alec baldwin catre fiica lui (((

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by conchita

comentariul asta m-a lasat masca:

sparxx16 (17 hours ago)
I commend Alec Baldwin for even going the extra mile to continue to be a part of his daughter's life. Some fathers have never even seen their children. I am the mom of a 12 y.o. girl, and i know how rude, thoughtless, and selfish they can be. He said nothing wrong in this message to his daughter. It's too bad that someone had nothing better to do, thatn to leak a message from a dad reprimanding his spoiled brat. split families can get ugly, but that's part of life.

mami de Sonia Marie

da,ramai cu gura cascata. un copil rasfatat nu se naste rasfatat,e rasfatat de catre parinti. e dezgustator ca aceeasi parinti invinuiesc copilul pentru greselile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by speed

quote:
Originally posted by conchita

comentariul asta m-a lasat masca:

sparxx16 (17 hours ago)
I commend Alec Baldwin for even going the extra mile to continue to be a part of his daughter's life. Some fathers have never even seen their children. I am the mom of a 12 y.o. girl, and i know how rude, thoughtless, and selfish they can be. He said nothing wrong in this message to his daughter. It's too bad that someone had nothing better to do, thatn to leak a message from a dad reprimanding his spoiled brat. split families can get ugly, but that's part of life.

mami de Sonia Marie

da,ramai cu gura cascata. un copil rasfatat nu se naste rasfatat,e rasfatat de catre parinti. e dezgustator ca aceeasi parinti invinuiesc copilul pentru greselile lor.

Macar mama asta stia varsta propriului copil , spre deosebire de Baldwin

Vai de capul lor...

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

GABRIELA...deci daca maica-mea nu a stiut sa-si controleze limba in momente de furie si m-a agresat verbal in copilarie spunandu-mi cuvinte neimaginabil de grele.....asta imi da voie .....si mi-ar scuza tampenile spuse copilului meu?!?!Si atunci progresul unde este sau nu zice nimeni ca trebuie sa ma straduiesc sa fiu mai buna decat maica-mea?Chair crezi ca psihologii isi bat gurile degeaba?Sau.....consideri prea mare efortul....sa gandim inainte de a spune ceva....si cu atat mai mult cand ne adresam celor pentru care pretindem ca ne-am da si viata?Inchei aici.....si ma bucur pentru pruncul meu ca i-am promis in primele zile de viata sa nu fac greselile pe care le-au facut ai mei fata de mine.Si da....sa stii ...cuvintele pot sa doara chiar si dupa ani si ani de zile si efectele lor pot fi devastatoare.Asa ca pe nea actorul nu-l inteleg si nu-l scuz deloc,nu am pic de simpatie pentru momentul lui de enervare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai ... io as intreba ce-a facut little pig ma i intai.. si apoi as judeca!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si-a pierdut controlul, e regretabil c-a facut-o, dar acum ii pare rau, probabil a doua oara ar fi mai atent la ce spune...
Ma intreb daca si Kim B. ii vorbeste fetei urat de Alec asa cum el i-a vorbit de ea numind-o "a thoughtless pain in the ass". Astia 2 chiar se urasc si copilul e prins la mijloc. De ce s-au despartit, anyway?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Eu zic ca e normal ca Kim sa-l urasca .Se pare ca motivul divortului lor ar fi fost bataile repetate pe care le primea de la "dragul ei sot". Probabil ca tot cand si-a pierdut cumpatul.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

pai ... io as intreba ce-a facut little pig ma i intai.. si apoi as judeca!

s-auzim numai de bine! si

pai io as intreba mai intai ce au facut parintii fetei de-au determinat-o sa se comporte asa...si apoi as judeca-o!

Mergi la inceput