Lumea povestilor nemuritoare

Lumea povestilor nemuritoare | Autor: rocado

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca pot posta acest mesaj pe forum, dar rog moderatori sa il mute acolo unde considera necesar!!

vreau sa cer opina si parerea parintilor care au apucat sa urmareasca sau vor urmari emisiunea Lumea povestilor nemuritoare de pe b1TV,difuzata sambata la ora 8.00.
As vrea sa stiu ce considerati ca mai trebuie modificat, sau mai trebuie adaugat, pentru a fi o emisiune buna, oferita copiilor.
Multumesc,
Roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu stiu daca am apucat sa urmaresc, poate am vazut dar nu-mi suna cunoscut titlul. E aia in care copii sunt diferite personaje din poveste si se straduiesc sa influenteze pe cineva sa faca cum vor ei ?

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

NU!!!! in fiecare emisiune se spune o poveste, iar caopii interpreteaza anumite personaje din poveste, e fara regie, copii sunt naturali si interpreteaza asa cum cred ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Da am vazut, nu mi-a placut, fara suparare. Chiar nu ma atras deloc preferam ceva cu regie si reusit. Eventual poate concurs intre 2 trupe de copii diferite sa interpreteze fiecare cite un fragment de poveste dar sa fi lucrat in prealabil. Poate sint eu prea circotasa , da nici copilul nu a fost interesat.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

nu-i motiv de suparare, doar am spus ca vreau sa fie cea mai buna, deci e loc de mai bine, de asta vreau pareri!!

Mergi la inceput

Ma ajuta cineva cu povestea originala "Degetel"!!????

Roxana

Mergi la inceput

chiar nu ma paote ajuta nimeni??

Mergi la inceput