Cremele Bioten

Cremele Bioten | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,vin si eu la voi cu o intrebare.Ca parere aveti despre cremele Bioten,sint cele mai bune de pe piata romaneasca sau mai sint si altele?.Ma intereseaza cremele pe baza de ingrediente naturale.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

Bioten de la Elmiplant?
eu am folosit-o pe cea cu miere si catina ,e foarte buna (eu am tenul uscat si foarte sensibil).Alege in functie de tipul de ten

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu folosesc demachiantul de la bioten,cu miere, unt de shea si musetel, e extraordinar, sunt la a 5'a sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Suna bine,m-ati facut chiar curioasa.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am facut o alergie urata la crema Bioten cu miere.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu sunt la a treia cutie de Bioten pentru ten mixt, cu miere, nuc si castan. Sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu am avut demachiant cu catina, daca nu ma insel, dar mi s-a parut cam gras. Daca ai tenul uscat cred ca ar fi ok dar si cele pt ten mixt sau gras sunt mai mult grase decat hidratante. Oricum nu sunt scumpe asa ca poti sa incerci.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu oricum foloseam crema de zi hidratanta cu cimbrisor salbatic si eram foarte multumita.

De citeva zile folosesc crema antirid cu miere si germeni de griu si imi place mult. Are un miros placut si se absoarbe repede in piele.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu folosesc demachiantul si sunt foarte multumita de el. Cremele nu le-am incercat insa i-am luat mamei mele antirid si era multumita de ea.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si eu folosesc demachiantul cu miere si catina si este super. Imi demachiez si okii cu el si nu ma ustura. Sunt la a doua sticla, pe final. Sigur am sa folosesc in continuare.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Am avut demachiant cu miere, a fost ok . Acum mi-am luat o crema anticearcan care chiar isi face efectul... si o spun eu care cred ca m-am nascut cu cearcane

Mergi la inceput