Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, Hari a facut, nu Maia. Si ce daca recuperezi pe 6? pana la ce ora trebuie sa stai la scoala? Si de fapt intrebarea este pe la ce ora sa ne intalnim?

Edit 14 nu-i luni? Si ce mama supararii recuperati voi duminica? De ce nu sambata? Sau cand pica 6?

Edit 2: Raul a facut varicela acum cateva saptamani (de la el a luat Hari) iar Hari ramane acasa cu bunicii nu vine la ziua lui frate-su decat daca printr-o minune scapa de cruste pana marti.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si-s grabita, si-s grabita...dar va scriu cateva randuri.
Musafiri sunt pe drum(in Zimand erau acum cand am vorbit cu ei) si Calin trebuie sa apara si el, sper sa ajunga musafirii inaintea lui.
Am terminat mancarea si curatenia, ce vitezomana am fost azi la treburi. Am facut ciorba de perisoare, pulpe la cuptor cu carofi pireu, salata de vinete si praji vom cumpara de la Crisan.

Clau, nu sarbatorim nimic, dar sunt cei mai buni prieteni ai nostri si Calin se va bucura mult cand o sa-i vada, ea mi-a fost colega la liceu(la Oradea) si aici la postliceal si am stat in chirie, am ramas prietena foarte bune.
Mortal Raul cu perlele lui, parca il vad pe Dragos cand povestesti.

De acord si cu intalnirea pe 6 sau daca hotarati alta zi e ok.

Anca, super sandalutele, sa le poarte sanatos Alex. Hai ca sigur nu esti virus, doar te-am vazut.

Ioana, mersi de oferta, nu stiu daca sta Adelina cu altcineva ca e tare mamoasa.

alina33, te asteptam mai des pe aici!

anto, te astept cu rezultatul, voi intra mai tarziu sa vad daca ai scris, sper ca voi avea timp.

Fugggg, scuzati greselile daca sunt, dar am scris cu o vitezaaaaaa...pup pe toata lumea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Deci ramane in 6! Intre timp am dumirit-o pe Carmen cum vine cu calendarul pe luna asta si si-a editat raspunsul...! Deci nu mai luati in seama raspunsul meu de mai sus...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ma bucur ca vreti sa va intalniti in 6, chiar de ziua lui Vladut. Probabil noi nu o sa reusim sa aparem.

Diana, tu cum tzi-ai planificat sa sarbatoresti copilasii tai? La noi e aglomeratie mare cca si eu si Teo suntem tot in mai. Si o cumnata, si tata si socru-mio.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Sa ne treceti si pe noi pe lista (Nico ,Cipri si Maia) .
Unde se merge? La cati km de Arad ii ?
Sa ne trimiteti si noua mesaj cu amanuntele!

Mergi la inceput

Ada cum stai cu kg?Ai mai tinut cura?
EU n-am mancat dulciuri luni, marti, miercuri,joi am mancat un biscuite, si astazi 6 bomboane de ciocolata. Sa ma biciuiasca Claudelu pt asta ca merit. Macar de sport m-am tinut!

Mergi la inceput

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Offff Ada, revenim atunci asupra deciziei? mutam pe 13 mai?.Nu mai stiu de capul meu , suntem multe si nu mai stiu care ce zile prefera.
Va rog sa-mi comunicati cat de repede puteti, am inteles ca pt Diana si Alina e ok si pe 13?Eu am sunat intre timp si aveau liber pe 6, am sa mai sun sa vad si pe 13, numai sa ne hoataram odata.Ora 12 e ok si sa ne intindem pana pe la 18-19 si copilasii sa sara peste somnul de pranz ?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara,

Din pacate noi vom lipsi de la intalnirea asta. Am uitat 2 chestiuni, in 6 mai e un an de la casatoria finilor nostrii, iar in 15 mai e ziua finului si probabil sarbatorim in 13. E prima intalnire la care lipsesc .

Anca, faine sandalutele.

Ada, ai ramas datoare cu poze de la nunta. Parca ziceai ca ai fost faina !

Alina33, bine ai revenit. Pune poze cu Dragos sa vedem ce mare a crescut.

Miha, ti-a venit comanda de la Quelle?

Ioana, nu ati plecat la Craiva?

Gabi, distractie placuta si vreme faina sa aveti.

Anto, cum e rezultatul?

Alina, ti-a iesit surpriza?

Nico, azi am fost in zona la fini, dar am fost pe fuga si nu te-am mai sunat. Promit ca data viitoare te sun sa ne vedem.

Cristina, distractie placuta la botez si sa fie Mara cuminte.

Mergi la inceput