Imi cade parul tare de tot!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Andreea, eu iau Seleniu + Zinc pt. par, piele si unghii. Cu fierul nu prea ma descurc, imi cam face rau.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am auzit ca ar face minuni Ducray Anastim. A folosit cineva? E super scump, dupa parerea mea, ca sa iau teapa dar as lua un flacon sa-l folosesc in paralel cu mama mea. Si nu mai zic ca l-as abona si pe barbati-miu ca il cam paraseste...parul... Deci 120 lei pt 3 persoane, nu e asa mult, nu? Daca da rezultate va scriu, daca nu, nu...

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Am luat si eu fiolele si samponul de la Ducray, intreband-o pe farmacista inainte daca au contracindicatii pentru sarcina si alaptare si mi-a zis ca nu. Dar cand am ajuns acasa si am citit prospectul , am vazut ca sunt contraindicate femeilor insarcinate si care alapteaza. Nu inteleg nici eu de ce. Poate sa-mi explice cineva?

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andreea Cristina: Medicul de familie sau ginecologul nu ti-a spus sa iei materna sau elevit si dupa nastere macar in perioada in care alaptezi? ele contin tot ce trebuie si nu e nicio problema cu alptatul.
Eu am folosit cu succes fiolele cu ginseng ( de la plafar), dupa fiecare spalat pe cap si intr-o luna chiar s-a vazut efectul.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Am continuat sa iau materna si tardiferon si dupa nastere. De 4 luni le tot iau, dar parul continua sa-mi cada. Tocmai de-asta vroiam sa-ncerc si alte tratamente. Dar se pare ca solutiile de uz extern sunt contraindicate.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

N-am mai luat Anastim dar in schimb ma spal cu sampon Alpecin C1 cu Cofeina, ma dau cu solutie Alopexy 2% si inghit pastile de Zn de la Walmark. Sunt solutii gasite aici pe DC. Sper sa mearga. Eu nu pot sa stau 2 ore cu un prosop in cap cu gaz sau plante ca ma spal la 11-12 noaptea si ar insemna sa-mi schimb programul de tot. Si nici urzica nu as inghitii ca nu vreau sa devin maimutzica... Daca nu vad rezultate dupa vreo luna- doua, ma dau pe Ducray.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Draga Alina,
Sa stii ca eu am mai avut probleme cu caderea parului in urma cu ceva timp si solutia Alopexy a fost singura care m-a ajutat atunci, dar trebuie folosita cel putin 6 luni! Din pacate acum n-o mai pot utiliza, pt ca e contraindicata femeilor care alapteaza.

mariavlad

Mergi la inceput