recomandare hotel roma
Buna,
recomandati-mi si mie un hotel frumos si curat, in cemtrul romei.
Raspunsuri
MissParker spune:
Si pe mine m-ar interesa asa ceva, iar un criteriu in plus ar fi sa nu fie exagerat de scump.
Nu prea cred sa existe asa ceva, dar ...
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
speed spune:
vom merge si noi la vara in italia si ma tenteaza foarte mult un hotel "Jolly Hotel Midas". nu e in centru dar are piscina si autobuze spre centru si din centru din ora in ora (gratuit).are si revizii bune pe tripadvisor.m-am tot uitat la hotelurile din centru dar par tare mici si ...ponosite cumva.ma gindesc ca piscina va prinde tare bine mai ales dupa amiezele/serile cind ne vom intoarce obositi si incalziti din centru.
rocado spune:
Neata, eu am incurcat-o rau, ca am luat deja biletele de avion pt luna iunie, dar nu reusesc sa gasesc un hotel cu preturi mai mici
M-am uitat si eu pe Jolly hotel, dar si acolo sunt preturi de la 100 Euro in sus
speed spune:
rocado, incearca site-uri ca hotels.com sau ce mai recomanda cei de pe tripadvisor,poate gasesti oferte speciale chiar la hoteluri mai scumpe
crista-s spune:
Rocado nu stiu cit de mult iti e de folos dar uite ce s-a mai discutat despre Roma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84649
nu stiu dc in sub asta sau in altul ( da o cautare dupa Roma, Italia ... ) si vezi ca era cineva care a stat intr-un camping linga Roma la un bungalow ( o sa zica lumea ca sunt fixata cu campingul dar decit sa n-ai unde sa stai mai bine alegi varianta asta ... eu autobuz din poarta pina in oras ... sunt camere curate ... au restaurant in camping si magazin de unde sa iti iei o sticla cu apa ... in iunie e destul de cald si chiar dc nu ai avantajul de a bintui pina tirziu pe strazile orasului -- ceea ce nu e deloc ff indicat dc nu locuiesti fix in buricul tirgului- macar seara poti sta pe terasa casutei la o bere si un pahar de vorba ... )....
E o varianta buna dupa parerea mea...
cait spune:
Eu anul trecut am gasit unul pe www.venere.com la 80 de euro chiar langa Fontena di Trevi.Poti gasi si pe www.freereservation.com daca nu poti cauta younth hostel care sunt mai ieftine numai ca nu ai super conditii pe ww.hostels.com
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Natasa spune:
DAti cautare dupa campinguri in Roma, e unul doar la un sfert de ora de Vatican. Nu trebuie sa mergeti cu cortul, au ei corturi cu paturi si casute dotate cu toate cele necesare.
marumiha spune:
Un hotel la pret rezonabile (centro s.Giovanna Antida)-circonvallazione clodia 1/3(Angolo Via Trionfale),E un loc linistit ,poti parca si masina fara sa platesti,e aproape de metro si 15min.pěna la Vatican .Problema e ca ěn acest hotel nu poti intra mai těrziu de 10 sau trebuie sa anunti fiind gestionat de calugarite de aceea costul e destul de mic pt. un oras ca Roma,25-30e.
rocado spune:
Heloo,
Mi-am facut rezervare la Hotel Pisana Palace, are si un pret ok pe camera si arata si bine.
Va multumesc pt sfaturi