As vrea sa-mi inscriu fetitza de 2 ani si 2 luni la aceasta gradinita, de pe Calea Floreasca.
Cine are sau a avut copilul inscris aici, va rog, orice informatie mi-ar fi de folos.
Multumim
Da-i si tu o cautare. Nu sunt multe referiri, dar poti vedea la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96176
Multumesc pt raspuns ankalaura.
De luni incepem gradinita. O sa revenim cu impresii.
Deocamdata am mari emotii.
Da, am inceput de o saptamana. Plans dimineata 3 zile fix, dupa astea 3 zile n-a mai plans cand am lasat-o dar nici n-a alergat bucuroasa in sala de joaca, ci se agata inca de mine. Dar ramane fara probleme. O gasim vesela la pranz, mananca, se joaca, nu e apatica. Inca nu vrea sa vorbeasca nimic despre gradinita, copii sau miss, dar nici nu insist, e mult prea devreme.
Ce ma bucura pe mine: nu plange dimineata cand stie ca ne pregatim de gradinita (dar nici nu sare-n sus), nu mai plange cand o las in sala, se joaca cu copiii si nu sta retrasa intr-un colt.
Singurele vorbe despre gradinita pe care am reusit sa le-aud de la ea : intr-o zi mi-a spus ca "la gadinita copiii spun o poveste" si oricand o intreb daca a mancat si ce anume imi spune "ciolba", cu toate ca ea e la program scurt si nu serveste pranzul, ci doar micul dejun ![]()
Fetitza ta la ce grupa e?
Daca iti activezi PM sau e-mail, putem vorbi pe privat, fara sa stresam pe restul... :) Eliza e la grupa mijlocie, prima clasa pe dreapta