Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Otilia, intri pe www.baby-walz.de ,selectezi "Deutschland", apoi o sa vezi ca iti intra pe pagina principala germana, unde e o banda orizontala cu diferite sectii in casute de culori diferite: Umstands-mode, Baby-mode, Korper flege, etc. ...si mai pe la coada, in stanga, e o rubrica galbena care se numeste :'Auf Achse". Dai click pe ea, si apoi te uit in stanga, unde sunt insirate categoriile; chiar prima categorie se numeste Kinderwagen. Dai click pe ea si o sa ti se afiseze carucioarele. Nu pot sa pun link pt ca intra direct pe pagina principala.

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Multumim Andicu eu eram la varianta in engleza .

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

'yelllooowwww' fetelor!

noi am absentat motivat, am dormit de la 12 la 15 ca niste fetite cuminti ce suntem! si acum vad ca am de citit 5 pagini; sunt pe pagina 14, raspund si apoi mai citesc si va mai scriu...

Lia multumesc de incurajari! Atunci trecem la seriale daca mai voteaza cineva pt.episodul 2. Glumesc, eu as scrie si as vorbi intruna insa cateodata ce e prea mult strica.

In schimb ideea ta Andicu ar fi utila ca sa nu stresez pe nimeni. Dar de cate ori am vrut sa imi fac jurnal chiar si de lucru, cu lucrurile zilnice pe care le am de facut sau le-am facut, am abandonat dupa 2-3 zile ... deci incercari au fost, dar se pare ca daca nu e ceva interactiv, ca aici, nu ma pot tine de acest obicei. Ma bucur ca si tie ti-a placut cum am scris. N-o fac intentionat! pur si simplu asa-mi ies scrierile... poate fiindca de mult nu ma mai uit la tastura cand scriu? scriu manutele ce vor?

pupici si ma duc sa mai citesc...

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Da, si eu m-am incurcat. Mai greu e cu lb germana, ca la cata stiu eu, am tot nimerit pe bajbaite! da acum le-am invatat!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Andicu permite-mi sa te mai "stresez " putin pentru ca nu cunosc limba germana si ca-mi raman ochii pe site nu numai la ce lucruri sunt , ci si la ce preturi ....... banuiesc ca se poate comanda si online ( am vazut cosul ) , dar care sunt conditiile de plata si cam cat costa transportul ???? te ruuuuugaaammmm ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va doresc sa aveti un weekend placut si fara probleme. Noi avem program de weekend "normal", cu vizite la ikea si intilniri cu parinti cu copii de virsta mirunei. Luni bineinteles la serviciu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Sa schimb si capitolul daca m-a prins pagina 20 la serviciu.

Mergi la inceput

Nu stiu, Otilia, o sa o intreb pe prietena mea. Adica o rog pe ea sa traduca daca se poate comanda si de la noi si restul detaliilor. Nu stiu chiar atat de multa germana! desi, as vrea eu! poate in viitor, ca pana acum n-am avut timpul si rabdarea necesara sa trec de super-incepatori!

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

multumim Andicu

Mergi la inceput

Capitolul urmator.

Mergi la inceput