Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

noapte buna ioana. plec si eu la culcare.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutari fetelor,

Cristina sper ca esti deja mai bine. Eu zic ca ai putea sa-ti cumperi masti chirurgicale si sa le porti ca sa eviti sa-i transmiti si Marei, adica daca se transmite asa. Eu am in casa pt orice eventualitate, mai ales pt cazurile cand suntem raciti.

Vad ca lumea e ori in refacere ori pe drumuri inca.

Am fost si noi ieri la strand la casuta, am facut gratare, pulpe, mici, iar azi la Dorobanti la prietenii nostrii si pt ca eram satui de gratareli am facut o tocanita de cartofi cu carnita si ciuperci . De fapt Sorin a facut-o asa ca a iesit buna rau.

Duminica nu am fost nicaieri pt ca Bogdi mi-a facut noapte alba sambata noaptea, cum nu am avut niciodata cu el, am dormit cam 1 ora si 20 de minute. Nu stiu ce a avut, numai plangea sau scancea. NIci in brate si nici cu mine in pat nu s-a linistit, asa ca duminica l-am trimis la mami si m-am refacut cat am putut.

Acum ma duc in pat ca dimineata mergem la analize.

Somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

sara buna!
M-am asezat si io, in sfarsit! Azi am petrecut super frumos, cu familia la aer. Am avut planurile facute pentru ziua de azi dar s-au dus pe apa sambetei, asa ca ne-am trezit frumos pe la 9.30, ne-am imbaiat/aranjat/imbracat si am luat-o la pas. Am mers pe strand, am jucat fotbal , matza prinsa, apoi am plecat in Parcu Copiilor, am stat si acolo vreo 2 ceasuri, dupa care ne-am intors pe strand sa papam mici. Am avut un soc pe strand Desi n-a fost cald, erau foarte multiiiiiii la plaja si nu doar pensionari ci si multi tineri...brrrrrrr ce rece era vantu...brrrrrrrrrr
Pe la vreo 2 si ceva am ajuns acasa, am dormit una buna si dupa masa am mers sa ne predam copilul.
A fost un mini concediu SUPERB, l-am petrecut in familie si cu familia, asa cum de multttttttt nu l-am mai petrecut. Nu-mi venea sa cred ca nu-i suna telefonu la Clau A fost frumos si trecut, iar mergem la munca Cine a mai inventat si munca asta??

Anto, nu ai mai intrat sa ne spui cum ti-a iesit RMN-ul. M-am gandit la tine si sper din suflet sa fie totul bine

Cristiana tu cum mai esti??

Carmen, esti femeie serioasa? Cum sa te cred neserioasa? Hai mai ca se poate intampla oricui Lasa ca ne vedem duminica si ti le aduc...sper doar sa nu uit

Ioana, ma bucur ca v-ati simtit bine! Pana la urma veniti duminica??

Ada, tare m-as bucura sa veniti si voi

Eu zic sa stabilim ce si cum facem pe duminica! Mie mi-e indiferent cum procedam numai sa cadam de acord odata ca ne trezim ca e duminica si noi n-am stabilit nimic.

Hai va pup, merg la culcare ca maine incepe saptamana de munca, bine macar ca e scurta

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioi ca am uitat ceva ...
Dragos
Sa cresti mare si voinic!

Si cu anticipatie ca maine nu stiu cand intru:

David
Ildi, sa va aduca numai fericire.

Alina33, scuze si eu de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

cu multa intarziereeeeeeeee

Dragos
O copilarie minunata!!!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Ne-am repatriat azi, a fost super mini vacanta, nu am citit nimic ce ati scris, merg sa citesc si revin....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Deci...surpriza a iesit super, nu s-a prins deloc, a ajuns acasa cu 5 minute inaintea lor si era in balcon cand a sunt interfonul, Dargos l-a chemat spunandu-i ca-l cauta cineva...si cand i-a vazut...s-a bucurat mult, i-a placut surpriza.

La Bihor ne-am distrat bine, am fost ieri la iarba verde cu finii nostri si am mancat ca sparta , putin a batut vantul si mi-a fost frica sa nu se imbolnaveasca Adelina, la un moment dat am bagat-o in bortbagaj cu scoica(a impins Calin bancheta din spate si a fost loc destul, Dragos si-a facut loc de joaca.
Am facut si poze, dar maine le descarc.

La multi ani Dragos, sa cresti mare si cuminte! (scuze de intarzaiere)

Maria, sanatate multa iti doresc.Sfaturi ti-au dat fetele deja. Bine ca a iesit fain botezul, asteptam poze.

Gabi, cum a fost la Moneasa?

Miha, felicitari Dariei!

Ada, pai daca ai tu carnea si micii in depozit ii duci tu si noi iti platim, impartim la toti.

Diana, am votat-o pe Timeea, succes la concurs!

Ildi, nuca se crapa in doua si se pune cu tot cu coaja.
La multi ani David!
Sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii!

Ioana, vad ca v-ati repatriat si voi.

Flavia, nu-i ies ceva dintisori la Bogdi de a fost agitat? Ce analize faceti? Poate ai scris si n-am citit eu atent...

Clau, de acord cu tine, ce bine-i cand nu suna telefonul, de multe ori nu-l mai suport, imi vine sa dau cu el( cu a lui Calin bineinteles).

Wow cat am scris...va las, pe maine!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Neata!
Ne-am intors si noi acasa, aseara la 22 am ajuns. Ai mei toti sunt raciti in afara de mine. Tudor a plecat de acasa cu muci si i-a impartit la toata lumea.
Nu am apucat sa citesc din urma. ma duc sa-i pregatesc mancarea Ioanei si mai am de despachetat. Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani David
Ioana, te-ai putut tot uita dupa noi ca nu avrai pe unde sa ne vezi, ieri nu ne-am plimbat prin statiune. Primele 2 nopti am stat la "cerbul albastru" iar luni ne-am mutat la alta vila unde nu am mai platit. Am stat pana la 6 seara, ne-am oprit sa mancam la Han la Dezna, asa ca am ajuns tarziu acasa. sambata nu ne-am mai vazut plecati!Cipri a trebuit sa mearga la birou unde a stat pana la ora 14. Tudor ne astepta la bunici si de dimineata nu a mai avut rabdare. la ora 15 l-a culcat soacra-mea dar nu a apucat sa doarma decat juma de ora ca l-am trezit.
Am mai fost cu niste prieteni cu o fetita de 11 luni.
Maria, cum te simit? unde ati facut botezul? Vrem poze.
Ada, tu nu ai primit inca pozele de la nunta?
In legatura cu carnea, ma supun si eu majoritatii. dar cine face socotelile care sunt cantitatile necesare? Pe noi la mici sa nu ne socotiti ca nu suntem consumatori.
Diana, am incercat sa o votez pe Timi, dar nu reusesc imi zice cod incorect, desi am tastat aceleasi caractere. mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani david!ildi sa-ti traiasca!
ma bucur ca v-ati simtit bine in mini vacantza.
cristina multa sanatate,sa-ti traiasca micutza crestina.
cristina gradisteanca te-ai mutat?

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput