunt. Am fost la munte. Vezi ca ai un PM.
Sherifa actuala, te rog sa modifici si la mine kg...67.2

Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
puskin spune:
Buna,
Incet incet vad ca ne revenim
.
Zuzi, succes cu noul serviciu!
O sa fie putin mai greu la inceput, dar tu esti fata desteapta si o sa te acomodezi repede.
Delia, iar esti in concediu? Vreau si eu
.
Miag, ti-am raspuns la PM
.
Gusta, mersi pentru calcule
. Eu zic ca e bine pana acum...
Carmen, cand te intorci?
Mamica Dulce, sunt bune si alea -500g. Eu am porc saptamana asta
. Hai mai vino pe aici sa vorbim.
Ruxandra
ina C spune:
dordia, multumesc mult pentru reteta!Tu cit ai slabit in cele 2 saptamini de regim?
La mine e tare greu!M-am disciplinat oarecum cu mesele, meniul si cantitatile, insa am inceput sa mai ciugulesc cite o bombonica, un patratel de cioco...asa ca sunt foarte nemultumita de mine.
Daca nu de astazi, sigur de luni revin la vechile obiceiuri: md bogat, gratarele , salata , multa apa si ceai.
O sa ma straduiesc insa sa mai dau macar 0.500 kg pentru raportul de luni.
Mai vb diseara.Am vazut ca nu s-au facut modificari in lista, asa ca revin pentru a fi mai usor.
30.04 73.5
ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
mephala30 spune:
Puskin, am revenit.
Delia, concediu placut!
Tzuni, nu te-ai intors?
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor!!!
Doroty ms mult de informatii...exact ce imi place mai mult nu am voie sau nu ma ajuta dar....eu cred ca e vb si de cantitati si de combinatiile corecte asa ca....eu o sa continui cu modul meu de slabit bazat pe dieta WW si regimul Addyei.
InaC eu am dat jos in 2 saptamani 2.7 kg in conditiile in care in primul weekwnd am avut o onomastica unde m-am stricat iar weekwndul trecut am sarit un pic calul sambata. Eu sunt multumita ca sigur daca il tineam cala carte dadeam jos 5 kg dar...era prea mult. Consider ca la mine...si la cum ma stiu eu cam 3-4 kg pe luna e suficient. Daca reusesc mai mult...e ok dar am si perioade de stagnare si compenseaza.
Sor'meo
si ia o
de la mine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
miag spune:
Zuzi, succes la noul job.

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!

eu revin la concurs cind se termina cel curent.