Din 01.12.2006 mi-am schimbat angajatorul ...Pana pe 01.12.2006 am fost in Cic.In Aprilie am 3 zile de Concediu medical cod 06 - iminenta de avort...de aici probleme angajatorul nu-mi plateste medicalul deoarece nu am 6 luni lucrate in societate; imi cere adeverinta de la DMSSF Bucuresti cu veniturile din Cic pe ultimul an de zile. Nu mai stiu incotro sa o iau;am sunat la sediu din Str. Olari si au zis sa merg in Str.Hambarului dar ca nu or sa-mi dea adeverinta...eventual copii dupa taloanele de la Posta.Deasemeni persoana de la Resurse umane mi-a zis ca nu voi beneficia de concediu prenatal ca nu o sa am 12 luni lucrate....nu mai inteleg nimic....Daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog dati-mi si articolul de lege sau spuneti-mi cum sa procedez.Va multumesc mult.
Din cate stiu eu, pentru prenatal nu e nevoie de 12 luni ci de 6. Si daca ar fi asa daca vii din CIC legat, fara pauze, ai stagiul indeplinit cu varf si indesat.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
asa stiam si eu cu sau cel putin din legislatia pe care zic eu ca am si inteles-o....insa se pare ca va trebui sa obtin un document legal cu privire la acest calcul atat Cm cat si Concediul prenatal....