Aspirante optimiste>20 ani (92)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

ce rau imi pare ca ma ocoliti...chiar daca sunt noua un bun venit nu mi-ar strica :)

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Remaliss bine ai venit pe .
Sa stii ca aici nu este nimeni ocolit. Suntem . Bafta multa sa ramaii iar gravi si sa dai fuguta la Odisee!! Pupici la fata!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Maryann buna. Suntem multe fete care dau sotilor tratemant pentru diverse afectiuni ale gigeilor. Acest tratament l-a luat Irlandeza si acum e . Sunt doar produse naturiste. Daca vrei ti.l trimit, dar tre sa se tina de el 3 luni. Pupici

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Pusichet imi pare rau de liniuta ai singuratica... O urasc!!!
sper sincer sa fie bebe, dar sa stii ca si o dereglare poate fi...mai asteapta...si fii optimista!1 Pupici la fata

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Remalis nu mai fi trista.
nu te ocoleste nimeni, dar primele 10 mesaje postate de tine sunt moderate si apar mult mai tarziu.
scrie repede cele 10 mesaje si te vom vedea imediat ce ai postat mesajul
Bine ai venit si fuguta dupa fete la odisee....sa ramai graviduta cat mai repede.........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Blanche Da vreau sa mi-l trimiti chiar te rog, nustiu si sotul meu a mai facut un tratament de 3 luni si tot numik nu se intimpla mam saturat sa ma duk la ginec si sa mi spune dute acasa ca esti sanatoasa si fa copii deja simt ca o iau razna de tot!!
La sot nu sunt mari probleme doar ca mobolitatea e ca scazuta nu mai tin minte exact numarul dar stiu ca dr a zis da e ok cu numarul dar miscarea e lenta, sunt lenosi si mie imi trebuie doar unu isteti dar nu pot sa dau de el!!!!
Iti multumesc tare mult poati si pe email sa mi trimit marryan1982yahoo.com
la toate aspirantele visatoare!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Ce scumpe sunteti!!Multumesc ca primiti in discutiile voastre! Ne leaga acelasi subiect...Eu sunt mai pesimista, imi pierd directia in problema asta, dar sper sa fiu mai optimista si sa gandesc pozitiv! Asta, poate si din cauza experientei nefericite din iarna...

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Remaliss bine ai venit. din nefericre siteul merge extrem de rau astazi si de asta nu prea ti-a raspuns nimeni.
cred ca de asta nici nu prea e lume, pt ca se incarca extrem de greu (cred ca eu am stat 15 min sa raspund la subiect).
eu plec la aerobic la 18.
va multumesc inca o data ca m-ati ascultat si azi si ati fost alaturi de mine si azi.
va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Marryan ti-am trimis e-mail cu tratamentul. Am uitat sa iti spun ca ceail de napraznic se prepara special, adica se lasa de cu seara o lingurita cu ceai cu 250ml de apa rece (apa plata doar). Dimineata se strecoara maceratul iar planta ramasa se opareste cu apa fiarta si se fierbe un pic. Apoi se strecoara si se amesteca cu ceaiul anterior. Gustul nu e rau deloc, chiar nu are gust. In rest tincturile sunt oribile.
Bafta multa

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ce fac ambitioasele mele?????

anca 12+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput