Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 33
Raspunsuri - Pagina 7
Bluel spune:
Ralu_t, eu ti-am mai scris cand am aflat ca o sa faci Diphereline, probabil n-ai vazut mesajul si poate mai bine ca nu l-ai citit, ca sa nu te sperii, ca eram in faza cea mai proasta. Desi facem tratamentul pentru afectiuni diferite, crede-ma, caldurile sint aceleasi si la mine au aparut subit intr-o noapte fix la o luna de la prima injectie. Eu am facut-o deja si pe a treia/ ultima pe 16 aprilie, deci sint veterana si m-am obsinuit deja cu raul. Vreau sa iti spun ca pe mine m-au chinuit rau bufeurile astea nenorocite, la inceput doar noaptea, pe urma si in timpul zilei, si dupa o luna eram zombi, nedormita, cu dureri de oase/articulatii mai ales la genunchi si spate, imunitate scazuta si stare de nervozitate accentuata (i-am mancat zilele sotului , noroc ca el e o persoana calma). Acum, dupa a treia injectie parca au inceput sa se mai diminueze toate aceste efecte adverse si sper sa vad in curand si pe cele pozitive! Cand revine cm-ul (cica dureaza intre 2-7 luni) trebuie sa pun la cale cu T un plan de bataie. Sper ca tie sa iti fie mai usor sa treci peste bufeuri, depinde si de organism! Cum s-a manifestat la tine pt. prima data "nenorocirea"?
Lucialu, te mirosisem eu oricum ca esti si rac, cu gura mare, dar cu sufletul cald si mult umor!
Iyoana, iti multumesc si tie pt. urari, desi cu intarziere ! Si eu iti doresc si tie la fel!
Break_fast9, eu imi aduc aminte ca ai si fibroame, le rezolvi acum si pe ele cu laparoscopia si histeroscopia? Ma intereseaza, probabil si eu voi ajunge acolo....
Sdanny, recuperare grabnica si multa bafta!
Pup toate fetele
break_fast9 spune:
quote:
Originally posted by sdany
neata' fetelor!
intru si eu sa fac galerie pt.Kora si Madlen Bunul DD sa va rasplateasca cu
eu cam rar pe aici, nu am avut noutati, dar va citesc mesajele.
acum am ceva noutati, sambata am facut laparo si histero, desi eram programata luni. ce sa va spun totul a decurs normal.sambata pe la ora 13.00 am intrat in sala de operatie, iar seara pe la ora 19.00 am plecat acasa.rezultatul nu este prea bun, dar mai am o sansa FIV, deoarece tromplele (dupa cum s-a exprimat sotul meu) sunt gaurite si sanse de a ramne pe cale naturala nu am. uterul este ok (imi era frica deoarece am avut sinechie partiala), ovarele sunt ok. asa ca o sa calc pe urmele dragelor noastre Kora, Madlen.
momentan ma refac dupa interventii. maine merg la spital sa-mi scoata firele si sa vorbesc cu T. sa vedem ce avem de facut analize, etc.
mai sunt multe de spus, dar cred ca ma opresc aici.
tutunici
si SUCCES celor care urmeza la faca laparo
rezultate cat mai bune
daniela
Buna draga Daniela!
ce bine ca ai scapat...poti sa-mi scrii si mie un PM poate cu detalii de la interventia ta?
si eu la fel voi face histero + laparo...si tare sunt curioasa!
te pup, recuperare usoara si bebe curand!
break_fast9 spune:
Da, Bluel...
am si fibroame..de care zicea T ca ar putea fi ele de vina...ca ar bloca "intrarea in pestera"
oricum ma gandesc ca o sa vada ce nu merge in "instalatie"!
Eu sper sa gaseasca hiba si apoi sa pot aspira mai cu curaj la titlul de mamica
sdany spune:
break multumesc, iti trimit cu mare placere tot, numai ca trebuie sa-ti activezi PM-ul.cand urmeaza sa faci interventiile?
gabitoni spune:
Optimista si vesela
maine o sa ma vad....
Vreau sa le multumesc tuturor fetelor care au scris depsre laparo si acel ghd
mi-a fost de un real folos.....mi-am surprins sotul, cum le stiam eu pe toate
va multumesc
quote:
Originally posted by break_fast9
Gabitoni cum esti?
Machus?
break