Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am uitat ceva important

Carmen, bulbii tai sunt la mine, cum fac? i le duc Dianei sau ne intalnim noi pe mal??

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare Claudelu! Ieri am fost cu Dragos la joaca in Vlaicu si ma gindeam ca poate va vedem....uitai ca te-ai mutat pe mal :)
nu-i bai ca si pe mal mergem.
Dragos e puscat ...adica a mers 2 sapt la gradi si vraiste.Chit ca de vreo 2 luni suntem pe homeopate, jos palaria pt remediile astea, dar acum iar tuseste.Asta e si inainte tot asa era 2 sapt la gradi 2 acasa da il umflam cu nufofen si antibiotice.Acum ma ener ca tuseste numai sunt stresata ca ia prea mult nurofen.
Diana, esti tare, 59 kg, dupa al doile copil.Jos palaria de 2 ori :)

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina33, io in siropuleul de tuse am pus chimen seminte.
Sanatate multa lui Dragos!
Da ne-am mutat, dar numai noi parintii ca copilasu e cu viza flotant, doar in week-end e micalacean, deci ai toate sansele sa-l vezi in parculetu ala de la Hala.

Alina.a, cum ziceai ca ii spune la floarea aia??
Am uitat sa-ti spun ca i-a placut sora-mi de tine, chiar mult de tot

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina33 bine-ai revenit si tu , si eu micutul tau o fi mare acum ,deni si acum are poza cu el ,zicea ca seamana pe Larsson (fotbalistu)
Pufimic ,Alina ,Clau va multumesc din suflet pt incurajari ,inca nu stiu nimic pana dupa ora doo ,acum merg sa-mi de-a rezultatu .
Va doresc un sfarsit frumos de saptamana la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

clau pe floare o cheama cana.si voi sunteti tare dragutze,chiar daca nu semanati fizic una cu alta.abia astept sa ma anunti ca are si ea bb.tin pumnii stransi.
ada mai am bulbii tai!!!!
in legatura cu intalnire eu habar nu am daca vin ,totu depinde de "hasband",de regula ne cam facem orogramul de pe o zi pe altade ex acum m-a anuntat ca dupa-amiaza vin ceva prieteni deai nostri si colaboratori de-ai lui,asa pe ultima suta de metri...

alina 27+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Anca, steff poarta 22-23 la picior depinde de pantof.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina 33, 51 am... Multumesc de aprecieri! Ii place lui Dragos la gradi?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Si eu respect opinia voastra,iar despre aptitudinile voastre de mamici nu am nicio indoiala,mai ales ca i-am vazut la Miha ce cuminti sunt si ce frumos se joaca.E drept ca 3 ani e o varsta dificila... Numai sa nu ma bagati in categoria virushi,please!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na ca a trecut si inspectia .M-am stresat m.m.s.m.p , cred ca mai putin .Traiesc sindromul:"mi se falfaie"(vis-a-vis de hartogaraiele ce trebuiau facute) a observat si inspectoarea si a pus-o pe seama faptului ca inca nu m-am acomodat si ca oricum anul viitor cand imi dau gradul mai vine odata in inspectie.Oricum sunt rupta, azi noapte la 1.45 ma spalam pe cap.
Acum , in alta ordine de idei,si eu sunt bugetara deci in 5 mai sunt la scoala, recuperez ziua de 30 dar se poate in 6.Asa ca:
Diana+3
Miha+3/4?
Clau+2
Alina+3
Gabi+3
Ada+2/3?
Cristina(Maria)+2
Ildi+2
Alina33?
Niko+2
Cristina+3am uitat pe cineva?
Ioana si Mel e tot calare pe burta mea daca o prinde, dar imediat o apuca suptul titei
Anca faine sandalele .
Diana, Maya a facut varicela?poate face si Mel.Ce facem cu ziua lui Raul?
Ada poze de la nunta???????
Clau da-mi un PM cu nr de telefon sa ne vorbim in legatura cu bulbii.Raul cred ca trebuie sa fie tare dragalas cu explicatiile lui cu tot.
Alina am primit PM-ul cu contabilitatea Sper sa-ti iasa surpriza si weekendul sa fie reusit.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Originally posted by ancapolgar

Numai sa nu ma bagati in categoria virushi,please!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

. Anca ,noi de obicei ieseam la o terasa unde oricum consumam.Mai veneu si sotii dupa noi si mai luau o bere daca nu si o gustare.In ideea asta suntem noi multumite de aranjaamentul respectiv pt ca rezolvam mai multe probleme dintr-o data si pe cea mai mare:spatiu mare si inchis pt copii.
Na sa va hotarati asupra zilei ca sa sun sa vad daca e liber.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput