PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Mama,vorbeati de pizza,la Mishi? Ma bag si io...Oricum nu veneam numai pt pizza,ci si pt voi,copii.Vrem sa va cunoastem si noi!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Sincera sa fiu,Ramona...si sa-mi fie rusine...habar n-am ce-i ala.Lumineaza-ma si pe mine,please!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

pai cum sa-ti explic? sunt niste bete adica o tulpina de culoare verzui-rosiatica din care se face compot...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Sunt pe fuga,am o mie de lucruri de pus la punct pentru venirea in Romania,mai avem doar 1 sapt
Ref intalnirea pe 12 mai tocmai m-a anuntat mama ca pe 12 trebuie sa merg la o nunta asa ca daca organizati ceva si pe 19 noi o sa venim atunci.
O sa trimit pe mailul comun un numar de contact din Romania.
Noi suntem bine,uram multa sanatate piersicutelor racite

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
in sfarsit mai scriu si eu ceva. am avut un program asa incarcat ca nu am reusit decat sa mai citesc cate ceva.
vroiam sa intreb daca stie cineva ceva de sanziana, a ajuns la timisoara, ce spun analizele? poate s-a vorbit sapt trecuta dar nu am apucat eu sa citesc
maryion cerd ca poti incerca sa ii dai pepene, vezi cum il primeste si te decizi in functie de asta.
nepotica mea mijlocie este nascuta in aprilie si in august sugea zeama din feliile de pepene rosu cu o placere deosebita.
nu am auzit pana acum despre interdictii la pepene pentru bebelusi.
si teodora a mancat pepene rosu fara probleme.

michella

Mergi la inceput

ramoon recunosc, si eu eram in ceata cu rabarbarul... de fapt inca mai sunt ca tot nu stiu ce e este, probabil ca nu am vazut pana acum niciodata... ai timp insa in viata sa inveti multe
achiesez la ideea cu bandana

michella

Mergi la inceput

iar bantui singurica p-acilica.........
cred ca este ora de trezit si papa la piersicute
a mea e azi cu tati acasa, mama are treaba si a ramas sotul cu ea
va dati seama ce distractie e pe acolo!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

salutica!

uite asa arata rabarbarul . Desi se considera un fruct este de fapt leguma si se fac prajituri, compoturi, spume, torturi..etc. Este dulce acrisor, mie-mi place mult. Ramona, nu stiu daca se da la bebei inca, nu am gasit informatii in acest sens.

Anasia, noi nu putem veni la intalnire, dar asteptam poze cu voi.

Felicitari piersicutelor umblatoare

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

aaaaaaa si azi Philip tinandu-se de pat, mai tarziu si de masa,s-a ridicat in picioare

Va pup

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata fetelor si piersicutelor...
"La multi ani tuturor celor nascuti azi!"
"La multe lunute..."

Merge extraordinar de greu forumul....ma enerveaza de mor..
Azi noapte iar am dat recitaluri..nu-s ce-o fi avand....
In fine noi o sa incercam sa plecam azi..de nebuni..prin oras..si parcuri..ca ajungem la nebuni daca mai stam pe-aici!!!
Va sarut dulce pe toate..si va doresc o zi buna.
Pupici.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput