Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, cred ca o sa le spun ca nu imi place mie si atat. De ce sa faca ei ce vor cand e vorba de burta mea? Nu au decat sa se supere.

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxule, sarumana de invitatie.
Despre dunga respectiva nu cred ca are sens sa-mi fac mari sperante ca nu va aparea. Uffff. Credeam ca poate scap. Asta e pana la urma. Sa fie Razvan nazdravan sanatos ca restul nu mai conteaza pana la urma.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

andries,afibebe,crishtina si roxana

am pus si eu poze cu caruciorul bebelinei.ce parere aveti???

cred ca o so cheme Ebonee.dar nu suntm siguri de numele asta,daca ne razgandim va anunt

danielle 19+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

sim sa stii ca si mie imi pun unii mana pe burta.dar nu ma deranjeaza prea tare,ma mandresc ce ma enerveaza e ca nu prea au pe ce pune mana

rezultatele la masuratori:
biparietal diameter(BPD) 44,8 mm
head circumference(HC) 158,0 mm
transcerebellar diameter (TCD) 19,1 mm
cisterna magna (CM) 4,3 mm
nuchal fold thickness 3,6 mm
abdominal circumference (AC) 141,0 mm
femur lenght (FL) 29,0 mm

ce parere aveti?eu nu prea le am cu termenii astia medicali in engleza.poate stiti voi ceva.

danielle 19+ cu
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danielle02 felicitariii!!!
tomasa vroiam sa stii ca te'ai inselat jumateo sa te caut data viitoare ca imi place cum ghicestite puppp..
va pupp pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

liana

danielle 19+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, ce ai scris tu sunt numai masuratori. Trebuie sa iti scrie undeva si carei vartse corespund si se compara cu varsta gestationala.

Nana, eu nu am inca dunga nici de data asta, dar mameloanele sunt deja negre.

Eu m-am trezit acum, voiam sa dorm putin. M-am enervat pe vecinii nostri, au 2 copilasi nazdravani care intra in curte si iau jucarii. Sambata ramasese Alex fara nici o jucarie si saraca ne tot aratase la ei ca au roaba ei, insa nu o credeam. Copiii sunt copii ce e drept, insa eu una nu le inteleg parintii. M-am dus sa ii intreb si pana la urma cica 3/4 din jucariile de la ei nu sunt ale lor, ca asa sunt copiii, le aduc de peste tot, si eu nu stiu ale cui sunt sa le dea inapoi. Erau absolut senini si era cat pe ce sa ne dea si mai multe jucarii. Noi avem gardurile mici in complex, si portile stau deschise, insa imi imaginez ca o chestie de educatie sa le explici copiiilor sa nu intre la altii si nici atat sa ia lucruri. Ei nu au vazut curtea plina de lucruri straine? Nici macar nu au intrebat? Ce sa le mai zica...In fine, acum am iesit ca am auzit si intre timp fugisera, dar evident ca luasera deja jucariile si probabil ca bona le adusese si le lasase la poarta.

Rox 22+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

In legatura cu sarcina, am cateva intrebari la voi, probabil ma veti ajuta cele mai avansate:

- cum dormiti? Eu nu mai pot spre burta deloc, pe spate BB e in crize si am si citit ca nu e bine, insa deja nu mai pot sa dorm pe parti. Ma trezesc amortita si ma doare spatele ingrozitor. De regula eu la 180 de grade mai scapam de durerea de spate, dar asa...

- aveti senzatia ca bb misca ritmic, ca la un sughit? Cele la a 2a sarcina sigur stiti senzatia. Eu simt chestia asta, insa ma gandesc ca e cam devreme.

- va dor sanii tare tare, ca la inceput? Eu una nu mai pot. S-au umflat iar, de abia incap in vechiile sutiene si dor dor dor. Nu mai spun de mameloane, nu mai suport nici sa ma ating de tricou si am ajuns sa dorm cu un sutien de bumbac si noaptea.

Rox 22+

Mergi la inceput

Simona, nu stiam daca esti genul direct sau nu, de aceea iti sugeram alternative evazive. Eu pur si simplu ma feresc si lumea se abtine acum. Mai am colege care ma roaga sa atinga burtica, tot asa finut, insa sincer ma gadila. Si imi da o stare de iritare. In plus eu, sincer, nu vreau sa fie bb agitat prin gadilari sau frecari. El si asa e f miscaret, insa chestiile astea pot determina chiar rotatii. La noi din pacate cordonul e deja infasurat si sper sa nu fie probleme la final sa ajung la cezariana. Pitica mea l-a avut tot esarfa o perioada si am nascut-o cu o circulara, dar a stat mereu in jos. BB e cu capul in sus, ca atare oricum se va mai roti, si sincer nu vrea sa ajung ca una din piretenele mele care a aflat cu o sapt inainte de nastere ca BB ajunsese cu 3 circulare si i-au facut urgent cezariana.

Rox 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gabriela77, felicitari pentru !

17+ cu Ioana

Mergi la inceput