Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia1178 spune:
Buna dimineata, si iertare ptr. ieri cam am disparut ca magarul in ceata....
Multumesc ptr. raspunsuri.......dar eu azi tot cu aceeasi problema ma confrunt.....doar ca nu ma crede nimeni....
claudia
+12
claudia1178 spune:
Oricum....imi este teama ca m+am pricopsit din nou cu o infectie urinara..........dar Doamne nu stiu de unde!
Am fost la analize........si vom vedea ce se intampla, plus ca am o durere scaietoare de cap......iar mai tarziu mergem la nenea doctorul sa vedem ce mai spune si el!
Si iaca asa din nou incepem....tratamente peste tratamente!
claudia
+12
anacami spune:
Claudia,despre "fluturasi" s-a mai scris la sfarsitul capitolului trecut, deci noi te credem!!!
La fel, am si eu dureri de cap (si mai sunt cateva fete care le acuza); nu iau nici un tratament,desi uneori simt ca imi va exoplda din clipa in clipa. Sper sa iti treaca cat mai repede infectia, fara sa fie nevoie de antibiotice.
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
RAMONELLA spune:
geany mersi.O sa ma duc sa-mi cumpar,sper sa gasesc.
annitha ce emotionant ca l-ai vazut pe bebe!!!!!!Asa-i ca ti se pare ca e cel mai fromos copil din lume?????Chiar daca e un omulet.Dragul de el.
poze
vine bebe
Ramonel12+
annitha_cl spune:
Ramonel: mi-a facut bebe cu mana... tati spune ca sunt putin nebuna... iar eu ii spun lui ca e el nebun ca si nenea doc a spus la fel... Bebe statea mai mult in profil si la un moment dat s-a intors cu fata spre mine si a ridicat manuta. Am numarat degetele cu dl. doc si el radea de mine... E era sacu' un pic amarat ca bebe se fataia prea tare si nu putea sa-l prinda ca sa-l masoare... e energic rau...
Daca m-ati fi vazut ...parca eram sub hipnoza si acum imi dau seama ce zambet tamp aveam pe fata... Va dati seama ca m-am holbat 30 de min la bebe? Bietul doc...se uita la mine si zambea... Eu acum imi fac griji aiurea ca doc mi-a spus ca bebe e foarte bine si ca peste o luna sa ma duc sa-mi faca triplutest...
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
anacami spune:
Cristina,nu ti-a spus si ce sex are? eu sper sa imi spuna la eco de la 12-13 saptamani (de fapt doctorul mi-a zis sa-mi pregatesc pt. atunci si niste nume ...)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
annitha_cl spune:
In plus...am fluturasi in burtica si tati spune ca l-a simtit pe bebe cum misca...Care din noi doi e mai nebun oare...eu sau el?
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
annitha_cl spune:
Nu mi-a spus ce sex are... ma gandesc ca daca era baiat se vedea.... eu sper inca sa fie fetita desi....
copilul meu
alte poze
Cristina 12+
MIKUTA4 spune:
Buna,fetele cu burticile,ce frumos trebuie sa fie atunci cind iti vezi intr-adevar copilul,si eu l-am vazut dar al meu bb este micut acum si nu se vede decit o mogildeata acolo,dar mia spus sa stau linistita ca va creste mare.
Nov-Dec 2007 am si eu o rugaminte eu de fapt sunt nascuta pe 15.03.1977 si nu pe 15.03.2007,daca ai vrea tu sa modifici,multumesc si un la toate fetele
MIRELA 7+