Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
darleena spune:
Laura mi-am inchipuit eu ca il iei oral pt ca daca il luai altfel nu are asa efecte.
Mara chiar ca esti haioasa. Da' da-i inainte cu cantecelele, nu te lua dupa Petronela ca e doar invidioasa ca nu stie si ea sa cante
12+
Pana vine bubu
poze bubu mic
pet.cost2005 spune:
Asta ca cam asa-i ... cu cantatul ... nu ma pricep. Da' poezioare stiu !!!!! Sac !!!!
10+
Petronela
MaraD spune:
Pai cu numele e ca daca ma apuc sa caut or sa-mi placa tare multe ... Am un nume care va fi cu siguranta daca e fata ... dar culmea e ca eu imi dorsc ca primul sa fie baiat. Ca sa fiu si eu soacra mare ... Oups ... Asa ca prefer sa aflu mai intai ce e si sa nu ma in atata amar de nume!!!
Sau poate ca sa fiu sincera ... mi-e mai usor sa visez la cai verzi pe pereti decat sa ma apuc de lucruri serioase si mai aproape de realitate
Mara 11+
Mara&BB
MaraD spune:
Hai ca m-am conformat ... am tras o privire rapida la numele de baietei ... sunt multe intr-devar, dar unele aveti dreptate ... ciudate rau. Ma intrebam daca ciudatele or fi intr-devar nume, sau o fi vreo adunatura de litere puse una langa alta!!!!
Imi plac multe nume romanesti, dar va trebui sa ne decidem la ceva cred fara diacritice si posibil de pronuntat in cat mai multe limbi ca altfel o sa ma blagosloveasca copilul toata viata ...
Mara 11+
Mara&BB
darleena spune:
Ca o statistica, toate avem cate un nume pus deoparte pentru cazul in care bb ar fi fetita.
Dar niciuna nu are prea clar nume de baieti. Eu ma chinui de nu stiu cand sa gasesc un nume, UN SINGUR NUME, de baiat care sa-mi placa si nu reusesc.
Si cum la mine sansele sa fie baiat sunt destul de mari, va dati seama chin.
Noroc cu Petro ca am dat peste Bogumil si...mai era unul la fel de "frumos"
Si acum vreo 2 sapt era sa ma cert urat de tot cu sotul ca el a zis ca el stie deja cum o sa-l cheme pe copil: CEZAR. Eu am zis ca e frumos dar mi se pare prea pompos si ca sa mai vedem, dar el nu si nu ca asta e numele si ca oricum pana sa ma dezmeticesc eu din nastere el se duce si-l declara Cezar iar eu nu o sa am ce sa-i mai fac. Noroc ca eram calma si i-am spus pe un ton bland ca inainte sa plec la spitat ii pun piedica si nu o sa mai mearga nicaieri, o sa stea in pat cu piciorul umflat
Dupa 3 zile de la episod a venit spasit sa ma intrebe daca-mi place Claudiu .....mai vedem..... cred ca ramanem cu Bubu la cata inspiratie avem amandoi
P.S. Petro te rog sa nu te superi pe mine, dar mi-esti tare draga
12+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Gina M spune:
quote:
Originally posted by MaraD
Prefer sa aflu mai intai ce e si sa nu ma in atata amar de nume!!!
Sau poate ca sa fiu sincera ... mi-e mai usor sa visez la cai verzi pe pereti decat sa ma apuc de lucruri serioase si mai aproape de realitate
Mara 11+
Mara&BB
Hehehhhh,Mara! Ce draguta esti! Imi place punctul tau de vedere!
POZE +
darleena spune:
quote:
Originally posted by MaraD
Hai ca m-am conformat ... am tras o privire rapida la numele de baietei ... sunt multe intr-devar, dar unele aveti dreptate ... ciudate rau. Ma intrebam daca ciudatele or fi intr-devar nume, sau o fi vreo adunatura de litere puse una langa alta!!!!
Mara ai fost de milioane.
12+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Gina M spune:
Mai fetelor, ma face-ti sa rad in hohote!
Cu ocazia aceasta, am trezit micuta insa, era cam timpul sa o faca. Ma duc sa ma ocup de ea.
Va .
POZE +
MaraD spune:
Valeu darleena ... pai se pare ca se anunta furtuni prin noiembrie pe la voi ... Si Cezar si Claudiu sunt nume foarte frumoase ... de imparati romani!!! Si ce? Va fi oricum micul print din familie !!!!
Decat Doamne iarta-ma Belzebut ... nu stiu cine l-o fi pus acolo!!! Aveam o banuiala si google-ind putin mi-am confirmat-o:
BELZEB'UT s.m. (Livr.) unul dintre numele date diavolului; p. restr. c#259;petenie a diavolilor. - Cf. fr. Belz'ebuth.
Surs#259; : DEX'98 (3988) - paula
2. BELZEB'UT s. v. aghiu#355;#259;, demon, diavol, drac, încornoratul, naiba, necuratul, satan#259;, tartor.
Surs#259; : Sinonime (173797) - siveco
Mara 11+
Mara&BB
darleena spune:
Mara lista aia e plina de nume de care am auzit in operele literare pe care le studiam la scoala, sau, mai rau, niciodata.
Acum stau sa ma intreb, cei care intocmesc listele astea si le mai si publica, nu au si ei bunul simt sa-si dea seama ca unele nume sunt total inutil puse acolo, chiar daca teoretic exista? Cine naiba si-ar boteza in zilele noastre copilul Bogumil (stiu ca am mai repetat de 100 de ori dar ma obsedeaza numele asta acum ). Pai eu mi-as da parintii in judecata daca as avea as un nume
La noi mai vedem cum o fi....Cezar nu e chiar rau, eu am unul dar nu-i place lui: Rares..... asa ca om cadea noi la pace pana in noiembrie.
12+
Pana vine bubu
poze bubu mic