***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

OK! Sambata, 12.05, ora 13.30 (e ok?!) La Mama de langa Ateneu...Asteptam pana pe 10 si facem o rezervare atunci, sa stim pt cate persoane... Aaaa si neaparat pe terasa, sper ca vremea sa tina cu noi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dar ella, credeti ca va putea veni asa repede? Bbele ei nu va avea decat 2-3 saptamani...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Stiu ca a luat cineva sandalele astea http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7659130&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Va rog, spunet-mi si mie daca sunt lucrate pe calapod lat sau ingust? Nu de alta...dar la talpa mea latareata mai greu gasesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare!
Fetelor eu as veni la intalnire dar depind de al meu sot, o sa facem o socoteala sa vad cum pica tura lui, daca e acasa (ca el e bona mea) vin si eu desigur.
AM gasit in cutie inghesuit de abia am scos-o o punga cu bulinuteeeee, este bucatica re-trimisa a 3-a oara, pe 19. Asa ca daca nici azi nu gaseste Andreap ceva in cutie....cred ca s-au pierdut adidasii.

In punga asta aveam: www.laredoute.fr/vente-le-corsaire.aspx?productid=324065443&documentid=321407&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> corsarii care imi vin super bine insa au culorile usor mai sterse decat in poza, iar fermoarul, deis nu l-am fortat deloc parca iese de pe "sina" si probabil trebuie sa il schimb si www.laredoute.fr/vente-t-shirt-2-en-1-ligne-appuyee-taillissime.aspx?productid=324104191&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> bluza care e buna, partea colorata e gen tricou, putin lejer imi vine, e mistocuta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Va pup si un week-end placut sa aveti, si cat mai luuung...
ne "revedem" marti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!

Acum , tot stau si ma gandesc , oare am facut bine ca i-am comandat lui Vlad hainute marimea 102 , el avand 2 ani si jumatate si 94 de cm. Oare nu ii sunt mari?
Oricum am comandat putine lucruri (pentru inceput)sa vad daca nimeresc masurile.
Fetele care ati comandat adidasi aceea de la Nike cu 15 euro , ati comandat marimea care o purtati in Ro?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

VL-ad, eu una tot cam asa as comanda, nu mai stiu sigur, geaca lui Ale de iarna i-am luat-o 114, e maaare acum dar pana la iarna mai creste sigur. Alte haine inca n-am primit, am o fusta pentru ea comandata 102 sau 108 si ea masoara tot cam 94-95 cm. Insa am tot luat in Ro haine pentru 3 ani (are 2 jumate) care ii sunt stramte ca mai bine ii cumpar mai mari decat sa nu apuce sa le poarte.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

aissa, ia fii tu atenta la ideea mea creatza: intreaba-l tu pe postas daca a mai adus pungi cu bulinutze si le-a pus la cutie...daca cumva au fost si ti le-a luat vreun vecin binevoitor??? e suficient si un coltisor sa iasa dn cutie si poti sa scoti pachetul....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

acu o saptamina am gasit in cutia mea postala o cheie mica, mi-a trecut prin cap s-o incerc la lacatul de la cutie si mergea, mi-a facut un vecin rost de o cheie de rezerva.
chinezii sa traiasca! doar cine mai face lacate ieftine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ok atunci faceti intalneala pe 12 mai la bucuresti si noi o sa o facem la iasi ca uite deja suntem 3

viairo si miki propuneti data si eu imi fac programul functie de cum puteti voiok??propun pizza pazzo ca se poate sta si pe terasa si papa e buna...daca vreti in alta parte spuneti voi unde

am pprimit o oferta pe mail cod 62472 care da reducere 26euro la achizitie de 65 si merge pe pret verde poate il folositi

INGRID

Mergi la inceput