Biscuitii - de care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anicris spune:

Bebeul meu acum in varsta de noua luni mananca biscuiti "PETIT BEURE" de la varsta de sase luni si nu are probleme sunt gustosi si se moaie foarte bine in lapte(biscuiti sunt facuti la CRAIOVA),ORICUM PAREREA MEA ESTE CA MINERALELE SI VITAMINELE SI LE IA DIN ALTE PRODUSE(banane,verdeturi,carne etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Cei de la HERO care au indicatii ca se folosesc incepand cu varsta de un an au intr-adevar compozitie identica cu cei care pana de curand aveau indicatii ca se pot introduce in alimentatia copilului de la 6 luni. Poti sa-i dai biscuiti care nu au in compozitie: crema, cacao, cafea, ciocolata, ness etc., miere, ou, unt sau alte grasimi animale (majoritatea sunt cu grasimi vegetale), alune, nuci, fructe confiate, in general cei cat mai simpli si cu cati mai putini aditivi (conservanti, coloranti, amelioratori, agenti de afanare etc.). Petit Beurre si cei speciali de la Hero de exemplu. Dar depinde ce varsta are bebeul, daca e mai mic de 6 luni incearca sa eviti biscuitii cu gluten. Daca nu mesteca bine, cu cei de la Hero sa ai grija daca ii dai biscuitii ca atare, sunt ceva mai tari, au consistenta cam ca a grisinelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mami, da-i biscuiti populari cu toata incredrea
Nadina si Carina-bambina

mnadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu ii dau rareori sa morfoleasca biscuiti populari putin rumeniti la cuptor.Cred ca sunt inofensivi !

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

va multumesc pentru raspunsuri. i-am dat azi un Petit B. si a fost foarte incantat, dar o sa incercam si Hero si Ulker.
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Biscuiti populari folosim, si noi, pt. mar ras sau banana. Iar in manuta, Petit Beurre.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Noi preferam COCONITOS ( pachet galbui , cu aroma de cocos ). Cand nu gasim din aia , papam la greu Petit Beure ( de la toate firmele posibile si imposibile ! ) , iar odata , asa de moft ( ca vazusem eu reclama intamplator la turci ) am luat si noi CICIKBEBE ( de la Ulker , cei de care ziceau fetele ). Da's 25-30.000 lei punga , iar Vladutz nu i-a apreciat in mod deosebit ! Asa ca ne-am intors la astia preferati (6-8.000) cu cocos !
Iar mancarurile noastre savante sunt combinatiile cu mar+banana , Danonino , orice iaurt cu cat mai putini conservanti ( noi am dat-o pe Bucovina ) si simpli , cu auto-servire !
Numai bine ! la bebeii mancaciosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Si noi tot Petit B la greu... Insa mi s-a atras atentia ca ar contine nu stiu ce e-uri si substante de afanare cam nesanatoase... Mi s-au recomandat biscuitii populari, insa de populari ce sunt, eu nu-i gasesc...

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Biscuiti populari folosim, si noi, pt. mar ras sau banana. Iar in manuta, Petit Beurre.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Idem!!!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Daca stai in Bucuresti , in mag.La fourmi se gasesc niste biscuiti tare buni, Ysraa papa cu mare drag oricand, in primul rand pt. ca sunt buni si mai ales ca sunt facuti special ptr. BB(>6luni)-ca forma...eu ii dau de la 4 luni biscuiti in manuta , desi primul dinte a iesit acum cateva zile.Se numesc ROBIE, sunt ambalati intr-o cutie care(parca!Sorry!) are pe ea un trenulet si alte desenute, culoare predominanta:albastru.Numai bine!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput