Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Pai e super simplu: cu un metru de croitorie se masoara burtica goala pe verticala, de unde incepe (ma rog, fiecare stie mai bine unde e asta, pe sub sani pe undeva) pana unde se termina (pe acolo unde nu mai vedeti voi decat cu oglinda)

Am facut si noi la medicul de familie masuratorile astea si cica e burtica mai mare decat trebuie, (la 26 sapt. era de 28cm, si cica trebuia de 23-24) dar sa nu ma ingrijorez. Pai daca zice ea sa nu ma ingrijorez...nu o fac! Oricum stiu de la ultima morfoetala ca am mai mult lichid amniotic decat normal, asa ca...

Oana 27+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am dat un copy- paste la mesajulscris in capitolul trecut de o mamica din galati
deci mar1ana te asteptam aici
"Salutare tuturor!
Eu urmeaza sa nasc pe 14 august si pana acum ma simt ok si ma straduiesc sa iau cat mai putin in greutate. Pentru mine este a doua sarcina si ultima. Primul baietel l-am nascut pe 14 februarie 2006 si am vrut, atat eu, cat si sotul meu, sa mai facem un fratior pentru Alex (am fi vrut fetita, dar asta e, sanatos sa fie, oricum il iubim enorm si pe el de pe acum).La prima sarcina am luat in greutate 20 kg dar nu mi-a pasat prea mult. Am ramas in plus cu vreo 10 fata de greutatea mea normala! De abia cand copilasul avea 5 luni am realizat cat de multa sunt, ca sa zic asa, si m-am cam ingrozit. Acum sunt in luna a 6-a si am luat doar 5 kg. M-am hotarat sa fac o cura de capsuni (au extrem de multe proprietati) si va sfatuiesc, daca nu sunteti alergice, sa faceti la fel. In rest, mananc foarte sanatos, adica fripturi la gratar, multe salate,fructe, branzeturi fara grasimi, beau suc light si mananc si inghetata light.
Vroiam sa va intreb daca mai aveti alte ideii de bunatati, cu ce va mai rasfatati burticile? Va pregatiti de plaja sau ati si fost deja?
A....si pentru cine are sau vor avea 2 puiuti de varste apropiate, cum ii scoateti sau ii veti scoate la plimbare? Nu stiu ce fel de carucior sa cumpar...."

Mariana

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Iesence - si nu doar - pentru mine e ok si duminica. Si chiar m-as bucura sa fim mai multe. O sa stea sotul cu Stefan asa ca...(Daca tot nu l-am pus pana acum la epilat si la facut manichiura...Dar nu-i tarziu, nu?)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Simo, ce faci?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Am fost plecata la platit diverse....Ce ti-a mai facut bun "bona"?

Simona 25+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Am sunat acum la medic sa vad de analize. Cica e "ceva anemie" si o usoara lipsa de calciu. Pentru anemie imi recomanda azi ce sa iau (Mai sunt anemice printre noi? Voi ce luati?), iar pentru calciu sa astept pana fac 7 luni si atunci iau ceva calciu si ceva D pentru fixare.

De ce oare trebuie sa astept pentru calciu pana atunci? Si ce e oare mai bine sa iau? Nu ma mir ca am carentele astea de FE si CA. Eu sunt imensa...dar se pare ca pap doar porcarii (paine, dulciuri...) OF! Desi stiu ca aveam probleme cu anemia mai mereu. (Asta o spun asa....sa ma mai incurajez)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Iesence - si nu doar - pentru mine e ok si duminica. Si chiar m-as bucura sa fim mai multe. O sa stea sotul cu Stefan asa ca...(Daca tot nu l-am pus pana acum la epilat si la facut manichiura...Dar nu-i tarziu, nu?)

poze

fetelor din mandra cetate a iesului, mi-am intins antenele si am mai aflat niste locuri unde putem merge, pentru ca au spatiu special pentru nefumatori sau nu se fumeaza: Cofetaria Ana, cofetaria de la Hala, la etajul unu', Alila, Mama Mia, la Iuliul Mall la FoodCourt, ca e mai aerisit, teoretic. Iar daca e frumos afara si caldut, putem incerca si o terasa! ce spuneti?

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetele care ati intrat pe bebewalz la ce sectiune e perna de alaptat ,stiti va rog

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[http://new.photos.com/oanavpopa/album
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Am sunat acum la medic sa vad de analize. Cica e "ceva anemie" si o usoara lipsa de calciu. Pentru anemie imi recomanda azi ce sa iau (Mai sunt anemice printre noi? Voi ce luati?), iar pentru calciu sa astept pana fac 7 luni si atunci iau ceva calciu si ceva D pentru fixare.

De ce oare trebuie sa astept pentru calciu pana atunci? Si ce e oare mai bine sa iau? Nu ma mir ca am carentele astea de FE si CA. Eu sunt imensa...dar se pare ca pap doar porcarii (paine, dulciuri...) OF! Desi stiu ca aveam probleme cu anemia mai mereu. (Asta o spun asa....sa ma mai incurajez)

poze

Oana, eu am avut probleme cu Fe in trim al doilea. Intai am "bagat" Tardyferon (niste pastilute roz bombon si dulci), fara efect, iar apoi am dat tare cu Tot'Hema (fiole buvabile, pe care le diluam cu apa). La recomandarea medicului de fam, iar gine nu a avut nici o obiectie. S-a reglat, pentru moment. Mai vedem sapt viitoare ce se intampla.

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by oaana

fetele care ati intrat pe bebewalz la ce sectiune e perna de alaptat ,stiti va rog

oana

http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50202&Do=50070
incerc sa iti pun link-ul. sper sa mearga. eu am din aia la 24.95 si sunt tare multumita.

edit: vad ca nu merge linkul. incerc sa iti explic. alegi tara deutschland, te duci la essen&trinken si pe laterala stanga, la stillen si dupa aia la stillkissen. aia e ce cauti, stillkissen (perna de alaptat). sper ca ti-am fost de ajutor.

Iulia

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by oaana

oana

dai click pe " food and drink " si pe imagine iti apare un bebe culcat pe el ( perna e sub forma de potcoava ) si are culoarea galbena . Dai click pe perna si afli mai multe amanunte despre ea .

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput