Biscuitii - de care?

Biscuitii - de care? | Autor: jade

Link direct la acest mesaj

ce fel de biscuiti papa bebelusii vostrii, pt. ca eu nu am gasit din aceia speciali pt.ei, am gasit numai pt.12 luni si nu stiu unde sa mai caut?
Mada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

da! cei de 6 luni au disparut. Eu ii dau din cei de 12 luni-am comparat cutia/compozitia cu cei care ii aveam pentru 6 luni (Hero, parca)si nu am gasit nici o diferenta.

cora si mara 8l1/2

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Raducu are aproape un an. Am inceput cu biscuiti din aceea speciali de la Hero, dar de vreo trei luni mananca Petite Beurre. N-am avut nici o problema cu ei, doar ca mie mi se pare ca manaca prea multi.

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Alex a mancat petit beurre de la 3 luni.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Alex are aproape 1 an si de la inceput a manancat niste biscuiti speciali pt. bebelusi (din pacate nu stiu exact cum se cheama... parca Baby Biscuits), sunt turcesti (Ulker), ambalati in punga argintie (cei simpli) sau aurie (cu banane). Au adaos de minerale si vitamine, se topesc f.usor in lapte, iaurt sau suc de fructe si sunt f. f. gustosi (mai iau si eu cate unul ) Eu ii cumpar de la Gima (Mall).

Mihaela si bebe Alex (1 an pe 15 iunie!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut mananca tot petit beurre, sunt foarte buni.Toate prietenele mele care au bebei le da tot petit beure, asa ca ii poti folosi cu incredere. Am papat si noi o perioada biscuiti speciali pt. bebe, am un lapsus acum nu-mi amintesc cum se numesc, dar erau mai tari decat petit si am renuntat. Petit sunt tare buni .
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey le dati biscuitii sa-i manance singurei sau ii puneti in ceva mancaruri savante?

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

hi hi, in mancaruri savante de genu...mar ras cu biscuiti, banana cu biscuiti :)). Biscuite in mana sa-l manance singur i-am dat mai tarziu (pila uopt-noo luni)...ca se ineca.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Vladut papa si singurel biscuitii petit dar papa si amestecat cu mar, cu banana, cu iaurt.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Da si io ii pun... direct in mana :D

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

eu evit sa-i dau prea multi biscuiti pt ca stiu ca ingreuneaza tractu' digestiv.

Pana la 6 luni i-am dat biscuiti fara gluten de la Hero. Apoi Petit B si biscuiti de la Ulker in pachet argintiu BabyB.

Ii mananca singura de la 7 luni.

Love is all around

Mergi la inceput