Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

laura - te deloghezi de userul tau (adica asta laura10), te loghezi cu Nov-Dec2007 si parola pe care o stii ... te duci la edit si modifici in dreptul numelui tau ...

Daca tu te simti bine, eu zic sa te duci la mare ... nu are de ce sa iti faca rau ... abia mai iesi si tu din stressul cotidian ... ce n-as da si eu sa vad marea ... acum, ca am sa o vad oricum in august .

10+
Petronela

Mergi la inceput

Hahahhaaa ... pareri diferite ... deci, subliniez ... daca te simti bine, daca te simti in stare ....

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura10, ma bucur pentru tine ca au incetat scurgerile.
Ea tratamentul pe care ti l-a prescris doctorul si cauta sa te odihnesti cat mai mult.
Mini vacanta la mare nu vad cu ce ti-ar putea face rau!Cauta doar sa, nu stai prea mult la soare.Te

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Laura utrogestanul il iei oral sau vaginal?

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am inteles ca in week end se strica vremea la mare asa ca nu cred ca va avea la ce soare sa stea

12+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Bine v-am gasit si azi ...

Petronela merci de link-ul cu nume! Inca n-am studiat numele, mai avem vreme, dar in schimb m-am indragostit iremediabil de poeziile si cantecelele de-acolo.

Iar acum ca o zabauca, stau si le citesc cu voce tare ... sau mai rau ... cant cantecele ... Parte din ele mi le amintesc eu de la gradinita sau din scoala primara ... Si imi imaginez cum am sa-l invat pe bebe poezii si cantecele in romana (ca sansa de a invata romana in scoala aici e cam inexistenta!). O cam iau inainte cu planurile pentru

Mara 11+

Mara&BB

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MaraD
O cam iau inainte cu planurile pentru

Mara 11+

Mara&BB

... daaaaa ... te gandesti cam departe ... toaleta pt. nunta cand vei fi soacra mare/mica ti-ai gasit???

Eu m-am oprit doar la botez .. pana acolo mi-am facut planuri ... inca nu l-am dat la gradinita, scoala si altele ....

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Oh, ce bafta cu vremea din Ro!
Va doresc totusi,un timp frumos. Din cand in cand poate, s-o mai arata si soarele printre nori

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

nu cred ca o sa stau la soare caci cred ca e frigutz si parca vad ca o sa dorm non stop

utrogestanul mi-a zis sa-l iau oral sau intravaginal, de 3 ori pe zi, dar am ales sa il inghit ca parca nu-mi vine sa ma duc la servici si sa fac chestia asta... mi-e scarba ca nu e curat... asa ca sunt un zombi la volan

abia am asteptat sa ajung acasa ca sa ma culc si acum stau cucuvea...

sotul meu face misto de mine de fiecare data: acum zice ca bebe s-a trezit pentru baita de seara si ca sigur e un petrecaret de nu are somn la ora asta

m-am apucat sa studiez problema nasterii... citeam despre diversi doctori de m-am speriat...

eu habar n-am cum se face cu spagile astea cu ce tre sa vb cu cien tre sa vb inainte, mai ales ca eu sunt atat de mult impotriva spagilor...

daca stiti ceva despre, sa-mi spuneti si mie...

pupici

6+

Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MaraD

Inca n-am studiat numele, mai avem vreme, dar in schimb m-am indragostit iremediabil de poeziile si cantecelele de-acolo.

Mara 11+

Mara&BB

Am recitit mesajul tau si iar mi-a venit sa rad ... adic apt. nume mai ai timp ... vreo 6-7 luni ... da' pt. scoala trebuie musai decis acum ce cantecele si poezioare ... hahhahaa ... hai ca esti nostima ...

10+
Petronela

Mergi la inceput