Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
MIKUTA4 spune:
Gill multa bafta si ai sa vezi ca bb este bine si sanatos,si mie mi se intimpla deseori sa am ginduri negre,dar dupa aia ma gindesc ca cu aceste ginduri fac rau la bb si gindesc pozitiv te si pe
MIRELA 7+
gill spune:
Voua vi se intampla sa ametiti si sa vi se faca rau daca stati mult in picioare si in caldura??????
gill
11+
MIKUTA4 spune:
Da,dar ai grija si la tensiune,eu ametesc si daca stau jos nu numai in picioare
MIRELA 7+
pet.cost2005 spune:
Ciaoooooo !!!!!
Cald tare ... au inceput deja caldurile si nu e bine ...
mirela - pe la voi cum e vremea? Stati chiar in Roma sau pe langa?
10+
Petronela
MIKUTA4 spune:
Petronela eu stau la 30 km de Roma si aici este destul de cald,da si cum ai spus si tu nu este bine deloc te
MIRELA 7+
pet.cost2005 spune:
Eu am locuit o perioada la Nepi (Viterbo) ... mai de muuuult ...
Pai nu e deloc bine cu caldurile astea ca e abia aprilie/mai ... oooofff ... si aici cu umiditatea asta ca nu se poate respira ... e zapuseala. Vom veni si noi la Roma prin iunie cred ... la niste rude la Tivoli si Ostia ....
10+
Petronela
MIKUTA4 spune:
Petronela dar la Tivoli oricum este mai racoare ca in alte parti si la Ostia si mai bine ca este marea nu? iti este cald tufffffff in apa si te racoresti.Nu te supara dar din Romania de unde esti?eu sint din Focsani.A si eu locuiesc aproape de Tivoli la Marcellina
MIRELA 7+
RAMONELLA spune:
Fetelor ce bine am mancat.Si supa si felul 2.Acum mi-e somn.Si mai tre sa stau la servici sa-mi ajut sotul la impartit salariile.
poze
vine bebe
Ramonel12+
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Petronela dar la Tivoli oricum este mai racoare ca in alte parti si la Ostia si mai bine ca este marea nu? iti este cald tufffffff in apa si te racoresti.Nu te supara dar din Romania de unde esti?eu sint din Focsani.A si eu locuiesc aproape de Tivoli la Marcellina
MIRELA 7+
... ia sa vezi ca ne cunoastem .. si eu tot din Focsani, ce mica-i lumea !!!!!
Nu cunosc zona Tivoli ... da, nu ma vait de caldura cand vom veni la Roma, ci pana atunci si pana in august cand mergem acasa ...
10+
Petronela