Aspirante optimiste>20 ani (92)
Raspunsuri - Pagina 22
elara spune:
quote:
Originally posted by marig
bai fetelor,stateam si ma gandeam acuma ca,atunci cand am mobilat apartamentul,nu m-am gandit la camera bebelusui
mai bine lasam dormitorul in pace,si mobilam frumos sufrageria.
poate de asta nu vrea sa vina bebikul
mi-am instalat ditamai patul acolo,pe care nu-l pot duce in sufragerie.
offff,mare belea sunt!!!
http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png
mai 2005
Marig, sa nu te mai aud ca acus vin cu bataitza la tine.
O sa vina si bebe. O sa vina cand o sa-l trimita DD. Cand va fi momentul.
Ce crezi ca e ceva asa usor si doar in puterea nostra ? Daca ar fi asa usor nu ar mai fi nici un miracol. Insa este ! E un miracol. E ceva ce stiintza nu poate explica.
E vorba de o fiintza noua, unica....de un suflet aparte cu proprul sau destin...
E vorba de un omuletz nou cu niste ochi doar ai sai indiferent cu cine seamna, cu un zambet unicat doar al lui cu o voce doar a sa, inconfundabila.
Nu mai fi nerabdatoare ca stresul nu ajuta, ba chiar face mult rau.
Lasa aiurelile cu mobila ca nu au nici o legatura.
Cei carora le da DD copii cand poate nici nu ii doresc... au impresia ca e ceva f usor de facut... si nu stiu sa pretzuiasca asa un mare miracol cum este aparitzia unei noi vietzi.
Uita-te la Mikutza care asteapta de 4 ani, uita-te la Liana30 care asteapta din 1993, de 14 ani ! Si amandoua sunt acum gravidutze.
Stiu ca poate te superi fiindca eu abia acum am inceput dar merita sa te gandesti la ce ti-am zis, nu ? Daca nu vine acu, poate nu e momentul cel mai bun. DD stie cand si ce e mai bine pentru fiecare dintre noi.
Ok ? Curaj.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Offf, Alexa, lasa ca rasare el iar soarele.
Baby, pup si astept raspunsul tau ca-s tare curioasa.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
marig spune:
Elara ai dreptate.
cand omul n-are ce face,se gandeste la tot felul de prostii.
mai 2005
marryan spune:
Buna fetelor, demult nu am mai scris pe aici si vad ca foarte mare miscare a fost.....
Felicitari tuturor fetelor care au obtinut testul cu II liniute nu va numesc ca sunteti tare multe, important e ca vi sa implinit marea dorinta!!! Sa va dea DD o sarcina usoara pina la termen si copii sanatosi!!!
Noi tot la capitolul asteptare suntem in fiecare luna poate DD se indura si de noi luna asta si ne va face o surpriza mare!!!
Monica11 imi spui te rog ce tratament urmeaza sotul tau daca are asterno....spermie?
mersi tare mult!!!
Va citesc in continuu, pling cu voi si ma bucur alaturi de voi!
marryan
remaliss spune:
dragele mele, sper ca scriu la subiect, ca tare neindemanatica mai sunt pe net... da, sunt si eu o aspiranta la...a avea burtica!Am avut anul acesta, dar din pacate, fara a sti un motiv concret, am pierdut sarcina! Inca sunt optimista si sper ca Dumnezeu nu va uita dorinta noastra!!
marig spune:
Marryan salut! nu te-am vazut pe aici.sa stai cat mai putin la noi,da?
sa fugi repede la Odisee.
tu de cat timp incerci??
mai 2005
pusichet spune:
salut
am mai facut azi dimineata un test si tot negativ, azi e a 2 a zi de intirziere
nu am nici un simptom, de ciclu, ma refer.
sper totusi ca se pozitiveaza mai greu la mine.
va pup pe toate
felicitari pentru irlandeza, sarcina usoara si bebe sanatos
tare greu merge netul azi
2001
marryan spune:
Marig draga mea iti aduc in dar o si sa dea DD cit mai repede sa ti indeplineasca visul (pe limga tine si mie)asa ca asteptam in continuare!!!
marryan
rox_dox spune:
fetele...dar slaba tare miscarea aici...
ce s-a intamplat cu voi?
unde ati disparut toate?
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
nichi spune:
Buna fetelor,felicitari Irlandeza pt. testul pozitiv ,felicitari pt. toate gravidutele ca vad ca sunt multe sa fiti sanatoase si sa aveti sanatosi si frumosi.
Nu am mai scris de mult dar v-am citit cat de des am putut,eu luna asta am facut IA la Mures si acum sunt in asteptarea rezultatului, cum o sa vrea DD,este important sa nu ne pierdem speranta si sa credem in sansa noastra.
Pup toate fetele!