factura Orange fara sa aiba tel pe contract!

factura Orange fara sa aiba tel pe contract! | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

M-a sunat ieri o cunostinta care are o sora in Bacau, undeva la tara, careia i-a venit o factura de vreo 13-14 milioane lei vechi (aproximativ) pentru linea de telefon cu contract pe care ar avea-o la Orange,insa femeia spune ca ea nu a avut niciodata contract ci doar prepaid. A fost la Orange s aintrebe care e treaba si i-au zis aia sa aduca o adeverinta de la primarie cum ca are casa far nici o alta explicatie iar acum femeia e speriata rau ca ramine pe drumuri fara vina! A fost la avocatul poporului dar aici i s-a spus ca nu e de competenta lor asa ceva.
Voi ce demersuri ma sfatuiti sa faca? Eu nu am stiut decit de protectia consumatorului...ce se mai poate face? ati auzit de asa ceva?
Multumesc !

Tatiana siMariuca (02.08.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Pentru incheierea unui contract Orange este necesara adeverinta dar si buletinul.Poate in localitatea respectiva exista o persoana cu acelasi nume care a incheiat contractul buclucas.Cunostinta ta poate dovedi ca nu este cu titulara de contract dupa CNP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Tatiana, in nici un caz sa nu duca adeverinta, ca pt. prepaid n-are nevoie. Contractul la Orange oricum nu se incheie decit cu contractul de casa, pt. ce le-ar trebui asa o adeverinta?
Poate fi asa cum zice ni-na sa fie vorba de alta persoana cu acelasi nume...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Pentru cei de la tara,care au case din 1900toamna se cere o adeverinta de la primarie din care sa rezulte ca locuieste in localitatea respectiva.Intradevar nu vad motivatia pentru care au cerut aceasta adeverinta,doar daca spera sa o agate pentru un eventual abonament.Si suma e dubioasa,exista o limita de credit pe care cei de la orange o au stabilita pentru abonatii noi,undeva la 100 ron*asta in eventualitatea in care cumva s-a facut un abonament pe numele dansei*.Am lucrat cinci ani la un partener orange sa stiu ca nu se fac contracte fara ca titularul actelor sa fie prezent,insa am vazut la niste cursuri despre fraude cateva acte falsificate destul de reusite.A pierdut cumva buletinul in ultimii ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Se fura buletine si acte de proprietate a casei cu scopul de a se face contracte de abonament la Orange,Vodafone,etc

Asta se intampla in special persoanelor in varsta,care locuiesc la tara,care nu se pricep la chestii de genul asta.

E posibil sa-i fi luat cineva actele numai pt cateva zile,ea poate nici nu si-a dat seama de lipsa lor.

Mergi la inceput