***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 26
claujro spune:
Mi-au ajuns asta-seara si restul de 4 colete din 13. Produsele sunt toate foarte misto, de calitate si sotului meu i-au placut TOATE, inclusiv puloverul turcoaz (am ales din greseala culoarea)- e un turcoaz bleu placut-. In total am avut 20 de tricouri, 2 pulovere (e super ala de lana, viario
) si geaca rosie de fas care e dragutza dar foarte foarte simpla..2 buzunare si o gluga...cam "golasa".
Partea misto acum vine
. Incurajata de faptul ca la o comanda, in loc de stul plasticos mi-a venit o pilota chocolat...am folosit si acum 3 coduri de reducere FDp+ cadou "nuisetta"
..... Fetelor!!!!!!!!!!!
Mi-au mai venit 3 seturi plasticoase de mamaie.........

Si mai aveam 2. Eh, spuneti, cine mai are 5 seturi plasticoase, ha?! 

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
croco21 spune:
Jasmine, costumul de baie imi vine bine, eu am luat cupa D dar mergea si C. Vezi ca au acelasi costum de baie de mai multe ori, diverse cupe - am pus link-ul cu cupa C ca nu l-am gasit pe cel cu cupa D. Port 85D la noi (adica 100D la ei). Am vrut sa-l iau negru dar din neatentie l-am luat exact culoarea din poza si bine am facut.
Croco
vlada spune:
Neata , nu m-am abtinut sa nu mai trec pe la voi inainte de plecare...dar vad ca nimeni nu mi-a raspuns.....intelegeti ca am comanda pe drum din mail, desi io am anulat-o ..? ca sa nu o dau de 2 ori...
Merci si va pup
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Jasmine spune:
Croco,mersi.O sa-l caut si eu pe cel cu cupa B.Sper sa nimeresc marimea.Zilele trecute mi-am comandat si unul de la Quelle.
Claudia,felicitari!Conduci detasat in clasamentul posesoarelor de seturi plasticoase. ![]()
aissa spune:
Neata fetelor si petrecere frumoasa celor ce plecati!
Costumul ala de baie arata tare bine...o sa il caut pe site. Am un cod primit pe mail cu reducere pt comenzi de ...... si acum am si mai mult tupeu. Am negociat cu sotul si pentru comanda din 21 martie o sa aleg sa imi trimita Sabine alti adidasi dar pentru sot (ca cei din comanda nu mai sunt disponibili) si asa il "rezolv" si pe el. Oricum mie trebuie sa imi vina saptamana vitoare si cei de 15 euro ca i-am comandat pentru setul de genti rosii dorit de sor-mea.![]()
Azi am zi de scotocit LR ca sigur dau o comanda.
Poze
aissa spune:
Vlada nu stiu ce sa zic.... Ultima fraza, aia cu vesela, e ca si cum tu intrebai referitor la ceva si ei zic ca nu, problema era la articolele alea cu vesela....
Daca in suivi iti apare ca en preparation cred ca e trimisa, ca la mine alea anulate nu apar in suivi.
Daca nu te grabesti f tare, scrie-i un mail Sabinei in speranta ca saptamana viitoare iti va raspunde ea.
Ce am uitat sa va spun: ieri de la kidex am cumparat niste ciorapi pentru fata, de la o firma poloneza, www.rewon.pl .
Arata super, i-am cautat acum si vad ca au un reprezentat in Ro (ei nu venisera pregatiti sa vanda si au vandut doar cateva produse, restul au zis ca maine cand desfac standul) - Dorador - dar nu ii gasesc pe astia. Fetelor zau au niste super ciorapei, pe aia i-am vazut eu, dar vad pe site ca au si alte chestii.
Poze
aissa spune:
Vaaai ce ma enerveaza, le merge site-ul ca naiba, tot erori, nu pot scotoci in voie, o las pe diseara.
Voi ati plecat toate??
Poze
felicia74 spune:
Neata!
Aissa sut aici, nu plec nicaieri, doar ca am tone de lucru: bucatareala+curatenie. Vreau sa termin in prima parte a zilei ca dupa amiaza mergem in parc.
Sa intelegh ca ai fost multumita de Kidexul de anul acesta, nu? Eu auzisem lucruri naspa de turgurile organizate anul trecut, asa ca nu m-am dus. De fapt mi-e si lene![]()
Claujro nu se poate
Cate seturi plasticoase ai in final?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Vlada eu inteleg ca ai bagat un cod care dadea cadou setul de vesela si din cauza asta a fost intarzierea,ca nu mai aveau setul de vesela.Dar produsele comandate ti le-a trimis deja.Asta inteleg eu.Ma mir doar cum de nu ti-a trimis un set plasticos in locul veselei.
Croco,inca o intrebare : tu porti la sutien D dupa marimile de la noi?Ca la noi eu port C dar de la Quelle imi vine bine B.Iar pe eticheta de la Quelle scrie ca marimea frantuzeaszca e tot B.
Azi mi-a venit comanda din 19 aprilie.Am mai luat o geaca de ploaie kaki si niste pantaloni de vara,ca am de facut un cadou saptamana viitoare.Si am avut si un cod de -15 euro,am luat pantalonii cu 1.5 euro ![]()
Despre astia e vorba,culoarea antracit (sunt foarte frumosi):
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4910346&SizeCode=00108&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1