Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
otim spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
si barbateii nostri, manca-i-ar mama, ne incalta, ne spala, ne taie unghiile, ne epileaza...si cate si mai cate
Aylin,23+
pozici
atat de mari suntem
de multe ori ma gandesc ca oare asa suntem noi (unele ) norocoase , nici eu nu ma pot "plange" . Chiar inainte de a ramane insarcinata am avut o discutie , noi doi , referitor la bebe - programarea de fapt . La nici o luna vestea , vom fii parinti . Recunosc ca mi-a fost oarecum teama de reactia lui . Dar jos palaria . Vede toate carucioarele de pe strada ( noi suntem la faza de tatonat terenul ) , dar unul dintre cele mai emotionante momente se intampla noaptea ( nu va ganditi la lucruri jucause ) , cand doarme si imi cauta burtica ca sa o mangaie .... asa protector .
Otilia
inceput 25+
Laurentiu
aylin_tarcan spune:
lia si io la fel. nu te aspirator, el spala in 90% dintre cazuri vasele, spala rufele etc etc
naspa ca tatal tau e asa. mi se pare o cretinatate. si daca mi-ar zice mie cineva asa cred ca as sari ca arsa.
dar cand te gandesti la alte femei saracele! numai ca in general, la cate cazuri din astea am cunoscut, niciuna nu a avut probleme cu sarcina.
uite, de exemplu, anul trecut a stat la noi (noi am stat la socrii, ca eu eram consemnata la pat) sotia unui coleg de serviciu de-a sotului meu care era gravida. si ala a dat-o afara din casa, fata nu avea unde sa stea....cu divortul pe rol, cu burta la gura, fara loc unde sa stea etc etc. nici intretinerea, lumina sau telefonul nu am lasat-o sa plateasca. exista si cazuri din astea!
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by otim
dar unul dintre cele mai emotionante momente se intampla noaptea ( nu va ganditi la lucruri jucause ) , cand doarme si imi cauta burtica ca sa o mangaie .... asa protector .
Otiliainceput 25+
Laurentiu
exact...e extraordinar. sau cand crede ca dorm eu si incepe sa mangaie burtica tandru si concentrat...cred ca vb cu bb atunci in capsorul lui
Aylin,
23+ 
pozici
atat de mari suntem
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Joujou
Buna burtici frumoase!
Hai sa va mai zic ce facui la doftor: facuram ecograf sa vedem daca bebe are tot putza sau se razgandi, dar fara sa suflam o vorba ca noi deja "am tras cu ochiu". Pusa domnu' doctor sonda pe burtica si cand colo, ce sa vezi: lui bebe ii atarna un ciucuras intre buciZice doctorul: "nu ma pronunt, poate sa fie si cordonul ombilical pe-acolo" dar noi deja suntem in al 9-lea cer...buuuuun. Bebe n-a vrut sa ne arate fata ca statea in pozitia cocor, ca samuraii, cu manutele incrucisate in dreptul fetei si genunchii la gura.
Zice doctorul: e contorsionist. Eu rad de mi se zgaltaie burta. Hop ca se trezeste bebe si ia o manuta de pe fata de putem sa-i vedem mutritza: seamana cu tine, ii zic eu lui Bubu care se umfla mai ceva ca un paun. Dr. constata: bebe nu sta nici cu capul in jos, nici cu capul in sus, ci .....de-a latul! de-asta e chircit. saracu' de el ma gandesc, ce l-o fi apucat? Zice dr: ii e incomod, e ca si cum eu in loc sa stau pe scaun in fund, as sta de-a latul. o sa mai stea asa vreo 2 sapt. si se angajeaza cu caputul in jos. Ma gandesc: o sa-i vina sangele-n cap, o sa mi se cocoate pe vezica si sa vezi poteca ce fac pan' la baie. In rest, dr. a fost foarte multumit de el, a zis ca e burtosel, mi-a fost asa draaaaaag...in timp ce-l "consulta", s-a tot foit, m-a impuns de vreo cateva ori cu manutele, zicea dr.: ia uite, imi da peste sonda![]()
Cam atat despre noi, speram la vesti din astea asa bune pana la capat!
Va pupam mamici!
Joujou22 w mamica de Bijou
Matei Cristian
Poze de la padure, 21 aprilie 2007
uite cat sunt de mare!
felicitari! sa fiti sanatosi! cu paun cu tot, bineinteles!
+29 cu
Miruna
lorinaoo1 spune:
Lia mie in spital mi-au masurat inaltimea fundului uterin, nici nu mai stiu cat aveam. Dar eu stiam ca sa masoara de la zona pubiana pana ceva mai jos de coaste (cel putin asa e la mine) unde se simte mai moale. Acum am 24 cm. A, si cel mai bine se masoara stand culcata pe pat.
Si bravo pt sotul tau ca nu-l ia in seama pe tatal tau 
Joujou bravo putzulicii tale ca e nazdravan 

Siminoc 

cred ca atunci nu mai ai timp sa-ti faci griji de genul asta ![]()
Oaana din partea mea e ok si duminica, sa vedem ce zic si fetele. Trebuie sa mai faci ceva la poze, ca mie imi zice "invalid collection".
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
Ioana75 spune:
Hihi, si sotul meu face treaba si mincare; iar in epilat cu crema veet si in pedichiura si-a dat doctoratul de acum 2 ani, de la prima sarcina
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
Otilia, ce faain! Super emotionant! Barbatul meu aproape a cazut din pat intr-o noapte (asa, nuami pe jumatate
) fiindca si in somn are grija sa nu ma inghesuie!
Aylin, fara comentarii... Nu ma mai consum de mult, fiindca stiu ca nu am cu cine sta de vorba (ma refer la tatal meu).
Lia
S26
Miruna Demetra
siminoc spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
de acord siminoc!
nu, nu a vrut sa ascunda! chiar nu a stiut! asta e misto! ca e socata, mai ales ca nu vroia copilul. si nici acum nu simte ca misca.
Aylin,23+
pozici
atat de mari suntem
stii ce se spune: copilul simte tot cand e la tine in burtica si dupa aia! cred ca stia ca nu il vrea, dar el are alte planuri!
+29 cu
Miruna
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia mie in spital mi-au masurat inaltimea fundului uterin, nici nu mai stiu cat aveam. Dar eu stiam ca sa masoara de la zona pubiana pana ceva mai jos de coaste (cel putin asa e la mine) unde se simte mai moale. Acum am 24 cm. A, si cel mai bine se masoara stand culcata pe pat.
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 29+
Uite ca tu explici mai limpede decat bine! Chiar asta voiam sa spun si eu.
Lia
S26
Miruna Demetra
siminoc spune:
fetelor, am reusit sa citesc cate ceva, pe sarite, din ce-ati scris in capitolu asta!
insa, nu ma intrebati nimic, ca nu cred ca am retinut nici un sfert!
la unele am mai raspuns. aleator, bineinteles!
sper sa tin pasu' in continuare!
acu' ma intorc la treaba!
+29 cu
Miruna