Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, eu iau de 2 ori pe zi Ferrofolgamma. (Sper ca am dublat consoanele care trebuie, mi-e greu sa ajung acum la cutie sa vad exact care e numele.) Ma simt super bine cu ele!

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, bona mi-a adus ieri prajituri de acasa, facute de ea. Ar face si la noi prajituri, doar ca .. eu nici cuptor nu am, la ce sa gateasca fata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aylin, Lia, multumesc. Stiam si eu ca Utrogestanul e echivalentul natural al Duphastonului, problema e ca eu nu am avut deficit de progesteron pana acum, mi-a dat in primul trim. de sustinere, tot preventiv, pt ca era sarcina obtinuta greu si prin FIv, apoi am intrerupt la 16 sapt. Daca as fi avut probleme, probabil ca as fi luat permanent. Si mai e ceva: eu n-am contractii si nici dureri de burta, si nici n-am avut pana acum, de-aia nu vreau sa-l iau!

Otilia, Ooana, carucioare sunt la sectia "Auf Achse" - respectiv, "Kinderwagen" si scaunde de masina dedesubt. Habar n-aveam ca au si perna de gravida, n-au dat atentie pana acum! eu eram absorbita de hainele de gravida ( Umstands mode) si de cele de bebelus!
Oana(Ghinetz) si mie mi-a iesit o usoara anemie, respectiv, Calciu, sideremia si hemoglobina la/sub nivelul minim si mi-a dat dr de familie un supliment de calciu+fier+acid folic, 1/zi , revin sa spun cum se numeste, ca n-am retinut.

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Am sunat acum la medic sa vad de analize. Cica e "ceva anemie" si o usoara lipsa de calciu. Pentru anemie imi recomanda azi ce sa iau (Mai sunt anemice printre noi? Voi ce luati?), iar pentru calciu sa astept pana fac 7 luni si atunci iau ceva calciu si ceva D pentru fixare.

De ce oare trebuie sa astept pentru calciu pana atunci? Si ce e oare mai bine sa iau? Nu ma mir ca am carentele astea de FE si CA. Eu sunt imensa...dar se pare ca pap doar porcarii (paine, dulciuri...) OF! Desi stiu ca aveam probleme cu anemia mai mereu. (Asta o spun asa....sa ma mai incurajez)

Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

pt anemie feripriva in general se recomanda tardyferon, 1tb/zi.

de calciu stiu ca nu se da pana in trimestrul III...deci probabil ca are dreptate cu 7 luni...

Aylin, 23+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am gasit: eu iau Sorbifer Durules- si contine fier+acid ascorbic, nu are calciu.

Andicu 29+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Andicu - pe bune nu am vazut carucioare decat protector de carucior ( si pretul e in jur de 10 euro ) , deci poate nu m-am uitat eu bine .

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc mult de raspunsurile in legatura cu Fe si Ca.

Fug sa iau una bucata copil de la mama si mergem la Oftalmolog.

E asa frumos afara! A venit primavara-vara. Am chef de o iesire, dar pana in august cand ne vine masina va fi mai greu. Desi, eu m-as aventura si cu trenul, dar sotul e mai comod. Mama imi spunea mereu chestia aia cu matura, cum ca daca as avea-o legata de coada ar fi tara asta curata. Se pare ca nu ma dezmint nici acum.

Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ca tot veni vorba de perna : fetele care v-ati comandat "amant" :-), a venit? Cum e? E util, isi merita banii? Mi-asi comanda si eu, dar nu stiu cat de buna o sa-mi fie.. Eu inca ma chinui noaptea cu multe perne si pernite peste tot in jurul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Fetele din Iasi mie imi este indiferenta si ziua si ora si locatia, numai sa se hotarasca si eu ma prezint ...Daca e cald si frumos afara, mi se pare foarte buna idea cu terasa, dar pot sa cer undeva unde gasim inghetata?

O idee ar fi o terasa pe langa un parculet sa isi poata aduce mamicile puiutii de acasa daca nu au cu cine sa ii lase...

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,

vin si eu cu o intrebare.
fetele care ati avut diverse scurgeri maro, au fost si insotite de dureri gen dureri puternice de raceala?

dimineata dupa ce m-am sculat am vazut mici pete maronii.
mai tarziu nu au mai aparut asa ca am venit la servici.
de vreo trei ore am un fel de junghiuri in partea de jos, exact ca la o raceala puternica. Pete nu mai am, contractii nu dar nu stiu ce-i cu durerile astea?

Monica, mama lu' gabi si 30 cu

Mergi la inceput