Bebelusi "made in USA" (3)
Raspunsuri - Pagina 27

BiancaM spune:
I_dica, eu am aproape 3 luni de cand am nascut si inca nu am avut musafiri:)
Eu asa stiu ca, chiar daca nu ai menstruatie, tot poti ramane insarcinata.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Delia21 spune:
Idica...nu te culca pe o ureche cu musafirii.....prietena mea cea mai buna,a nascut primul baiat si a alaptat ,nu i-a dat nimic altceva copilului decat titi,biberon deloc...si la fel ziceea si ea ca nu are cum sa ramana si nu a avut menstra deloc....la 8 luni ale baietelului ajunge la ginecolog caci banuia o infectie.....si doctorul i da sa faca un test de pipi pt sarcina,ea era 200% sigura ca nu e gravida si...testul a iesit pozitiv spre marea ei uimire,...era gravida in 5 saptamani....si uinte asa intre baietii ei este o diferenta de 15 luni.....deci se poate......sansa e mica probabil ,dar nu inexistenta.
Cristina noi am amanat un pic proiectul surioara pana la toamna cand vine maica-mea incoace sa aibe grija de Rudy.....si sa-mi faca ea si injectiile....la oi barza se cheama Fiv.Deci...incercam din nou in oct-nov...si sper de craciun sa am cele 4 liniute buclucase.....Nastere usoara din nou iti urez!!!

madalina78 spune:
nici mie nu mi-a venit ciclul, nici nu il astept
dr. mi-a recomandat niste minipilule pentru ca DA! se poate ramane gravida chiar daca alaptezi.
nici nu stiu ca sa fac acum?!?!?
sa le iau/ sa nu le iau....
oricum , prezervativele sunt in top
voi ce faceti? cum va protejati?
Sebastian

ciuf spune:
Madalina, si mie tot minipilule imi recomandase medicul ginecolog pentru contraceptie. Si am pus reteta in dulap si acolo a ramas . Si noi tot cu caciulita.
La ambii copii menstruatia mi-a venit dupa 3-4 luni de la nstere, ca nu m-am laudat cu o productie mare de laptic.
Pompa am avut de la Medela de care am fost super multumita. Daca planuiti sa aveti mai mult de un bb merita sa o cumparati. Altfel o puteti inchiria.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

BiancaM spune:
Ce mai faceti fetelor?
Pompa, de la medela am si eu si sunt super-multumita. Voiam sa va intreb, voi ati avut probleme cu pielicica bebelui, din cauza caldurii? Uitati-va si voi ce are Amalia:
http://s38.photobucket.com/albums/e107/ibianca2003/?action=view¤t=IMG_7220.jpg
Cel putin medicul a zis ca sunt de la caldura, dar eu nu as crede. Sunt aspre la pipait si se ia pielea cand nu e data cu crema. Si s-au intins, ca la inceput erau cat varful degetului. Am dat si cu hidrocortizon, dar mi-e frica sa o mai dau,, ca am citit numai grozavii pe prospect. Acum o dau cu o crema de la Eucerin pentru piele uscata. Am comandat Trixera de la Avene,sa vedem poate aia o sa fie mai buna. Cel putin fetele de pe acasa au zis ca daca au folosit nu au mai avut bb pielea uscata.
Va pupam si va dorim o zi buna. Am reusit si am pus la semnatura un album cu pozele Amaliei de cand s-a nascut si pana in prezent.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

musetto spune:
Fetelor, s-a intamplat ca vreuna dintre voi sa fie suspecta de preeclampsia? La ultimul control nu le-a placut ca mi-a crescut tensiunea si ca am picioarele umflate (credeam ca asta e normal in sarcina, desi e drept ca arata parca ar fi intepate de albine). Nu mi-au gasit insa proteine in urina si asta ma face sa sper ca e doar o alarma falsa. M-au pus pe modified bed rest si m-au chemat si maine la control. La inceput am zis ca nu-i mare lucru dar acum vad ca m-a luat frica! A mai trecut cineva prin asta si totusi a fost bine? Adica n-a facut boala?
Nu mai spun ca asistenta m-a asigurat ca bebe nu o sa fie un "small peanut"(expresia ei), asa ca parca am intrat in panica, daca se intampla ceva rau la nastere?? Cred ca m-a prostit de tot sarcina asta, dar sunt tare suparata si m-a luat o teama de mor. Va pup si scuze daca v-am stricat buna dispozitie, voiam sa ma plang si eu undeva. 33+, cu

corinadana spune:
Bianca ce are Amalia eu nu cred ca i de la caldura. De la caldura se fac bubite mici mici rosii.
Musseto fruntea sus! Si Ralu meu a avut 4.450 kg si e am avut picioare butoiase si am nascut normal si nu s a intamplat nimic. Curaj!!! si nu te mai gandi la prostii.
Cristina26 acusi iti vedem bebelusa! Bafta pe ultima suta de metri.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

cristina26 spune:
quote:
Originally posted by musetto
Cristina, te apropii cu pasi repezi de momentul cel mare! N-a mai ramas mult. Mai intra pe aici si mai zi-ne cum iti merge. Eu abia mai suflu si nu pot dormi noaptea din cauza respiratiei si a arsurilor. Si sunt abia in sapt. 33, mai am cateva saptamani de chin :(33+, cu
Este foarte ciudat dar o sa iti lipseasca mult aceasta perioada dupa ce vei naste. Nici tu nu mai ai mult max. 7 saptamani si o sa ai printesa ta in brate. Abea astept sa te vad cu ea in brate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

cristina26 spune:
Ma intrebam daca cineva dintre voi vrea sa imi dea un nr de telefon sa va sun cand nasc ca sa postati aici, mamici de iulie-august, parinti de copii cu sindromul down si durerea unei pierderi. Promit ca nu am sa va deranjez daca voi reusi sa folosesc cartela sa sun direct la fetele din tara, sau voi putea sa trimit mesaj pe telefon. Sper ca nu am intrecut lipsa bunului simt. Va multumesc anticipat!
Multumesc mult pentru urarile de bine! Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 36+
Ingrid Ecaterina si mami

Carmenbr spune:
Bianca, ce are Amalia pare mai degraba alergie. Ai inceput cumva cu suc sau altceva in afara de lapte? I-ai schimbat laptele praf? Scuze ca pun astfel de intrebari, dar citesc mai rar pe aici si nu stiu dacae alaptata sau nu, daca ati inceput diversificarea. Petele seamana f mult cu ce a avut Eric, baietelul meu, dar el a facut alergie la antibiotic.
Eu m-as duce la doctor.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
3 anisori...uraaa!