ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Gand la gand cu bucurie! Zeno, multumesc ca mi-ai ridicat mingea la fileu, pentru ca tocmai vroiam sa ma laud cu ce bunatati am facut eu astazi: ciuperci umplute Se curata si se spala ciupercile, se aseaza palariile intr-o tava si se pune, in fiecare, putin ulei de masline. Coditele se toaca marunt si se amesteca cu cascaval vegetal ras si patrunjel tocat si se umplu ciupercile. Se tin la cuptor (care este incalzit in prealabil) aprox. 15-20 min. si se servesc ca atare sau cu mujdei de usturoi. Sunt delicioase!
Eu nu prea am timp sa intru pe la voi, dar va asigur ca imi sunteti toate foarte dragi si va citesc atunci cand pot! Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna dimineata,
In primul rand va transmit un gand bun,o saptamana minunata si multe impliniri sufletesti.
Lucialu ma bucur ca esti o invingatoare,ca ai reusit sa treci cu bine peste problemele tale.
Fetele ma bucur ca existati,pentru mine sunteti o a doua familie.Impreuna vom invinge nenorocita asta de endometrioza.
Eu am dureri de burtik,in general seara,dupa ce ma asez in pat.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

dragutelelor...

....unde sinteti ???...eu simbata,am fost la coafor,mi-am gasit si o rochita cum voiam,duminica am fost la o cununie la o fam.de romani....am petrecut 2 zile minunate,fara sa ma gindesc prea mult la problemele mele de infertilitate,de mult timp nu mai mi s-a intimplat si a fost super...

JUBICA...INCEARCA CU CITE UN FLAMEXIN LA DURERI IN ZONA PELVINA... GABITONI eu stiu ca dureri datorate endo.sint doar in timpul CM...!!!

...inainte de ceremonia religioasa,au fost 2 botezuri(o fetita si un baietel)...ceea ce m-a frapat cel mai mult e ca familiile acelea nici nu realizau ce moment emotionant era,faceau totul mecanic,vorbeau....

...si acum sa ma laud: la restaurant...am respectat dieta endo

pupici pt toate fetele dragi mie..si le invit la raport...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna!
Multumesc, Zenobia! Esti tare atenta si rapida...
Lucialu, multumesc pentru gand. Sper sa ai gurita aurita si sa trec repede la Odisee ceea ce va doresc si voua.
lilianaFi, bravo tie! Unii au copii si nu apreciaza, altii isi doresc copii si nu se poate .........deocamdata(sa gandim optimist)
Nicole31, multumesc pentru reteta
jubica, ai durei din cauza Endo?

va doresc o saptamana frumoasa, sa fiti optimiste si in curand !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dragele!
Nicole excelenta reteta!Eu sunt fan ciuperci.
Zeno ai innebunit forumul cu papicurile tale!
Jubica eu dupa laparo,n-am scapat de dureri.Ba erau de la tratamente, ca erau de la CM , ca erau de la ovulatie.Habar n-am!Cert e ca mai tot timpul sunt acolo,ok mai am perioade scurte cand sunt ori sub calmant,ori ma lasa intr-adevar in pace, ori nu mai le bag eu in seama.POate la tine este de la CM ca ar trebui sa vina nu?Pup iubita si ai grija sa nu racesti.Sa fi tot timpul cu ceva in picioare.
Gabitoni sunt fete care au reusit foarte repede dupa laparo sa ramana.Eu nu ma numar printre ele pentru ca am facut injectiile, iar apoi am avut probleme si a trebuit sa amanam proiectul BB.Acum iar l-am pus pe plan doi din cauza chisturilor.DAR SE POATE!!!uite curcubeul nostru:ADELAMARIAAsa ca dupa ce te recuperezi, nu se stie daca nu vei fi ciar tu cea care ne va insenina sufletul!
Liliana ai vazut iubita?N-ai idee ce ma bucur ca te-ai distrat si a iesit pana la urma cu rochita cum ai vrut tu si totul a fost cum trebuia sa fie, adica bine!In primul rand trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem, sa nu risipim, iar apoi vom obtine cu incapatanare si rabdare, impreuna,si ceea ce ne lipseste.Sa nu uiti niciodata ca aici in Ro este cel putin inca una nemultumita de burtica ei, dar promit ca voi face eforturi sa o dau jos
Eu sunt necajita ca nemernicul meu de motan este venit din mandre cu zgarieturi multiple.Tot timpul se nimereste sa aibe baiuri in acelasi mom.cu mine.Asa ca azi mergem si cu el la dr.Ca are capul ca Doroftei, dupa un meci de box si a facut puroi.Dupa, pe seara merg la homeopat sa vad cum rezolvam chisturile.
Am o veste buna pentru cunoscatoare.Se pare ca Mastodynonul va reintra pe piata.Asa mi-a spus la o farmacie.De-abea astept, ca era bun si pentru chisturi si pentru sani.Tineam tot sub control cu el.
Va doresc tuturor dragelor o zi excelenta, a cata din minivacanta?!!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cam liniste pe la noi prin topic gagici!
eu sunt la serviciu, voi fi si maine...cica nu mertam sa fim si noi in pas cu lumea, dar anul asta ma jur ca-mi iau toata luna de concediu, macar atat, daca si de sarbatorile legale lucrez(de 1 decembrie a fost la fel)
luciam-am ingrozit draga mea de ce ti-a fost dat sa tariesti. am citit in pagina de la tutu, dumnezeule!!!se uita toate cu un bebe, sunt sigura de asta. sper ca te simti un pic mai bine cu moralul,te-ai apucat de analize?
am fost plecata in we la munte, foarte frumos, numai ca in capul meu se invarteau numai spermatozoizi mobili si imobili, tratamente, bufeuri, am ajuns cam obsedata ceea ce nu-mi place deloc.
gabitoniimi pare rau pt diagnosticul de la laparo, sedere scurta printre noi. inteleg ca nu ai apucat sa vb cu tutu despre abordarea viitoare. oricum, sa treci cu bine peste toate si sa ajungi sa ai un bebe cat mai repede
va pup fetelor, o zi cat mai buna si sa stiit ca mi-a fost dor de voi cat am fost plecata
ralu

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

gabitu, suntem alaturi de tine

lasa dragutza, ca raul trece, bebele sa vina si toate sunt mai usor de suportat
liliana ma apuca si pe mine periodic depresiile legate de silueta, dupa ani de zile de hormonale.asta e, incerc sa fac ceva totusi, o sala, un masaj, o dieta. desi mi s-a luat de toate. ce simpla e viata pentru unii, metabolisme cu arderi intense si fara remuscari dupa ce mananca dulciuri

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu imi pare rau ca nu am fost pi fazaSa ai cu cine petrece ziua muncii, tu- de la munca, eu de acasa dadaca la motan caftit.Poate ne vom sincroniza.Asa:nu trebuie sa va necajiti pentru mine.Am dat o perspectiva mai sumbra la ceea ce este prin tara, vis-a-vis de Buc.Multam' lui DD sunt inca vie si va dau de lucru cu palavrageala mea pe forum
Nu mai va plangeti de siluete ca cred ca va iau pe toate la capitolul astaIar despre partea cealalta,toate gravitam in jurul ideii graviditatii,la tine accentuata si de injectii,dar sigur la toate si de forum.Las ca o sa fim si noi mamici.Pana atunci e bine,daca tot avem timpputem sa ne punem sanatatile la punct si mai ales siluetele, daca nu vrem sa ne infratim cu oxigenata aia,cum ii spune baltata de nu stiu ce sau Mobidica cand ajungem sa ne vedem visu cu ochii sa nu ne suportam sa ne vedem
In alta ordine de idei am fost la homeopat:3 randuri de injectii.Si acum atentie mare va rog:Pentru cele interesate.Am intrebat-o pe doctora de ce la Buc. unele fete primesc alte forme de trat, cumpove Zenobia pe aici si eu primesc altfel si mai multe.In homeopatie exista 2 curente, mi-a spus, francez respectiv german.La Buc se merge pe cel francez, iar eu sunt tratata conform celui german.Ultimul se pare ca este reprezentat in europa de sud-est doar de clinica unde merg eu.Deci cine e curioasa de chestia asta, fete din vestul tarii, sa ma caute si dau adresa, din nou.La Buc. mi-a spus sa va zic(cum suna)ca Doctorita Caba este foarte buna pe domeniul ginecologic in homeopatie.Este singurul nume pe care s-a aventurat sa mi-l spuna. V-am pupat pi tati si sa fiti cuminti!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Nu am mai intrat de mult timp, pentru ca am avut fel de fel de problemute, care numai mie mi se puteau intampla! Cea mai mare problema a fost cu noastra noua. Sa va spun ce s-a intamplat: seara am bagat benzina si pe urma am parcat-o in curte, iar a doua zi dimineata nu mai pornea. Vaaaaii...ne-am alarmat noi...s-a stricat masina, cum e posibil masina de 7 luni, cu doar 8.000 de km si nu mai merge???? L-am sunat pe Dealer sa-l intreb ce sa fac, ca nu mai porneste/?? El mi-a zis sa sun la platforma ca e gratuit , daca e problema firmei. Zis si facut am sunat, a venit si ne-a luat-o la service-ul autorizat, cu pasaportul masinii cu tot. A ajuns masina acolo si au stat vreo 6 mecanici si experti pe langa ea si dadeau toti cu presupusul: Ba e pompa de benzina, ba e sistemul de aprindere,...etc. pina la urma vine la mine cineva si ma intreaba ce benzina am pus??? Iar eu le zic, stati putin ca sotul a pus si am bonul in cotierul masinii, ca eu nu stiu. Caut acolo bonul respectiv si cand citesc: motorina, toti mecanicii exclama intr-un : OOOOOO, iar eu si mai stupefiata pun mana pe telefon si-i spun sotului ce bucurie ne-a facut. Pusese motorina peste benzina si era normal sa nu mai vrea sa plece masinuta noastra. Asa ca tot ce a urmat, curatare si spalare, am platit noi. Si pentru ca nu era vina firmei, am platit noi si platforma, in euro!! Nu va spun cat, dar o groaza de bani si plus nervi, timp pierdut, stat fara masina 2 zile si bani cheltuiti pe taxi, pentru noi si pentru angajati. Asa ca va dati seama ce weekend am avut, abia azi m-am mai linistit, cand mi-am luat, pentru ca fara ea suntem fara maini si eu si sotul. Nu era de ajuns faptul ca nu ne ajunge doar o masina, sa mai ramanem si fara, e ingrozitor in Bucurestiul nostru super aglomerat. Hai ca v-am facut capul patrat cu problemele mele. Voi ce mai faceti????
A-ti auzit ca a reusit sa ramana graviduta, Andreea Marin??? Cate FIV-uri a facut...numai Marinescu stie, dar uite ca pina la urma a reusit! Si eu am vazut-o pe la Giulesti, de cateva ori, e bun nenea Marinescu, ce mai!!!
LilianaFi sunt intregi iubita, multumesc frumos! Ma bucur ca te-ai distrat si ti-ai gasit si rochia dorita in timp!


...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana ai aparut!Toate fetele sunt lela marinela cu minivacanta.Asta e!Sanatosi sa fim, ca belele curg garla.Se mai intampla si pe la casele mai mari.Bine ca sunteti bine.Tot obositi sa inteleg si alergati, daca ati gresit combustibilul.Mai tarziu o sa radeti, chiar daca acum v-a stors nervii si aia v-or tocat de bani.
Noapte buna iubita!


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput