Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce mai fac burticile????Eu am putin de lucru,dar va citesc din umbra.
Eu sunt bine,in afara de maseluta aia care ma supara.Azi o sa-mi iau gel pentru gingii,imi zicea cineva ca il dadea pe bebe.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Iuhuuu...!!!DA este adevarat!

quote:
Originally posted by irlandeza

...Din fericire , acum 10 min. mi-am facut un test si a iesit pozitiv. Sper din suflet ca de data asta sa fie totul OK.
Noi 2 singurei

Felicitari din inima mamico!
De data aceasta,trebuie sa fie bine.Gandeste pozitiv.
Ma bucur tare mult pentru tine.BRAVO!!!

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Cand va faceti morfologie de trim I?
La cate saptamani v-a recomandat dr.?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anne_Ma pe mine dr. m-a programat la 13 sapt (adik sapt. viitoare) la eco pentru masurarea osului nazal, pliu nucal si nu mai stiu ce mai scria p-acolo. Deci cred ca aia e eco de timestrul I,si zicea ca dupa eco asta ma trimite la TT.

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Ramonella, Calgel se numeste si este foarte bun. Iti anesteziaza gingia.
Revin cu propunerea de a ne trece in lista doctorul ginecolog care ne urmareste sarcina. Eu deja am facut-o, sper sa vreti si voi sa va modificati datele personale, daca vreti, desigur.

Geany 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna dimineata burticoasele! Ce faceti? Ancami mersi mult pentru explicatii dar sunt putin nedumerita de anumite valori...
de exemplu la CRL: am 63 mm - 12w5d( 12 sapt si 5 zile) si la BPD AM 20mm - 13w2d( 13 saptamani si 2 zile) cam diferite valorile nu crezi? Iar cea mai mica valoare ca varsta fat este de de 12sapt si 2 zile la HC iar varsta la bebe al meu e de 12 si 4 zile ( momentul masuratorilor)

copilul meu

alte poze

Cristina 12+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

L-am vazut pe bebe si e atat de frumos si nu mi-a venit sa cred parca era ceva ireal

copilul meu

alte poze

Cristina 12+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Annitha felicitari pentru vizionarea lui bb.
Cunosc senzatia, si eu cand l-am vazut la 10 saptamani m-am indragostit de el si abia astept sa ma duc sa l vad din nou.

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Destept a fost cel ce a inventat echograful.

Geany 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cristina, cateva zile eu zic ca nu este o diferenta mare (si la Sebi aveam diferente de cateva zile la diversi parametri).
Sa nu fie de cateva saptamani,luni ...Trebuie comparati si cu intervalele in care trebuie sa se incadreze pt. respectiva varsta. Oricum, cu cat varsta creste, cu atat vor fi tot mai multi parametri masurati, din ce in ce mai exact (acum este si prea mic pt. o precizie mare).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput