***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 23
madau spune:
Ptr mine e ok si la 13 si la 14 si la 15, parca as prefera la 13 ca atunci se culca pitica si as putea sta si eu mai mult
. Cu ce ajunge Nushu de la Romexpo la Ateneu?
Fetele celelalte nu stiu daca pot, ca-s la servici nu? Poate doar Cin, sau cine mai sta acasa?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Aaaaaaa, 9 e luni... Credeam ca e sambata/duminica... Si asta schimba datele problemei..Greu de realizat o intalneala?! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
Mada, preia tu organizarea si anuntati-ma si pe mine ce ati facut...in timpul saptamanii lumea e la munca, in weekend se sta cu sotzu (de regula)- desi al meu munceste sambata-...mai sunt si copiii la mijloc...
madau spune:
9 mai e miercuri dupa calendarul meu
. Ce facem schimbam data, ptr un week-end? Dar nu pe 5 mai ca e ziua sotului![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:

ma uitam pe pagina cu aprilie...scuze! ![]()
Si nu in saptaman cu 22 ca duc copii la Voronetz ![]()
madau spune:
Pai Claudia io propun asa, sa stabilim locul unde vrem sa mergem si apoi supunem la vot 2 date, una in timpul saptamanii si una in week-end...si vedem cum se prefera, e bine?
Deci propunere intalnire : Restaurantul "la mama" - Ateneu, ora 13, data 9 mai sau 12 mai?????
Votati va rog, eu ma apuc de reinstalat windows-ul ca merge comp ca dracu, cum termin intru din nou
Madau si
Viairo spune:
9 mai!? pacat ca nu sunt din bucuresti, imi sarbatoream ziua cu voi la o intalneala
miki si nushu sa-mi ziceti si mie cand stabiliti poate vin si io, ca sunt din iasi
cin spune:
Mai, eu as veni, doar ca pe 9 n-am cu cine lasa copilul... teoretic sotul meu e liber sambata, cu mici exceptii pe care le aflu de obicei cu o zi inainte...deci daca se stabileste pt 12, e posibil sa vin (desi sigur sotului meu n-o sa-i convina ca-l las singur)...
ca locatie, mi-e indiferent..