Piticlonti de iulie-august 2004 (219)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenp spune:
anca, sa stapiniti sanatosi casa (esti derect raspunzatoare de ultima mea vena care pina azi fu intreaga;)))
alice, uff, pe 15 luna asta se face anu de cind muri bunica-mea, de atunci am fost la ea in curte o singura data, nici acum nu realizez ca nu mai este, ehhh
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Carmen, 
!!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Buna dimineata fetele!
Multumesc mult pentru urari si pentru gandurile bune! 
Pe mine ma apucara bazdacii si am o stare cam proasta (psihic), tocmai acum de ziua mea, care stare se datoreaza partial lui Tudor (care m-a trezit azi dimineata la cinci ca il doare burtica). Mara e plangacioasa rau (or fi dintii, o fi altceva, nu stiu...). In fine o sa-mi treaca.....
Alice, merge asa cum mi-ai aratat (cu filmuletele), faza e ca ieri m-am apucat sa urc un film prea mare (mi-am dat seama de asta prea tarziu), n-a mers si n-am apucat sa mai caut altul. mai incerc azi, cand oi avea timp.
Lia, am inceput si eu diversificarea cu Mara, acum ii dau suc de mar si morcov cu ceva pulpa. Si am ales sa continui cu cereale, nu cu supa, ca supa e cam chioara si fiica-mea e o delicata deocamdata, asa ca vreau sa-i dau ceva mai consistent. Ieri am cantarit-o si tot nu a ajuns la 7 kile, a pus doar 100g in doua saptamai, are 6,700 kg. asa ca incep si eu sa ma ingrijorez. Cerealele nu le prea papa (insa e doar a doua zi), laptele praf cu greu, marul ala nu e foarte consistent inca, si uite asa....ne pastram formele delicate. si si Mara e la fel, mai mult scuipa decat inghite.
Andries spune:
Buna si La Multi Ani!! Adela, sa fii fericita, iubita si sanatoasa!!!
Acum o ora am venit de la spital, m-a consultat o tanti doctora care mi-a spus sa las copilul la locul lui ca se mai intampla sa apara bube (si mai multe decat am avut eu) la o a-n-a expunere la virusul varicelei si ca nu e nici o nenorocire. In consecinta sunt fericita nevoie mare!! Tot in medical, acasa, de fapt stiti ca v-am spus ca mi-am luat time out pana la anul ca nu mai puteam.
Victor e inca la Busteni, imi e asa un dor de el, nu l-am vazut de 5 saptamani decat pe video call, sambata ma duc sa-l iau si luni din nou la gradi ca s-a rasfatat groaznic acasa.
Pupici!!
Andries
mitzura spune:
N-am apucat sa-i raspund ieri lui Gabi:
Soacra
http://family.webshots.com/photo/2433224760080161791LWcFXk
si mama
http://family.webshots.com/photo/2465002230080161791AyFkRp
Cum mai e Stefanut?
alice2004 spune:
Andries, ce bine ca sinteti ok !! 
Odihna placuta in continuare !! 
Mitzule, heheee, uite asa, ca un fel de aducere aminte pentru ziua ta, citeva rinduri de care probabil ca ai uitat ...
"Super-poznasi de iulie-august 2004" cap.162 (6 martie 2006) :
"Noi suntem bine sanatosi voiosi si super-MAMOSI! In situatii de "criza" (cel mai des cand vine buna-sa), Tudor se baga efectiv intre picioarele mele si ma tine de cate un picior, ca sa nu il ia. Taica-su glumeste pe seama lui si ii spune "ma tu vrei sa intri inapoi de unde ai venit...!"
Mami in sus, mami in jos, face ce face si daca nu sunt in incapere incepe cu "Mami nu-i?".
In rest viata monotona , trec printr-o perioada in care chiar am de lucru, insa mi e pare ca e totul la fel, monoton, imi lipseste stimularea. Am nevoie de o supriza, ceva care sa ma entuziasmeze,....Hm, ...mai bine nu-mi doresc nimic, ca poate ma invredniceste providenta cu vreo surpriza negativa, ca sa nu ma mai plang de plictiseala...."
Si mai apoi ...
"Super-poznasi de iulie-august 2004" cap.164 (14 martie 2006) :
"Salutare fetelor!
Eu vad dublu.....
Asta pentru ca acum cateva minute am vazut doua liniute pe un test de sarcina....si testul era al meu.
Tocmai am tras o portie buna de plans, pentru ca sunt cam speriata si dezorientata. Cert e ca ne doream amandoi inca un copil, dar am zis ca doar dupa ce face Tudor 3 ani, ca sa ne intelegem cu el. Cel mai mare stres al meu e ca nu mi-am terminat doctoratul, care ma preseaza foarte tare...plus o mie de alte mici probleme...Dar asta e, socoteala de acasa...
Pe de alta parte mi-e dor sa tin un bebe mic in brate....daca n-ar fi toate problemele astea, ca sa ma pot bucura pe dea-ntregul..."
Mi-a luat ceva sa le gasesc, dar sper sa iti placa !!!
Si sint sigura ca surpriza nu a fost nici pe departe negativa si acum esti cea mai fericita mamica si sotie din lume, nu-i asa ?? 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
mitzule, vazut mama, vazut soacra, pus poza una linga alta si-am concluziat: mamele de fete ie mai umane ca mamele de baieti;)) nuuuu daaaati
andries, bravo, bucura-te de sarcina!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kro spune:
LA MULTI ANI MITZU ! 

Iti doresc tot binele din lume - tie si familiei tale ... sa fiti sanatosi si fericiti !
Olivia
merci de intrebare ... sunt mai bine acum, mai am doar ceva reminescente ale starii proaste de care ma plangeam ... Dar pot spune ca sunt bine, avand in vedere ca motivul principal al starii mele a disparut (sotul meu se simtea rau si nu gaseam nici motivul si nici un tratament adevcat)... Din fericire acum e bine ! ...Pupici lui Luca, sper ca e bine !
Anca ... felicitari pt. casa !
Daria .... eram datoare cu un raspuns: eu am dus-o pe Feli la balet pe la 5 ani ... dar stiu ca la clubul unde mergea ea primea fetite incepand cu varsta de 4 ani (din pacate noi am intrerupt dupa un an
)
Alice
condoleante !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
mitzura spune:
Alice, esti plina de surprize! Multumesc pentru cadoul asta frumos! Mi-ai adus lacrimile in ochi...mai ales al doilea mesaj.... uitasem data in care am facut testul. Maaama ce-am mai plans atunci, ca mi se parea ca nu e potrivit momentul pentru al doilea bebe (doctorat, tudor prea mic, etc.). Si acum mi-e atat de draga fetita asta! Am avut multe indoieli atunci, dar acum simtim amandoi ca doar asa e familia noastra completa, cu ea langa noi. Ei acum plang de-a binelea...(da stai linistita ca sunt emotii pozitive!) 
Cum imi doream eu o surpriza in 6 martie si cum am primit-o dupa o saptamana....hmmm, ce chestie, ma tot gandesc la asta acum!