Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Gina, sa stii ca o sa incerc si seara aceasta sa-mi pacalesc stomacul cu cartofi la cuptor. Sa vedem daca tine faza. Multumesc pentru ajutor.
AngeliquedeS, mai mult ca sigur ca esti insarcinata. trei teste de sarcina, n-au cum sa dea eroare toate trei. eu zic sa incepi sa sarbatoresti!! felicitari! si sarcina usoara!
MaryD, am avut niste emotii cand ti-am citit mesajul... mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut ca aproape era sa va despartiti. bine ca s-a terminat totul cu bine. ai stiut cum sa faci ca lucrurile sa functioneze.cred ca numai noi femeile avem aceasta abilitate. eu sunt de parere ca rabdarea si credinta pot face minuni. Felicitari si sper sa iti ajute Dumnezeu sa ai un bebe mare, frumos si sanatos. Fie ca acest copil sa intareasca legatura dintre voi si sa va aduca numai fericire.

Crisstiana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

angelique, maryndbine ati venit!! sarcini usoare si BB sanatosi!!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

MaryD , sunt noua si eu pe acest site asa ca iti impartasesc din experienta mea, putina.. cata e.. Din cate mi-am dat seama din discutiile de pe forum UM e ultima menstra (ultimul ciclu mestrual) si e prima zi a ultimului ciclu, care la tine ziceai ca a fost 23 februarie. DPN e data prevazuta a nasterii(sau cel putin asa cred eu, sper sa nu ma insel ) si se calculeaza adaugand 40 de saptamani incepand cu data primei zile a ultimului ciclu mestraul Dupa calculele mele DPN la tine ar fi 30 noiembrie. Sau se mai poate calcula adaugand 38 saptamani incepand cu data ovulatiei, daca crezi ca poti sa intuiesti la ce data ai avut ovulatia si bineinteles, fecundarea ovulului de catre . Se poate determina doar in cazurile cu menstra regulata. Sper ca nu te-am incurcat mai tare.

Crisstiana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Racaru,nu te-am vazut pe DC de o bucata buna de vreme!M-am gandit zilele acestea la tine...
Da-ne un micut semn de viata(la "piticodrom,"mamici asp' din nou","aici".) Micutul David Stefan cum mai este?!Mai spune-ne cate ceva despre el. Te

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare fetelor!
am ajuns acasa, in minivacanta.
mai nou, vomitaturile mi s-au mutat seara si deja ma doare efectiv gatul de la atata efort.
Cristiana draga, te inteleg perfect...asa am dus-o si eu din sapt a 8-a sau a 9-a , nici nu mai tin minte.
atunci am slabit, tot asa, 2 kg..pe care nu le-am recuperat nici in ziua de azi.
eu nu am luat nici un fel de pastile, doar acid folic. poate te ajta cumva vitaminele pe care ti le-ai luat.iti tin pumnii.
daca stai acasa e mai simplu cu mancarea..dupa vreo 30-45 min dupa ce ai vomitat, incearca sa mananci ceva..un bol de lapte cu cereale..o felie de paine prajita cu putina branza...cam atat reuseam eu dimineata, dupa 2-3 reprize de vomitat.
acum, eu la 13 sapt nu mai vomit dimineata.Doamne ajuta ca saptamana viitoare sa scap de tot, caci asa mi-a promis d-na doctor..:)

13+

Mergi la inceput

Mersi mult de incurajari, Victo. Cu mancatul e mai greu in timpul saptamanii pentru ca lucrez, mi-e mai usor in weekend, dar nici cand sunt acasa nu am pofta de mancare. Numai mirosul de ´´bucatarie´´ si de mancaruri gatite imi da stomacul peste cap. Lapte cu cereale mancam in sapt.5, pana nu le-am mai putut suporta. Painea prajita, biscuitii sarati si saleurile au trecut si ele pe lista alimentelor ´´tabu´´. Dar incet, incet si cu ajutorul vitaminelor sper sa trec de aceasta perioada nefasta. Sper sa scapi si tu in curand! Fetele care nu au greturi si vome , nici nu cred ca isi dau seama de norocoase ce sunt. Dar lasa ca scapam si noi cu ajutorul fetelor de pe site. Ne mai dau idei, ne mai incurajeaza si o sa fie bine! Sper!

Pupici pentru toate burticile!

Crisstiana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Neata!!!
Bun venit noilor ! Sa aveti parte de sarcini usoare si de BB sanatosi!
Ce mai facei voi?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata la toate fetele :)
Pe unde sunteti, sarbatoriti venirea lui 1 mai sau la munca? :)
Eu nu am dat nici un semn in weeke-end pentru ca am avut cursuri iar seara eram tare obosita si nici nu mai deschideam calculatorul.
Oricum, am trecut in saptamina a 11-a, si am cistigat un kg in plus, am 58 de la 55 :|
Apropo de ce zicea Adina, de nedormit noaptea si eu am probleme mari, la inceput aveam cosmaruri, acuma nu mai am dar ma trezesc de multe ori pe noapte cu senzatia de greata si ma invirt prin casa mai mult decit sa dorm, si pe cind vine dimineata mi se face si mie somn :(
Nu stiu de ce apare fenomenul asta, si am vazut ca degeaba maninc ceva uscat sau beau appa sau suc nu ajuta, tot asa ciudat ma simt si nu pot sa adorm. Speram sa treaca repede ...

------------------------
Flory 11+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Bun venit noilor mamici si sa aveti parte numai de bine si de experiente frumoase toata perioada asta si de mogildete sanatoase :)

------------------------
Flory 11+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Nu e nimeni pe aici ? :(

------------------------
Flory 11+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput