***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 19
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare...
am citit si io tot..o sa incep precum Andrada cu notepad-ul pt ca am uitat tot si sincer n-am baut nik
. Acu imi sorb cafeaua..una cam lesinata pt ca in timpul saptamanii imi fac de fapt infuzie de cafea si numai in we folosesc filtru. De lene.
Toate suntem nervoase Amely, io is aia care inebuneste cu SD. Si mi se pare imposibil sa primesc un sfat: Stai calma! I-as sparge capul. asa ca io butonez Dc, precum Elteka si sper sa ma linistesc..dar nu mai citesc nik aiurea..eh da..mi-am amintit ce tocmai ieri ii dadeam link-uri de groaza unei mamici nerabdatoare
Lilky, multzam de griji
dar, nu erai tu cea care a spalat manual hainutzele lu bb mik si apoi avea contractii? ne luam de mana!
Arthurana, ai luat un numar de telefon de la noi pt a ne anuntza? iti tinem pumnii si sigur o sa ne povestesti precum Vali5 si Alyna cat de usor a fost!!!!!
Andreea-Androix, zici ca spionam? Hm...cam 25% ai dreptate, de fapt io citeam pe cienva, ma delectam cu o postare si am sarit din floare in floare deci nu pe tine
Ma crezi, da?
ma dus la plimbare ca mor in casa....is 30 de grade la amiaza!
lbelciug spune:
Andrada, merci pt info si incurajari. Intr-adevar eu nu am simptome de giardia si sotului prima analiza de scaun i-a iesit negativa. Matei m-a cam terorizat azi noapte, de la 2 tot s-a foit, a scancit, a tipat, nu-si gasea locul. L-am intrebat ce are si mi-a zis ba ca il doare funduletul (pacatoasa de giardia), ba ca nu sta paturica nu stiu cum pe el, ba ca o sa cada de pe perna, ba ca vrea lapte etc. Pe la 5 l-am schimbat de pampers, i-am dat o cana de lapte si l-am adus cu mine in pat. A adormit intr-un final si dimineata a trebuit sa trag de el. S-a dat jos din pat la 7:50, dar am ajuns in timp util la cresa. Oricum ideea e ca de acum ii voi reduce drastic portiile de lapte si de dulciuri, caci astea favorizeaza dezvoltarea giardiei (e recomandarea doctoritei si acelasi lucru il citisem pe net). Dimineata l-am pacalit cu o canutza de suc de portocale in locul laptelui.
Paflo, iti multumesc si tie pt raspunsul cu giardia. Dat fiind ca la M e sigur confirmata prezenta ei, tu zici sa merg cu baiatul la un dr infectionist pt a-mi da un tratament mai eficient?
Eimotto, dar nu iti e incomod sa ai si fetita si bona in casa in timp ce te ocupi de bebelache? Eu as avea un sentiment de lipsa de intimitate si in plus M al meu care e si mai mic decat fata ta, sigur ar navali peste mine si BB2 cu niscaiva ganduri nu prea cuminti... Asa, daca M merge la cresa, sunt un pic mai linistita, desi ma sperie perspectiva imbolnavirii lui BB2 cu ceea ce ar putea "capta" M de la cresa.
Arthurana, mult succes! Sigur va fi bine si cu nasterea si cu revederea parintilor. Vei avea 2 bucurii simultane!
Mica, ma bucur ca ai vesti bune despre fetita din burtica. Sa nu te grabesti cu decizia pt cezariana, stiu mamici care au nascut natural si usor bebei peste 4 kg. In plus masuratorile de la eco dau erori mari la varsta asta a sarcinii in ceea ce priveste greutatea copilului.
Lavini, poti sa-ti iei CM, dar nu pe probleme ginecologice. Depinde cum "tratezi" cu dr de fam. Si eu am de gand sa incerc varianta asta de pe 2 mai.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
piticasigogosica spune:
Neata burticute
Si pe voi va chinuie bebei seara la culcare?
Eu aseara simtem ca imi iese prin burta,asa de tare se misca si invartea ca ma durea efectiv.M-am pus si eu in fund si in final m-am lasat incet-incet pana ama adormit amandoi.
Mica ai fost haioasa cu
si eu ma gadeam ca daca mai sta 2 saptamani incerc si eu nu de alta ,dar deja am uitat ce si cum,inca vreo 2 luni...
Amely lasa gandurile astea,stiu ca iti umbla mintea ca doar esti scorpiuta si asta ne vine natural.Gandeste pozitiv,o sa fie totul bine!
Sa va spun de Iris,de dimineata mi-a facut alte complimente:"mami esti desteapta!","mami esti grozava" si astea au venit asa spontan fara un context 

,asta dupa ce asera imi spune pe un ton serios "mami,tati e nebun"(va dati seama ca am inceput sa rad...
) iar cand a intrebat-o taicasu de ce?,i-a raspuns :"fiindca esti cam tulburat"![]()
![]()
Si are doar 3 ani.Ne inebuneste in fiecare zi cu "discursurile" ei.
Azi mergem la o petrecere de copii.Am spalat si eu lucrusoarele lui Cosmin,imi sunt asa dragi si AZI fac si bagajul meu.
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
lavini spune:
Ibelciug, Ancamari multumesc pt raspunsuri.Sper sa am noroc si sa ma inteleg cu medicul de familie.Stiti cumva pt ce "tipuri" de boli se da concediu 100%?(cu exceptia bolilor contagioase sau ceva super grav...)
Lavinia, 31+, 
Madi spune:
Paflo spune-mi, te rog, unde iti pot trimite un email(ca am vazut ca nu ai activat PM)...as dori sa te intreb ceva legat de dermatologie 
Madi 37+ si 
Asa creste bebe
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
Lavini, eu stiu ca nu prea se mai dau CM platit 100% fara internare. Eu ma bazez pe CM-ul platit cu 85%.
Pitica, mortala rau fetitza ta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
alynta27 spune:
Arthurana! Ileana_marius! Cheburaska!

Va asteptam cu vesti bune!
Alina-Mirela
32+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
DidiAlex spune:
Ma cuprins nostalgia...citeam primele capitole si imi aduc aminte ca am intrat de tristete pe DC. era 20 august data UM mele. Si sa imi iasa okii ca la melc (Raluca ar trebui sa pateant-ezi expresia)cand am vazut cum Gina a deschis un nou capitol. Si ulterior asa de frumos ne-a strans ea pe noi si aplecat saracuta dar nu ne-a uitat. Mereu ma gandesc la ea ca e o munca tare migaloasa asta cu listele si sa nu uiti o noua venita sa se simte bine primita.
Gina, daca ne mai citesti iti tinem si noi la randul nostru pumnii asa cum ne-ai ajutat tu pe noi!!!!!
eimotto spune:
Pup burticoasele si mamicile
Noi raportam un bb foarte cuminte, sper sa nu il deochi singura. Sau o fi faptul ca la al doilea nu mai esti asa stresat...nu stiu.
Nu mai stiu daca v-am spus ca dr pediatru ne-a recomandat sa stam in casa pana face bb 1 luna ca e prea mic, blabla, deci eu inca mai stau in casa. De 5 luni
.
Ancamari - ti-am raspuns pe PM
Lilky - daca nasti cu cezariana la Municipal, a doua zi dupa ce te ridici din pat te parcheaza cu bb in camera. Ceea ce nu e ok la cezariana dar...asta e sistemul de rooming-in la ei
. Si chiar daca nasti cu cezariana te externeaza a treia zi (daca nu is probleme) spre deosebire de alte spitale unde te tin cam 5 zile.
Liviana - asa e cu intimitatea... dar sincer mi-a fost mai teama de ce ar putea aduce Iulia de la gradi. In plus planul meu era ca din toamna sa o dau pe Iulia la gradi si bona sa il preia pe Yannis iar eu sa ma intorc la munca. Dar nu stiu pana la urma cum va fi...ca mie mi s-a cam "luat" de cei de la serviciu si tare as mai sta acasa 2 ani. In plus oricum peste 1 luna cred ca cei de la gradi intra in vacanta (cred ca e altfel decat la cresa) si cu 2 eu recunosc sincer ca nu m-as descurca. Pe de alta parte Iulia iese afara la 10 si se intoarce la 1, mananca se joaca cu bona si dupa se culca. E adevarat ca ma mai calareste cand sunt cu bb dar nu e "enervanta"
.
Elteka - am intrebat sotul cum e cu reteta dar zice ca a trecut mult timp...stie doar ca a fost de Constantin si Elena si deh eram tare veseli in acea noapte
. Iar acum pentru baiat spune ca a muncit mult in concediu in Bulgaria. Deci eu zic sa incercati la veselie.![]()
Va pup si aveti grija de burtici
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
lilky spune:
Buna dimineata ,
Am dormit si eu asta noapte.Sper sa nu fie un semn, ca am gasit o scurgere pe chilotel, alba, gelatinoasa, ca un mucus..Cum trebuie sa fie dopul ala?
Lulu 26 Sa ne ti la curent cu ce faci la doctor, iti tionem pumnii!
Elteka Esti o dragutza, pup!
Madi Parca stai in bloc cu mine, cand ti-e lumea mai draga nu ai apa calda…
Bafta la control!
Didialex Asa e, ce memorie ai!Hai sa ne pupam!Ai oricum grija de tine, ca dupa episodul cu spalatul, a spalat sotul in continuare ce mai ramasese si a si calcat,ca eu nu mai aveam voie nici pana la bucatarie…
Liliana
+39 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2