***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 22
madau spune:
Acu daca tot ati zis 9 mai hai s-o lasam asa...ptr mine e bine. Addya cred ca poti sa-l lasi pe conu' Razvan la bunicul vreo 2 ore? Eventual cat doarme? Restul lumii, ce ziceti?
Nushu uitasem ca nu esti din Buc..

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
nushu, hai sa punem de-o intilneala si la Iasi. E, ce zici? Suntem numa' doua da' poate n-o fi rau.
cristina d.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by miki68
nushu, hai sa punem de-o intilneala si la Iasi. E, ce zici? Suntem numa' doua da' poate n-o fi rau.
cristina d.
ok miki de acord:D facem si noi poze si le aratam fetelor din bucuresti
deci cu 9mai...eu zic asa daca nu va deranjeaza ziua lasati 9 mai si ora stabiliti voi undeva pana in ora 16 ca pe la 16-17 plecam deja din bucuresti
si eu o sa trag o fuga la voi chiar daca nu o sa stau cat stati si voi
inca o chestie trebuie sa va intreb ca voi stiti...deci noi venit la cerf e un targ it care anul trecut s-a tinut la romexpo...acum ziceti-mi de la romexpo pana la rest unde va fi intalneala cat timp fac??si inca o chestie...de fapt...asta e clar deja nu o sa vin cu masina ca nu stiu bucurestiul si oricum se circula infernal acolo si nici sotul nu cred ca fi de acord sa ma aduca
daca puneti undeva pe la ora pranzului cred ca ar fi perfect ca pe urma pe la 15 noi o sa mergem pe undeva la masa
INGRID
addya spune:
nushulica, ia baga aici cu CERF-ul, vii ca expozant sau vizitator?
daca vii expozant o sa ne vedem sigur!!!!
madau, socrii pleaca luni la tara la niste prieteni si stau 2-3 saptamani

Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
Trimite si tu copilul la tara...
Ora 14 sau ora 15? Alegeti...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by addya
nushulica, ia baga aici cu CERF-ul, vii ca expozant sau vizitator?
daca vii expozant o sa ne vedem sigur!!!!
madau, socrii pleaca luni la tara la niste prieteni si stau 2-3 saptamani
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpuriiAddya, Niko, Cristina si Adablackcat
addya ca vizitator nu ca expozant
miki eu pot doar in weekenduri si nu in asta

INGRID
claujro spune:
Pana la urma, s-a hotarat 9 mai, La Mama de langa Ateneu (in spate la Eva)...
Si-au anuntat participarea: mada si feli. Altcineva?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
miki68 spune:
nushu, nasol. Eu pot doar we asta. In celelalte ma scolesc, bey. M-am apucat sa mai fac o scoala acu' la batranete
. Si acusica vine sesiunea ... Da' mai vorbim.
cristina d.