***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ptr mine e ok si la 13 si la 14 si la 15, parca as prefera la 13 ca atunci se culca pitica si as putea sta si eu mai mult. Cu ce ajunge Nushu de la Romexpo la Ateneu?

Fetele celelalte nu stiu daca pot, ca-s la servici nu? Poate doar Cin, sau cine mai sta acasa?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Aaaaaaa, 9 e luni... Credeam ca e sambata/duminica... Si asta schimba datele problemei..Greu de realizat o intalneala?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Mada, preia tu organizarea si anuntati-ma si pe mine ce ati facut...in timpul saptamanii lumea e la munca, in weekend se sta cu sotzu (de regula)- desi al meu munceste sambata-...mai sunt si copiii la mijloc...

Mergi la inceput

9 mai e miercuri dupa calendarul meu. Ce facem schimbam data, ptr un week-end? Dar nu pe 5 mai ca e ziua sotului

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

ma uitam pe pagina cu aprilie...scuze!
Si nu in saptaman cu 22 ca duc copii la Voronetz

Mergi la inceput

Pai Claudia io propun asa, sa stabilim locul unde vrem sa mergem si apoi supunem la vot 2 date, una in timpul saptamanii si una in week-end...si vedem cum se prefera, e bine?

Deci propunere intalnire : Restaurantul "la mama" - Ateneu, ora 13, data 9 mai sau 12 mai?????

Votati va rog, eu ma apuc de reinstalat windows-ul ca merge comp ca dracu, cum termin intru din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

9 mai!? pacat ca nu sunt din bucuresti, imi sarbatoream ziua cu voi la o intalneala
miki si nushu sa-mi ziceti si mie cand stabiliti poate vin si io, ca sunt din iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai, eu as veni, doar ca pe 9 n-am cu cine lasa copilul... teoretic sotul meu e liber sambata, cu mici exceptii pe care le aflu de obicei cu o zi inainte...deci daca se stabileste pt 12, e posibil sa vin (desi sigur sotului meu n-o sa-i convina ca-l las singur)...
ca locatie, mi-e indiferent..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

12 mai fie atunci

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

viairo, of course

cristina d.

Mergi la inceput