***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Ancamari Usor de spus, eu nu pot dormi, in special noaptea cand am arsuri, dureri, nu pot respira...ce sa mai zic.Eu incerc, dar...

Liliana 38fix cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Noapte buna!

Liliana 38fix cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by andradap

Lulu26, hai sa nastem pe 8 mai...ce zici??? De-abia asa... in week-end suntem si acasa

Sper sa mai astepte pitica mea
De 2 zile ma tzine in sah cu simptome de travaliu fals. Acum nici nu pot sa dorm...sunt terminata. Am luat no-spa...se linishtesc durerile si contractiile un pic (max o ora) si o iau de la capat. Nimic accentuat....nimic regulat , dar nici nu ma lasa.
Daca pana dimineatza sau maine e la fel merg la medic. Ma car sa-mi spuna ca e normal si sa-mi scoata gargaunii din cap
Altfel...data imi convine de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ia uite, dusul rece si dimineata asta...

Mica, doar o saptamana iti mai da??? Si asta numai fiindca e bebelina mare? Sau si dupa evaluarea colului si alti parametri de care or mai tine ei cont???

Nici nu vreau sa ma gandesc la controlul de saptamana viitoare...
Va sa zica tot creste, si dupa 36 de saptamani???

Si am mai si visat azi noapte ca nasteam pe 20 mai...Cred ca era un vis mai activ, ca sotulache zice ca am comunicat si cu voce tare (eu nu-mi amintesc nimic...). Acu' de dimineata m-am uitat in calendar si atunci o sa am varsta sarcinii cam ca tine peste o saptamana ...

Frate, cine m-o fi pus pe mine sa-i citesc lu' Dolofanel Basme de Petre Ispirescu??? Asta a luat-o de buna "si crestea Praslea intr-o zi cat altii in 7"...

Si ma gandisem de dimineata - cand am vazut ca in sfarsit a iesit soarele dupa o saptamana de ploaie - sa ma apuc sa spal hainutze si sa fac bagaj...Acum nu mai am curaj nici sa ma ridic de pe scaun... Uite-asa o sa ma gasiti cand veniti pe DC de dimineata...nemiscata, cu ochii lipiti de ecran...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Elteka,ce figura poti sa fii! Pai ia si citeste-i si "Degetica", poate se mai opreste din crescut! .
Fetelor, ma bucur mult ca la toate au iesit bine vizitele la doctor! Si Mica,ce grasunica ai...
Hai sa punem majoretele la treaba pt fete...ca de acum inainte.... Arthurana! ileana_marius! cheburaska..si pentru toate fetele care vor sa ne surprinda...
De Lauraa chiar nu stie nimeni? Lauraa, nu ai venit acasa, sa ne spui si noua ce minune tii in brate?
Chris27,tu pe unde esti? Ati ajuns acasa? Ce face mica voastra luptatoare?
Fetelor, v-am zis ieri ca ma duc la ziua lui var-mea aseara....am fost cuminte, nu am mancat mare lucru..doar cate putin din niste salate, o pulpa de pui si o felie de tort...Si m-am rugat de Stefy aseara sa fie cuminte, insa se vede ca e taur si e incapatanat, ca tot cum a vrut el a facut....Pe la 12 si un sfert a inceput sa se joace, da ce joaca zic eu...juca "Ciuleandra" pe stomacul meu....mi-a provocat niste arsuri ca a trebuit sa stau in fund sa nu regurgitez.....Si pe la 1 jumate am pus si eu piciorul in prag, si m-am intins pe stanga....n-ai decat sa te joci cat vrei baiete, daca tu esti incapatanat si eu pot fi...nici nu l-am mai mangaiat si am zis ca nu ma ridic de acolo nici in ruptul capului, i-am explicat si ca e noapte, si noaptea dormim, ziua ne jucam ...o fi el incapatanat, dar si eu pot fi capoasa cand mi se pune pata..si pana la urma eu sunt mamica si el e copilul, el trebuie sa asculte de mine, si nu invers! . Si am reusit sa adorm intr-un final, acum nu stiu daca datorita metodei mele de a pune lucrurile la punct sau o fi obosit fii-miu de atata dans si s-a hotarat si el sa se culce.

diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Arthurana! Ileana_marius! Cheburaska!

Tinem pumnii!!!

Mica, felicitari pentru grasunica!!!
Asa repede ti-a zis ca vine? Pai eu o sa fiu inca la serviciu si tu nu ai decat 11 zile inaintea mea!!!

Lulu, bafta la control!

Dideip, nu cred ca are rost sa intru la cafenea daca o sa stau 5-10 minute. Ziceam ca daca vrei ne intalnim inainte

Amely, ne vedem la curs ;) Eu o sa fiu acolo, si probabil si Sobi

Elteka, eu subscriu la ce a zis DidiAlex si zic sa ne scrii cat mai mult ;) Pastila de ras din fiecare dimineata

pupici,
Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna ziua, burticute si mamicute!

Cristalina, sa-ti traiasca rozalina! E scumpa foc! Abia astept sa o imbrac si eu pe Teodora in roz! I-am comandat si cercelusi cu pietricele roz. Chiar, tu i-ai pus cercelusi in spital?

Pun si eu fetele la dans pentru cele care se pregatesc sa aduca ingerasi pe lume!

Ma pregatesc sa plec la scoala! Pupici tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 36+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka esti mortala!!

pentru fetele care urmeaza sa devina mamici!!

Sa-mi tineti si mie azi pumnii pentru control, va rog! (tocmai m-am enervat putin de dimineata pentru ca am constatat ca nu am deloc apa calda )

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatzaaaa,

37 saptamani .

elteka este cu 3 saptamani mai mare, este foarte mare si nu stiu cat o sa o mai tina colul. Ca s-a mai si lasat. Da mai stii cand vrea ea sa vina?? Poate e la fel de incapatanata ca Antonio de Andrada.
Eu imi doresc sa mai stea o saptamana, pana facem 38 sapt sa fiu eu cu inima impacata ca nu am copil prematur. Dar dupa...ar cam trebui sa se simta. Daca nu....

madi bafta la dr azi.

Mica 37 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata,
lilky am sa stau cumintica.
Raportez ca mi-am facut bagajul dar pt. bb n-am luat nimik decat servetele umede. Gradul meu de superstitie depaseste dorinta de a-i face garderoba. Probabil ca in preziua nasterii vom umbla nauci prin magazin sa-i luam cate ceva ( bine, cateva lucrusoare am deja de la nasa mea dar nu le-am adus acasa, le voi primi la spital, asa ca nu suntem chiar desculti).
Arsuri nu prea am decat daca mananc strict cateva lucruri ( cabanos, cozonac, nectar, etc) , ma rog, mi-am alcatuit o lista ce trebuie evitata, in rest e totul ok. Va pup pe toate si pregatesc si eu majoretele pt cine urmeaza

gabi

36+

Mergi la inceput