Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Devilla,cum a fost la doctor?Ai aflat ce ai?
Ma gandesc si eu da lucrurile necesare sarcinii;mai ales carucior,ca aici nu prea am vazut pentru gemeni.

Bianca 17+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia27 spune:

buna fetelor eu nu prea intru dar va citesc in fiecare zi ce vroiam sa va intreb pe voi fetele din japonia ati facut camva ecografie 3D sau la cite saptamini de sarcina se face 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Week end placut fetelor!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata!
M-am uitat pe listuta si am vazut-o pe Liana jos..s-a intamplat ceva cu ea si cu bb?
Noi suntem bine..abia astept sa il vad pe bebe peste 2 saptamani..
un weekend placut si celor care au "mini-vacanta" le doresc sa se odihneasca cat mai mult!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata burtici
devylla succes la doctor.tin pumnii sa vii cu vesti bune si pe mine m-ar interesa sa facem o listuta cu lucruri ptr bebe.eu nu prea stiu ce sa cumpar,mai ales maruntisurile.
iuli sa stii ca mi-ai dat o idee cu patutul tau. e super fain si usor de folosit.ma duc la colindat prin magazine

dupa cum vedeti fetelor,eu sunt foarte matinala.aseara m-am bagat in pat pe la 10,plina de nervi normal fiindca iubitul meu sot numa de astia stie sa imi faca.si iubita mea cumnata la care i-am trimis cateva poze cu burta,incepe sa rada si imi zice ca nu am burta deloc si daca sigur sunt gravida ca ea cand era la primul bebe avea o burta ditamai
na...cum sa nu te culci nervoasa si plangand???

va doresc un weekend cat mai linistit si plin de fericire

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

danielle02 si mie mi s-a spus ca nu se vede burtica. Si sunt deja in luna a 5-a!
I-am dat o replica acida respectivei, la genul "prefer sa imi pastresz silueta, nu sa bag ca sparta in mine, ca altele!" si s-a simtit cu musca pe caciula si calmat cu comentriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ramona m-ai facut sa rad ii spuneam eu cateva dar era cumnatamea si prefer sa tac decat sa scornesc altele...
daca era altcineva,fii sigura ca nu ma puteam abtine sa nu ii zic cateva,asa elegant

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna dimineata si de la noi astia mai lenesi!
vad ca voi va plangeti ca va spune lumea ca aveti burti mici...mie imi spun ca am burta prea mare...ca la burta asta parca am gemeni sau am mai mult de 5 luni si nu stiu eu... va dati seama ce aiurea cand eu stiu bine ce si cum...nu merita osteneala eu sunt tare mandra de burtika mea...nu mai luati in seama toate vorbele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

de cand nu am mai intrat am si eu cateva vesti buneeeee!!!
am facut morfologia, bebe meu e sanatos si foarte activ, nu sta locului deloc, e un jucaus si un dragutz, cu masuratorile suntem in grafic,...dar nu a vrut sa ne arate ce este, probabil e mai pudic, doc a zis ca nu e in pozitia favorabila in care se vede sexul desi am stat mai bine de o jumatate de ora doar doar s-o intoarce, dar bebe meu nu avea chef de tumbe se multumea sa stranga din pumnisori si sa se frece la nasuc si ochisori si mai imi ardea cate un sut ...asa ca sa ne anunte sa-l lasam in pace probabil...oricum tati este indragostit iremediabil de mogaldeata noastra jucause si parca nu se mai sature sa priveasca inregistrarea sa mai descopere miscari pe acre poate le-a omis la doc...ce mai suntem fericiti...haideti ca m-am lungit cu vorba, dar simteam nevoia de a va impartasii si voua bucuria noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

miral, va fi un bb surpriza!!!

iuli, georgi_ana fiti fericite ca e bb sanatos!

iuli, ce evidentiaza testul de urina cand ai picioarele umflate???
cate saptamani aveai cand ai facut pozele in rochia maro? e faina tare burtica.....

Devyla-mai sunt sanse de carucioare ! Cele albastre sunt rezervate pt burticutzele care isi doresc neparat baiat!!!

la toate si weekend romantic si linistit alaturi de tatici!!!!

Alinus 16 cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput