***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Sandicutza de ce iti provoaca nasterea??Poate nasti spontan pana atunci.
Arthurana
Amely,cum mai e?
Quichi ce mai faci?

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

piticasigogosica, pai atunci este doctora mea de garda, voi avea fix 39 sapt., cred ca este bine asa. Sper sa nu nasc spontan in perioada 27.04-02.05, ca doctora este plecata din bucuresti.

sadicutza 37+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Merci Mica si Piticagogosica!!!
Ai mei sunt in avion spre mine. Parca sunt dusa cu capul...am mai mari emotii de revederea parintilor dupa un an jumate decat de nastere. Intr-un fel parca nici nu realizez ca poate maine pe vremea asta o sa-l tin pe bebe in brate. Nu stiu cat va dura sa ma dilatez pentru ca cervixul este sus si inchis complet. Poate dura si 24 de ore. Am un sentiment puternic ca pana la urma tot prin cezariana voi naste. Nu stiu de ce, dar asa simt eu. Dar exsita sanse daca mama natura ma iubeste ca bebe sa iasa vaginal. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Sandicutza pai de ce sa nu nasti spontan dupa 2 mai cand vine doctora ta,sau chiar la 40 de s??Chestia asta cu inducerea,fara suparare,se practica numai atunci cand sunt probleme medicale cu bebe sau mama sau cand e intarziat de 42 de saptamani.Mie cu Iris mi-a provocat si travaliul a fost mai scurt dar mai dureros,in plus nu e prea bine.
Arhurana sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine!

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

eimotto - mercic pt incurajare!. cine a stabilit cat ramane bebe cu tine? Il dadeai tu peste noapte sau il luau ei? Si mie mi-ar fi frica noaptea cu el in camera, mai ales daca fac cezariana. Cum a fost in spital? Cat ai dat la surorile alea care se invart pe langa dr cand te opereaza? Dar la neonatolog?

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

am ajuns si noi acasa de la control.Bebelina e bine doar ca sta cam infipta in col care e desul de scurt dar e inchis. Sper sa mai ramana asa cam o saptamana. Din pacate si doctorita mea intra in concediu dar asta e, ne vom descurca noi doua ca doar suntem mari.
Madi, asa cum a mai zis cineva masuratorile m-i le-a facut fara ruleta, compase sau alte obiecte. Un tuseu vaginal dar nu spre interior ci spre zona de jos a vaginului. E destul de neplacut dar macar am cam simtit cum vor fi durerile de oase. Mi-a zis ca la inaltimea de 1.58 ma prezint destul de bine asa ca vom incerca natural sa o aducem pe scumpica pe lume. Ma rog din tot sufletul sa fie totul bine.
Acum ne punem in patutu sa stam linistite.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Gabiu Da-i inainte tot asa , ca trebuie bebe sa fie bine.Stai in pat si fi cumintica,da?
lbelciug Imi pare rau nu te pot ajuta cu filtrul,nu stiu de unde-l poti lua…
cristalina Repet si eu intrebarea ce fel de anestezie ai facut de ai putut avea bb asa repede langa tine?
didialex Incearca totusi sa te si odihnesti, numai treaba… si stii ca n-ai voie sa ridici?
Ancamari Mai am cava de bagat in geanta mea, dar maine termin si voi sta in standby.Si eu sunt la fel ca tine, zic si eu curaj gaina….ca nu mai e mult.
sadicutza Iti tin pumnii, poate se declanseaza nasterea pana atunci, dupa ce vine doctora ta!Dar de ce nu mai astepti, vrei tu declansare?Am auzit ca n-ar fi prea buna declansarea asta…

Arthurana Bafta maine, sa ai un bebe sanatos si mancacios!Iti tin pumnii sa ai parte de o nastere usoara si o refacere rapida!

Liliana 38fix cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lavini - poti solicita concediu medical si sa lasi prenatalul pt mai tarziu, si eu am facut la fel.
Lilky - odihneste-te cat mai mult zilele astea!

Anca, 36s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas
Madi, asa cum a mai zis cineva masuratorile m-i le-a facut fara ruleta, compase sau alte obiecte. Un tuseu vaginal dar nu spre interior ci spre zona de jos a vaginului. E destul de neplacut dar macar am cam simtit cum vor fi durerile de oase. Mi-a zis ca la inaltimea de 1.58 ma prezint destul de bine asa ca vom incerca natural sa o aducem pe scumpica pe lume. Ma rog din tot sufletul sa fie totul bine.
Acum ne punem in patutu sa stam linistite.

Multumesc mult, Vas. Si eu am mari emotii pentru maine!

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Piticuto, merci de intrebare...cum sa fie, sunt cam stresata, desi n-ar trebui

Sambata si duminica am fost la cursuri, si culmea e ca am facut fata, la un moment dat m-a trimis profu' de civil acasa, obligat-fortat, a zis ca nu vrea sa riste sa ma asiste in direct, dar ca apreciaza foarte mult vointa mea. Sper sa aprecieze si la examen!

Cu bebe, inca sunt speriata, am citit tot felul de tampenii (de fapt, intamplari reale) legate de duble si triple circulare de cordon, si mi-a inghetat sangele in vine, pana la urma am renuntat sa mai citesc, ca o luam razna.

As vrea sa programam cezariana pe 4 mai, adica un pic mai devreme, la 38 fix, maine vom avea si raspunsul clar de la dr. Vineri mai facem o eco, si sper sa fie bine bebe, ca tare mi-am mai facut griji. Ii numar miscarile si daca nu il simt mai mult de o ora-doua intru in panica, noroc ca e activ de obicei si panica mea nu tine mult. Off...pe cat de linistita am fost in lunile 7 si 8, pe atat de speriata sunt acum, la sfarsit, de parca ar vrea cineva sa mi-l ia, nu stiu, e un sentiment tare ciudat, nu l-am mai avut pana acum. Greu de explicat, mai ales unui dr. care nu stie prin ce trece o femeie care s-a chinuit aproape 3 ani sa conceapa un copil. Or fi si spaime de graviduta, dar tot ce stiu este ca vreau sa-l tin cat mai repede in brate si sa nu riscam nimic.

Hai sa trec si la lucruri mai vesele, am achizitionat cadita lui bebe, tare draguta, portocaliu cu bleu, plus suport pliant pt cadita, plus inca niste costumase, sosetute si botosei, ba chiar si 2 biberoane si perie pt. spalat biberoane, buretei, lotiuni nivea, trusa de igiena intima, pt. unghiute etc. Am primit cadou si ham pt. bebe, cu 3 pozitii, cu fata la "purtator", cu spatele si orizontal...foarte practic,chiar ma gandeam ca poate fi folosit si prin casa, cand ai de trebaluit si vrei sa-l tii pe bebe permanent aproape de tine.

Cristalina, sa-ti traiasca frumusetea de fetita,
Arthurana, iti tin pumnii stransi, de altfel sunt alaturi de voi toate, dar scriu mai rarut ca sa nu va transmit stresul.

Vineri merg la scoala parintilor la Euroclinic, in sfarsit s-a ajuns la cursul nr. 3, ca pe primele 2 le facusem si n-avea rost sa le repet. Cine mai vine? Poohy?

Pupici la fete!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

36+ si David Cristian

Mergi la inceput