***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 10
tincutza spune:
Mangalia/Constanta, cezariana este intre 200 si 400 de euro, 50/100 anestezistul, 5 lei fiecare infirmiera care schimba pansamentul, cam 50 de lei moasa, 50/100 de lei medicul neonatolog. Astea sunt tarife orientative, pentru ca, in functie de medic, se "da" cat considera si pacienta, adica daca s-a ocupat ca lumea de tine pe timpul sarcinii. Eu, de exemplu, am fost la ginecolog de 4 ori cu totul, in primul rand pentru ca nu are echograf, asa ca am apelat pentru echo la alt medic. Prin urmare, medicului care o sa ma "taie" ii voi da 200 de euro si restului de "lista" cam atat cat am scris ))). Sau, din experienta de data trecuta stiu ca medicul care ar fi trebuit sa "verifice" bebelul abia a catadicsit sa se uite la fi-mea, nici macar nu a atins-o cand au adus-o de la sala de operatii, desi avea complicatii mari. Asa ca, daca vad ca se repeta istoria, nu ii voi da mai mult de 50 de lei.
Stiu ca la moasa se obisnuieste sa mai dai prosopel si sapun, dar nu stiu daca se mai tine traditia prin spitalele mari.
Sanatate multa,
Miki
michigan spune:
buna dimineata burtici
vad ca se mareste vertiginos numarul de mamici cu piii in brate
felicitari pentru toate
si multumim rudelor mobilizate sa ne tina la curent
mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
diana spune:
Mica, in ultimele saptamani de sarcina se face aceasta analiza pt streptococ de tip B mai ales in cazul unei nasteri normale cand exista sansa mare sa-l infectezi pe bebe si sa fie nevoie de antibiotice din primele zile de nastere. Problema mea era ca se recolteaza din col si eu am colul sub un cm si mi-e frica sa nu-l deranjeze pe bebe. De aceea intrebam de procedura de recoltare.
Va pup
Diana 34 fix
alynta27 spune:
Buna fetelor! Sunt de-a dreptul naucita de atatea vesti bune! Eu incerc sa termin cat mai repede un referat, pe care sa-l sustin, pentru ca apoi sa-mi i-au "la revedere" de la serviciu! Tareee greu!![]()
Alina-Mirela
31+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
Multumesc pentru urari si diana pentru informatii. O sa intreb si eu azi dr daca e cazul sa fac analiza.
Bafta tuturor care merg azi la dr si 

daca se gandeste cineva azi sa nasca.
Si pentru arthurana pentru maine 

.
liviana mie si data trecuta (acum 2 sapt) mi-a controlat si colul si mi-a facut si eco. Probabil acum va fi la fel, in orice caz o sa cer si eu control jos ca m-a cam durut burtica si am intepaturi cand stau pe scaun.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Salutare
ce faceti?
Noilor mamici va daruiesc multe
Nu mai intru asa des dar acum primul lucru care-l fac este sa ma uit pe prima pagina sa vad care mai sunt noutatile
cati bebei s-au mai nascut
Paula
38+
poze
poze bebe
mica0307 spune:
dideip chiar ma gandeam la tine. Mai ai putin. Sa ne anunte si pe noi cineva cand se intampla. O sa te sun sa imi povestesti cum e la Pantelimon.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
poohy spune:
Bafta fetelor care au azi control!
Poate trimitem un mail pe contul comun cu tarife? Vad ca pe multa fete le intereseaza
Liviana, eu nu ma pricep deloc :( Andrada poate sa iti raspunda
Multumesc pentru tip-ul cu invitatia! 
Dideip, si la tine ma uitam pe listuta ca esti cam in cap de lista 
Anca
35+ 
poze
bebelusa
diana spune:
DA! DA! ar fi perfect daca am trimite mesaje pe mailul comun cu tarifele. Eu am scris deja pe forum la ce m-am gandit eu...acum astept mesaje ca sa pot compara...
Va pup
Diana 34 fix
eimotto spune:
Buna dimineata si de la noi!
Felicitari Alyna si Ella sa aveti bb sanatosi si la punga grosi![]()
Noi aseara am scapat de colici, nu ne-au vizitat. In schimb a urlat la baie pana a obosit. Prietena suzi e cazuta in dizgratie
.
Sobi - eu cred ca am pierdut aprox 7 kg. Am mai ramas cu 6 peste ce aveam la inceput. Nu va spun cate am acum
. Dar la aceasta scadere cred ca au contribuit 1 zi de nemancare+1 zi iaurt cu banane+1 zi cu supa. Dupa 3 zile imi era o foame de imi venea sa plang
. Iar acum mananc ceva de groaza...sunt in continuare gravida![]()
Btambusca - eu am avut cerclaj si la prima sarcina si acum. La prima sarcina mi-a scos firul marti si am nascut vineri (marti m-a tinut aproape toata ziua la spital ca sa vada daca nu cumva nasc in aceeasi zi). Acum s-a declansat nasterea inainte de a scoate firul dar imediat dupa ce mi l-a scos s-a rupt si apa... Ideea este ca dr mi-a spus ca daca intr-adevar era nevoie de cerclaj, in momentul urmator incepe si dilatarea/nasterea. Altfel cica cerclajul a fost facut asa, de fitze. Eu nu sunt de acord cu el![]()
Liviana - normal ar trebui sa iti faca si control jos...deoarece ecografic nu se mai vede bine colul (decat daca iti face intravaginala).
Mica, Paflo - bafta la doctor!
Elteka - Tata de Yannis a avut si reteta de fetitza
ca e si tata de Iulia
. Sunt tare curioasa pe cine o sa aiba mai aproape de suflet (ca fisa e tare lipicioasa si alintacioasa
, cand vrea ceva incepe cu taticutule sau taticule. Eu sunt doar mami
dar astazi mi-a spus ca sunt frumoasa ca o printesa
, deh ce stie copilul despre cum arata printesele
.
Va pup si aveti grija de burtici
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze