Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
mandarinutza spune:
Gabriela felicitari pentru fetita. Pentru diaree in sarcina nu stiu ce este indicat, dar daca iei Smecta ar trebui sa-si faca efectul.
In Franta stiu ca recomanda la copii cand au diaree/toxinfectie alimentara banane si Coca Cola.
Stai linistita si odihneste-te 
Mandarinutza
21+
Antonia Maria
Poze
devylla spune:
Buna dragele mele,
Ieri si inclusiv azi am liber...sunt tare fericita.Apoi doua zile de munca si aproape o saptamana vacanta,deabia astept,mergem la munte,yupiii.
Felicitari Gabriela pt fetita!
Ieri m-am intalnit cu cumnata-mea,ea este insarcinata tot in 5 luni,cu o sapt mai mica ca mine.Ne-am admirat burticile.Mi-am da seama ca forma este total diferita.A mea este rotunda,a ei este asa mai ascutita in fata.Ma gandeam eu asa...ca poate treaba cu forma burtii o fi adevarata...ca tot poporu' zice ca yo o sa am fata,ca e burtik rotunda.Ce parere aveti?
Uite sa va arat niste pozici recente,apropo Daniela...nah ca n-am burta :)
sabinutz gravitutz
Sabina Y.
20+
japonia prin ochii unui amator
tomasa spune:
Fetelor, e vreuna dintre voi in Germania? Ca nu mai stiu...![]()
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
17+
Roxana_G spune:
Fetelor, bun venit din colindarile voastre strasnice. In sfarsit am si eu vreo 3 poze afisabile cu burta, insa nu stiu de unde sa descarc si eu un program de prelucrare, un PhotoDhop sau ACDSee ca sa le micsorez.
Gabriela, felicitari! Sa fie sanatoasa! Tu intrebai de diaree? Numai Smecta, atat mi-a dat mie data trecuta. Morcov. zeama de orez, si alte leacuri babesti sunt ok.
Teodora M, ma bucur ca sunt si eu utila la doza de optimism. Sa ma tii la curent.
Mandarinutza, deci tot pe aceleasi plaiuri ai fost ieri?
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Annisia, fata arati betooon. Ai burtica super, chiar ca de invidiat, dar de invidiat e si cum arati in general. Nene ce strasnic! Mai ca ti-as trece cu vederea cum sari tu cu gura pe noi. ![]()
![]()
Tomasa, Amar e sigur din Germania. Nu mai stiu in rest.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
crisjo spune:
Neata, celor care nu sunt foarte matinale. Eu cum ma trezesc, primul lucru, deschid forumul.
Datele mele sunt urmatoarele: UM: 5.01.07 si DPN 12.10.07.
Va pup si imi sunteti foarte dragi.
Crisjo
17s+
sim_stoian spune:
Iuli, abia astept sa il pun in folosinta. Deocamdata ma tot uit la el, il mai analizez si imi fac planuri.![]()
Roxana, multumesc. Nu stau la casa...as vrea eu ca pamant avem, dar e mai greu de construit. De la Kidex am plecat cu carutul montat pentru ca era imensa cutia plus accesoriile pe care le-am avut incluse in pret.. Asa ca am avut ocazia sa vad cum se comporta la drum. Si am testat si urcatul cu liftul, e OK.
Sim
21+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Apropo de Valea Doftanei, e superba zona. Noi mergem acolo de un an. Chiar ne-am facut rezervare la o pensiune pentru weekendul 11-13 mai. Abia astept sa fiu rasfatata acolo si sa ma bucur de peisajele superbe. Mie chiar imi place ca e mai liber decat pe Valea Prahovei.
Sim
21+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
afibebe spune:
salutare tutror,
mama ce liniste e la odisee.
sunt putin dezamagita.am vrut sa mergem la un gratar dar vremea nu a tinut cu noi.
insa suntem fericiti in 3.azi am implinit un an de casnicie.
va dati seama ca abia acum incepem sa facem primii pasi???
suntem fericiti.
bebe Cristian ne loveste cu piciorusele zdravan si sincer cadou mai frumos nu puteam avea.
e un bebe cu mult bun simt zic eu.
as vrea si eu sa merg la un targ pt bebe dar pana la bucuresti e cale lunga.
noi deja am cumparat un carucior superb si o vanita suuuuper.defapt i le-a cumparat soru mea lui bebe.
e asa fericita ca o sa fie matusica.
acum o sa plecam la o plimbarica.pe jos prin ploaie asa romantic eee...
sunt tare zapacita astazi.
ofofof.
Siiimmm ai aflat ceva?chestia cu indemnizatia?
va pup aveti grija de voi si de bebelusi.
AFIBEBE
21+
Cristian Nicolae
irina.c. spune:
si noi tot fetita o sa avemIrina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose