Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
tomasa spune:
Roxana, nu numai parul il aveai aranjat, esti modesta. Mie imi plac mult tipele ingrijite. Ca sa nu mai zic ca atata ai tot povestit de kg in plus ca incepusem sa te cred. Cat despre prajituri ne vedem noi sigur si zic eu ca amandoua avem loc sa mai punem
. Poate ne vedem mai multe chiar, un grup organizat de gravidute.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
17+
tomasa spune:
Alinush, m-ai facut sa rad. As fi vrut eu sa barfim dar Roxana era cu mama ei
, iar eu trebuia sa ma intorc la treaba. Grasa? Nicidecum. E foarte ok si frumusica foc. Hai ca o sa creada cineva ca m-a platit sa-i fac reclama, hi, hi, hi.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
17+
Roxana_G spune:
Tomasa, cum nu ai vazut kilogramele in plus? Nici burtoiul? ![]()
Sincer nu imi strica putina reclama, dar aici la subiect de mamici mai? Undeva unde mai citesc si potentiali admiratori ar trebui. ![]()
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tomasa spune:
Fetele din Bucuresti, n-o punem si noi de o "intalneala"? Ca mi s-a deschis apetitul....
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
17+
tomasa spune:
Roxana, tot ce am vazut era la locul lui
. Iar burtoiul e o burtica foarte frumoasa si chiar nu mi s-a parut mare, mai ales avand in vedere ca e bb2 si toata lumea stie ca a doua oara burta e mai mare.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
17+
sim_stoian spune:
Roxana, saru'mana. Imi vine sa o mananc cand o vad
Mi-a placut tare mult rochita. Acu' sper sa nu cresc exponential si sa imi vina si la nuntile din iunie
.
Deci zici tu ca landoul nu v-a fost de folos? Vad eu maine ce e pe acolo.
Sim
21+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Alinush, m-ai facut sa rad. As fi vrut eu sa barfim dar Roxana era cu mama ei, iar eu trebuia sa ma intorc la treaba. Grasa? Nicidecum. E foarte ok si frumusica foc. Hai ca o sa creada cineva ca m-a platit sa-i fac reclama, hi, hi, hi.
saracutza, i-o fi fost rusine de mama ei....

Alinus
16 cu
Iuliushttp://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1
myral spune:
Fetelor cat de mult ati scris! Eu ramasesem la capitolul celalalt, nu prea mai am timp sa intru dar am incercat sa citesc tot se inmultesc baieteii in continuare vad, optimiste sunteti si asta e f bine.Am fost si eu la eco morfologica totul e f bine bebicu are cam 380g si era f vioi desi luasem un no spa pt burtica tare si ma gandeam sa nu fie prea lenes in schimb ne-a impresionat cu schemele lui. Din pacate nici acum nu stiu sigur ce este
ca nu prea s-a vazut iar doctorul in cazul asta a zis ca s-ar putea sa fie fetita dar nu e exclus nici baietel ca nu era pozitia potrivita pt a vedea sexul. In schimb pe mine m-a speriat faptul ca bebe era cu capul in jos
desi la cat de mult se misca cred ca asa nimerise atunci sper.Cam atat despre noi si va doresc sa aveti o minivacanta fericita!
la toate gravidutele!Myral
20+
iuli8700 spune:
Carpatina- patutul e de la firma Garco,uite aici un site unde poti citi mai multe despre el http://www.price.ro/specificatii_graco_patut,_tarc_si_masa_de_infasat_contour_electra_25827.htm
Alinus - aici in Cipru m-a costat cam 180 dolari(90 lire)... dar probabil ca in Romania il poti gasi mai ieftin.
Danielle , Intr-adevar patutul se poate folosi si ca tarc mai tarziu dar este si patut. Si eu as fi vrut un patut din lemn care sunt niste minunatii aici cu tot felul de accesorii dar n-am vrut sa iau ceva foarte scump pentru ca la 3-4 luni dupa ce nasc ne vom muta in Suedia pentru specializarea sotului meu...deci va trebui sa luam un alt patut acolo.
Nana, Alinush , eu m-am blocat in schimb pe rosii...seara de seara mananc salata de rosii cu branza rasa si nu ma mai satur.
Azi am fost si la doctor...si sunt foarte bucuroasa ca bebele e sanatos si eu la fel. Mi-am facut si eu un test de urina ca aveam impresia ca am putin picioarele umflate dar nu e nimic...totul e ok.
Pup toate gravidutele si sa aveti un week-end placut!
Iuli
20+ 
Iuli graviduta
devylla spune:
Buna gravidute,
Nah ca azi am schimbat prefixu' si am ajuns unde tot visam de vreo luna incoa,juma' de sarcina.Cand am ramas insarcinata ma inchipuiam pe la 20 de sapt cu ditai burtik,sa ma vada tot poporu'...insa nu am ajuns la aceasta performanta![]()
BB ieri m-a tinut treaza pana pe la 2.A dat iara party,de m-a disperat...o sa fie un petrecaret/ata.
Azi mergem la doctor...poate avem noroc si aflam ce avem.Poate diseara imi trag carucior roz![]()
Si yo incep sa ma gandesc la ce am nevoie pt bb in primele luni,in lista mea sunt asa deocamdata:patut,cadita,sampon,sapun,lotiune dupa baie,scutece,hainutele necesare,biberoane,suzete,sterilizator,unghiera,termometru,carucior,scaun masina.
Am vazut aici niste carucioare f ieftine,la juma' de pret,de la Combi si Aprica,f usor de manevrat,rezistente,pana la doi ani.Insa nu am cumparat,ma apuc de cumparaturi cand om avea 7-8 luni.
Scaunul de masina este obligatoriu aici,imi trebuie pana se naste sau cel tarziu pana face luna bb.
Si eu vreau sa compun o lista cu lucrurile necesare...poate o facem impreuna.
Sabina Y.
20+
japonia prin ochii unui amator