Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 17

Claudelu spune:
Maria, ceea ce zici tu ca ai acum seamana tare bine cu ceea ce am avut noi acum 2 ani se sarbatori. La noi primu care a suferit a fost Raul, apoi am urmat eu, Clau si tatal meu. Biata mama a fost, in noaptea de Revelion si dadaca si asistenta
Pe Raul l-am tratat cu Loperamid, dar noi am luat ceva pastile, sincer nu-mi amintesc ce dar in maxim 3 zile ne-a pus pe picioare. Clau s-a dus la farmacie (asa rau cum ii era) si farmacista ne-a dat pastilele alea.
Eu am fost cel mai rau, nu m-am ridicat de pe WC aproape o zi intreaga (stateam si cu ligheanu in brate)
Cel mai important e sa incerci sa te hidratezi.
Portocala NU E BUNA! Incearca sa bei ceai de menta, dar nu mult odata ci doar putin cate putin, asa cate o gurita.
Daca vomiti e bun Metroclopramid, dar nu stiu daca e voie atata timp cat alaptezi.
Ai mare grija sa nu fie transmisibila si sa ia si Mara.
Sa ne ti la curent cu starea ta. Sunt alaturi de tine, stiu prin ce treci acum
Sanatate maxima!
Diana, am votat-o pe Timeea
Carmen, te-am asteptat si n-ai mai aparut. Maine nu sunt acasa decat tarziu, pe la 9-10, dar vrei poti veni atunci
Ada, distractie maxima maine.
Restu fetelor pe udne umblati??
Azi noi am fost la plimbare. Am mers pe jos pana in Parcu copiilor si inapoi tot pe jos. Ne-am obosit nu gluma La amiaza toata casa a dormit

DianaR spune:
Maria, repde ca pic de somn... Alapteaza linistita ca nu-i nici o problema. Doar sa te speli bine pe maini dupa ce mergi la baie... Poti lua Smecta, Metoclopramid doar daca versi de nu te mai poti alimenta, regim (orez, branzica, morcovi,banane, mar apoi iaurt, carne de pui, paine) si muuuulte lichide. Musai sa alaptezi si sa te hidratezi ca pierzi laptele.
Am fost azi in Ungaria si sunt franta...
Multumim de voturi, si multumim de aprecieri!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers

Melania 14 spune:
Maria si eu spun ca si Diana, regim si hidratare,dar regimul sa-l ti cateva zile si dupa ce ti-au trecut simptomele.In rest numai mancare fiarta , uscaturi:saratele, paine prajita,branza dulce, banana si FARA: cartof fiert, iaurt si lactate,fructe crude sau sucul lor, zic eu.
Diana ma votat-o pe Timeea, ce scumpa-i.Aseara am apucat sa ma joc putin cu ea,ioi ca-ti vine sa o mananci .Vreau si eu
, de abia astept sa incepem proiectul
.
Clau te rog sa nu ma consideri neserioasa, desi asa sunt, dar am fost la Diana aseara si pe cand era timpul sa trec pe la tine , numai bine ca Mel a facut un pipiloi in patul Dianei.Am vazut negru in fata ochilor, norocul meu a fost cu Diana si Vasile care sunt si ca nu a ajuns si pe saltea.Asa ca pana ne-am organizat s-a facut tarziu.Nu mai promit nimic, am sa sun si daca sunteti acasa bine, daca nu oi vedea eu ce fac.
Am sunat din nou administratoarea locului si am stabilit definitiv pe duminica 6 mai la ora 12.Daca ploua ne urcam in masini si plecam acasa si ne programam pe alta duminica. mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

maria_rubi spune:
Multumesc mult fetelor! Ma pun la regim. Sunt mai bine deja si sper sa nu ma mai apuce. Pupici multi!!!! de
Mara
POZE

ancapolgar spune:
Cristina,imi pare tare rau ca esti bolnavioara,sper sa te faci bine cat mai repede!Sfaturi nu iti pot da pt ca nu am fost in situatia asta.Pt tine si pt Mara!
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Hildegard spune:
Maria, imi apre rau ca ai patit ce-ai patit, dar acum inteleg ca esti mai bine si ti regim. Nu stiu ce sfat sa-ti dau...
ce vreme...ce vant!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)

Hildegard spune:
Haloo,
Lume unde sunteti?
Nu v-a luat vantul azi?
Cum ati petrecut?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)

niko_26 spune:
Cristina M
sa te faci bine
!
si pe Mara. Mi-a zis mie popa ca daca plange in biserica o sa se faca cantareatza.
Si a mea a plans. Eu cred ca o sa-si faca ele 2 formatie
Noi am fost plecate de ieri dimineata la Firiteaz sa facem tarcuri pentru caini si ne-am intors acum seara.
Ma duc sa dorm ca mor de somn!
Eu nu stiu ce sa zic despre cumparat carne si pt duminica.Ma supun majoritatii!Somnic usor!

adablackcat spune:
Am ajuns pe acasa. Am fost azi la padure si ne-am simtit tare bine. Acum ma asteptam sa fie scris pe aici o gramada...dar lumea inca n-a revenit pe acasa. Deci, noi ne sarbatorim sambata si, daca nu cumva mi se anunta finii chiar in we asta, venim duminica. Sa-l sarbatorim cum trebuie pe babarutzu, nu?
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

pufymic spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!!!!(si mii de scuze pentru intarziere!)Alina sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!
Diana ti-am votat printesa!E tare dulce!!!!
Cristina cum te simti?Ti-a mai trecut?Multa sanatate iti doresc....sfaturile nu-si mai au rostul ca ti le-a dat Diana !
si pe restul fetelor!
Ieri seara am vorbit cu Claudia_Maria.A zis sa va transmit ca ii e tare dor de voi si ca va pupa.Ea nu mai poate intra pe forum din cauza de calculator virusat iar de la servici nu poate intra pe net.....
Noi am fost la tara, iar azi am tras o fuga la Moneasa(Gabi m-am uitat dupa tine, poate te-oi vedea, dar nici pomeneala).A fost fain!
Noapte somnoroasa fetelor!
Eu