Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 19

niko_26 spune:
La multi ani David si Dragos!
Diana si eu ti-am votat mandretea de fata!
Cristina sper ca esti ok!

alinamoro spune:
Slaba activitate pe aici azi!
Gabi, imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sanatate multa!
Cum te-ai descurcat cu mancarea pentru Ioana la Moneasa, i-ai dat borcanele?
Am observat ca Adelina ar prefera mancarea noastra...daca ne punem la masa si e cu noi face urat pana ii dau ceva sa pape, ii dau paine de obicei, daca ii dau mancarica ei nu o vrea. Duminica i-am dat cateva lingurite de supa de pui si manca in disperare, ma tragea de mana sa-i mai dau, i-am dat si un pic din pireul nostru de cartofi si tare ia placut, dar nu i-am mai dat, parca ma simt vinovata ca nu-i dau desi ea ar manca cu pofta.
Va dati seama ca toata lumea era cu gura pe mine ca nu-i dau la fata sa manance "saraca" si o las sa moara de foame.
Nu o mai putem tine cu noi in bucatarie cand mancam ca face scandal daca nu-i dau si ei.
Maria, cum esti?... da un semn de viata.
Mai tarziu mergem in vizita la niste prieteni...asa ca revin mai tarziu.

gabitzica spune:
Alina, cu mancarea m-am descurcat bine. I-am dat si borcanele si gatita. In prima zi am avut si eu un borcanel pregatit de acasa iar prietena mea a venit cu legume si carne fierte de acasa si mi-a dat si mie. Legumele trebuie sa le combin cu banana ca sa le manance daca nu isi face greata.
Am dormit la pranz si m-am visat ca ne-am intalnit la mine, dar nu stiu unde stateam ca nu am recunoscut locul. Mi-o amintesc pe Diana , Carmen si Vladut din vis.Cu imaginile voastre am ramas cand m-am trezit.

adablackcat spune:
Azi am vb cu finii si se pare ca ei vor sa vina tocmai duminica. Eu nu vreau...dar asta e. Inca nu e chiar sigur, dar daca vin atunci n-o sa vin. Pozele si dvd-urile cu nunta mi le aduc ei cand vin.
Am tzinut minte si preturile: ceafa porc 16.8 ron si mici trasi 10.6 ron. Chiar daca nu vin pot sa le aduc sambata la una dintre voi, orice cantitate. Daca vreti sa luati altceva sau de altundeva, no offence.
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

adablackcat spune:
La multi ani David!!! Sa dea Domnul sa cresti frumos si sanatos langa parintii tai!
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Somleac spune:
Ne-am intors si noi. A fost superb. Vremea buna, copii cuminti , un miniconcediu adevarat.
Nu am citit nimic.
Fug sa-l spal si sa-l culc pe Matia ca-i carait.
Mai revin daca mai apuc ca nu-mi vad capul de treaba. Toata casa-mi zboara.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

maria_rubi spune:
Gata, am scapat, ma simt bine!
Unde este intalnirea si unde, ca nu am mai apucat sa citesc tot... Ca noi venim sigur dar nu stim unde
Multumesc pentru sfaturi si pt griji
Astazi au plecat ai mei, mama saraca plangea cand a iesit pe usa...ii mai vad abia la sfarsitul lui august, iar pe frate-meu...cine stie...pleaca in iulie in Canada si nu stiu cand se mai intoarce....
Fug in pat. Somn usor tuturor! de
Mara
POZE

DianaR spune:
La multi ani David! Sa cresti mare si frumos si sanatos!
Abia am apucat sa citesc. Luni am fost la Unguri iar seara am avut musafiri trupa de nisip inclusiv Carmen cu Mela si Ovi cu peripetiile pe care vi le-a povestit deja Carmen. Ieri am fost la manastire la Feredeu cu masina si de acolo la pas vitejeste cu plozii dupa noi pana la cetate la Siria. Am fost varza de obosita dupa 4 ore de umblat pe coclauri. La cetate nebunie de lume, nu aveai unde sa arunci un ac. Timeea cred ca a facut rau de miscare in marsupiu ptr ca a vomitat ieri dupamasa si seara desi era ok in rest si avea pofta de mancare.
Apoi seara am fost la Grand Center la ziua unui baietel, f fain locul de joaca, nou nout si mare. Vladut si Mela au fost in elementul lor... Teatru de papusi, confetii, baloane, masti, pictura pe fata... Ce mai s-au distrat pustii de minune...
Ok, ma duc sa-mi cul plozii ca apoi am de calcat...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers

flavia ramona spune:
Cristina ma bucur ca esti bine. Vrem poze de la botez.
Diana, v-ati incumetat sa urcati cu pruncii? Mama-mama.
Alina, am avut programare de o luna la analize, mie cele de sange uzuale (ca ma simt tare slabita si ametita de ceva vreme) si lui Bogdi o hemoleucograma ca pt altceva ar fi trebuit din vena si nu am vrut sa-l chinui, asa i-a luat doar din degetel. Am baiat mare , nici pas nu a zis cand i-a luat sange. Eu nu am fost de fata ca pe mine m-a "omorat" o asistenta tanara, care mi-a spart o vena si nu stiu pe unde vroia sa iasa cu acul ala, cred ca pe partea cealalta a mainii
, asa ca mi s-a facut rau, m-a luat cu lesin. Mi-am revenit dupa cateva minute si apoi a venit o tanti mai in varsta si mi-a luat lejer sange din mana cealalta.
Maine mergem dupa analize si dam o fuga si la pediatra de la matern ca nu ne-a vazut de mult.
Carmen, noi ori plecam de sambata la tara cu tot cu fini ca si ei sunt din zona, ori duminica sarbatorim pe strand daca tine vremea cu noi. Ce sa zic .
Oricum cu programul de fotbal al lui Sorin tot aiurea e si nu ne putem face program klumea.
AJUTOR! Nu mai stiu ce sa fac sa manance Bogdi piureul de legume. Dupa 4 zile de pauza am incercat cu piure simplu de cartofi, tare bun, cartofii dulci, dar nu l-a vrut nicicum. Am incercat sa-l fentez cu banana in el si nimic. Am incercat cu iaurt si tot asa. Ce doamne sa mai fac ca deja disper?!
Azi l-am cantarit si avea 8 kg.
Pe de alta parte de vreo saptamana incoace asa greu imi adoarme, tot cu plansete, iar noaptea face km in patut asa agitat e. Sa fie dintii de vina? Dar alte simptome, gen scaun moale, salivare excesiva sau febra nu are. Si nici nu vad nimic la gingie. Ma trezesc noaptea in prostie pt ca scanceste prin somn intr-una.
Na, vedeti cat am scris daca am probleme .
Somn usor la toata lumea.

alinamoro spune:
Maria, ma bucur ca esti bine.
Flavia, si Adelina s-a trezit saptamana trecuta de n-shpe mii de ori noaptea, plangea un pic pana mergeam la ea si apoi adormea, ma dispera ca trebuia sa am trezesc asa mult, nu mai sunt obisnuita. Acum si-a revenit, cred totusi ca ne ies ceva dinti sus ca e rosie si umflata gingia, dintisorii nu-i vad inca.
Sfaturi nu stiu sa-ti dau pentru pireul de legume ca nici la noi nu e perfect, dar ceva-ceva tot mananca. Ai incercat sa-i pui foarte putina sare? Asta-i nu-i de la mine "citire"(), eu nu i-am pus Adelinei, dar asa m-a sfatuit cineva, a zis ca daca ii pun putina sare imediat ii schimba gustul si il va manca cu placere ca doar nici noua(adultilor) nu ne place nesarat. Poate ai citit mai sus ce am scris eu despre Adelina, cat e de pofticioasa si ar manca din mancarea noastra, dar a ei nu o vrea.
Diana, voi ati tinut-o dintr-o distractie in alta.
Miha, bine ati revenit si voi!
Plec ca are Calin de lucru la calculator, inca nu si-a rezolvat monitorul la laptop.